FIFA World Cup 2022 A-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 A-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 in QataPerehdytään FIFA World Cupin A-lohkoon, jossa erityisesti yksi joukkue on nostanut päätään. Mutta onko kyseessä koko lohkon voittaja?

FIFA World Cupin lohkossa A nähdään Qatar, Etelä-Afrikan lempilapsi Ecuador, Afrikan-mestaruuskilpailuiden voittaja Senegal sekä Alankomaat. 

Moninaista, arvaamatonta ja kilpailukykyistä – tätä on maailmancupin A-lohko tiivistettynä.

Haluatko lyödä vetoa tulevista FIFA World Cup 2022 -otteluista, mutta olet ulapalla kisojen etenemisestä? Tutustu huolellisesti tutkittuihin vedonlyöntivinkkeihimme LV BET Urheilublogissa ja valmistaudu tapahtumaan huolellisesti.

  • A-lohko: osallistujat
  • A-lohko: vedonlyöntivinkit ja kertoimet
  • LV BETin vedonlyöntimarkkinat

KETKÄ OVAT MUKANA A-LOHKOSSA?

Himoittua MM-pokaalia tavoittelee yhteensä 32 maata, joista neljä on Qatar, Ecuador, Senegal ja Alankomaat. Turnaus juontaa juurensa vuoteen 1930, eikä fanien innostus lajia kohtaan  tunnu laantuneen millinkään vertaa.

Qatarin äskettäin rakennetuilla stadioneilla järjestettävä FIFA World Cup 2022 alkaa 21. marraskuuta, kun kisoja ensi kertaa isännöivä Qatar kohtaa Ecuadorin, ja Afrikan-mestaruuskisojen voittaja, Senegal mittelöi Alankomaiden kanssa. Qatar ja Ecuador kisaavat klo 11.00 GMT Al Bayt Stadiumilla. Senegal ja Alankomaat sen sijaan kamppailevat klo 5.00 Al Thumama Stadiumilla.

Maajoukkue FIFA-sijoitus FIFA-liitto Sijoitus karsinnoissa
Qatar 51 AFC Isäntämaa
Ecuador 46 CONMEBOL Lohkon neljäs
Senegal 20 CAF Jalkapallon Afrikan-mestaruuskilpailuiden voittaja
Alankomaat 10 UEFA Lohkon ensimmäinen

QATAR

Qatar voitti kisan FIFA World Cup 2022:n isännöinnistä. Kyseessä on tämän Lähi-idän maan ensimmäinen kerta MM-kisoissa. Qatar haluaakin siis taatusti tehdä faneistaan ylpeitä, kun se kohtaa kolme vahvaa vastustajaa kotikentällään, mutta onnistuuko se asettamaan tarpeeksi haastetta?

ECUADOR

Etelä-Amerikan neljänneksi pienin valtio sijoittui neljänneksi CONMEBOL-lohkovaiheessa: melko sattumanvarainen, vaikkakin epävakuuttava tapa esitellä itseään maailman kärkipelaajien joukossa, eikö vain? Tästä huolimatta Ecuador on nyt selviytynyt kahdesti kolmessa viimeisessä MM-kisassa, mikä on mille tahansa maalle varsin merkittävä saavutus. Sen paras suoritus MM-kisoissa tapahtui vuonna 2006, jolloin se pääsi 16. kierrokselle. Kykeneekö maa tällä kertaa parempaan?

SENEGAL

Koko Senegal on edelleen riemuissaan Afrikan-mestaruudesta, mutta muutosten tuulet ovat olleet armottomia. Senegal joutuu haastamaan kyvykkään Hollannin, jos se haluaa edetä MM-kisoissa. Senegalin fanit ovat kuitenkin toiveikkaista A-lohkon lopputuloksesta ja uskovat voittavansa kaikki mahdolliset uhat.

ALANKOMAAT

Hollantilaiset menestyivät toden teolla MM-karsintaryhmässään, mutta tilanteeseen voi tulla muutos. Vaikka Alankomaat jäi väliin FIFA 2018 World Cupista, maa ei todellakaan ole vieras kisalle, sillä se on päässyt finaaliin kolme kertaa aiemmin. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Oranjen Louis van Gaal pystyisi kuljettamaan joukkuetta lohkovaiheen ohi, mutta kykeneekö hän murtamaan hollantilaisten kirouksen hävitä kaikki MM-finaalit tähän mennessä?

A-LOHKO: VEDONLYÖNTIVINKIT JA KERTOIMET

Vedonvälittäjien kannalta yllätyksille ei juurikaan ole varaa. Alankomaita pidetään vahvana A-lohkon voittajana, ja myös Senegal nauttii hollantilaisten saamaa luottoa. Ecuador kyyhöttää näiden kahden maan takana, kun taas Qatar on luokiteltu ryhmän selkeäksi hylkiöksi. Vaikka Senegalin ja Ecuadorin on määrä mittelöidä keskenään, Senegal ei tunnu menettäneen toivoa kakkossijan suhteen.

Alankomaiden lohko A -voitto on arvoltaan 2/5 (1,40) ja finaaliin pääsy 11/2 (6,50).

Senegalin lohko A -voitto on arvoltaan 9/2 (1,66) ja puolivälierään pääsy 4 (5,00).

Ecuadorin lohko A -voitto on arvoltaan 6 (7,00) ja semifinaaliin pääsy 14 (15,00).

Qatarin lohko A -voitto on arvoltaan 14 (15,00) ja semifinaaliin pääsy 40 (41,00).

LYÖ VETOA WORLD CUPIN A-LOHKOSTA LV BETISSÄ

LV BET on paras tapa kokea vedonlyönti FIFA World Cup A-lohkossa. Et löydä ainoastaan parhaat kertoimet, vaan myös laajan valikoiman vedonlyöntivaihtoehtoja – mukaan lukien turnauksen tai ottelun voittajat, maalien määrä, yli/ali ja tasoitukset.

Tarvitsetko lisätietoja urheiluvedonlyönnistä? Suuntaa LV BET Urheilublogiin saadaksesi runsaasti neuvoja menestyksekkääseen vedonlyöntiin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *