FIFA World Cup 2022 B-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 B-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 in Qatar - Group BVoisi väittää, että vain muutama muu FIFA World Cup -lohko on yhtä tasapainoinen kuin B-lohko. Jokainen tämän lohkon osallinen on edennyt aiemmin MM-kisojen pudotuspeleihin. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on edessämme sarja rankkoja yhteenottoja, joista vain kaksi joukkuetta selviää jatkoon.

Jalkapallon MM-kisojen B-lohkossa pelaavat vuoden 1966 MM-voittaja Englanti, joka pyrkii kasvattamaan pokaalisaldoaan, Iran, Wales ja Yhdysvallat – kaikki neljä joukkuetta ovat enemmän kuin kyvykkäitä ja saattavat pelipäivinään yllättää lunastamalla tärkeän voiton.

Jotta voit asettaa tietoisia vetoja FIFA World Cup 2022 -turnauksessa, muista käydä LV BET Urheilublogissa. Kirjoittajamme ovat antaneet kaikkensa tarjotakseen kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä jännittävästä jalkapalloturnauksesta, joten älä missaa tilaisuutta oppia jotain uutta  urheiluvedonlyönnistä.

Tekstissä käsittelemme seuraavat aiheet:

  • B-lohko: osallistujat
  • B-lohko: ennusteet
  • LV BETin vedonlyöntimarkkinat

KETKÄ OVAT MUKANA B-LOHKOSSA?

Englanti ja Yhdysvallat ovat eniten MM-finaaleissa esiintyviä maita, kun taas Iran ja Wales eivät ole vielä juurikaan pärjänneet kisoissa. Kaikki lohkopelit ovat varmasti erittäin jännittäviä, sillä joukkueiden taitotasoissa ei ole suuria eroavaisuuksia.

Jalkapallon MM-kisat 2022 pelataan Qatarissa – kyseessä on ensimmäinen Lähi-idän maa, joka isännöi MM-kisoja. Lohko B alkaa avauspäivänä. Ensimmäinen ottelu pelataan Englannin ja Iranin välillä Khalifa International Stadiumilla, ja myöhemmin illalla Yhdysvallat kohtaa Walesin AI Rayyan Stadiumilla.

Maajoukkue FIFA-sijoitus FIFA-liitto Sijoitus karsinnoissa
Englanti 4 UEFA I-lohkon voittaja
Iran 21 AFC A-lohkon kolmannen kierroksen voittaja
Wales 19 UEFA Pudotuspelien A-lohkon voittaja
Yhdysvallat 11 CONCACAF CONCACAF, kolmas sija

ENGLANTI

Englanti on voittanut maailmanmestaruuden edellisen kerran vuonna 1966, ja tänä vuonna maa on fanien suosikki B-lohkossa. Viime kesänä maa oli lähellä EM-voittoa. Harry Kane tulee olemaan yksi avainpelaajista, jolle kolmen leijonan menestys rakennetaan yhdessä tehokkuudella pelata kolmea takana lisää vakautta. Olisiko Englannilla tänä vuonna menetyksen avaimet?

WALES

Walesin dramaattinen pudotuspeli Ukrainaa vastaan palauttaa maan MM-kisoihin uskomattoman 64 vuoden tauolta. Joukkueen kulmakivi on Gareth Bale, joka on tekstin kirjoitushetkellä edelleen ilman seuraa ensi kaudella. Kansakunnan vanhan tuen saattelemana olisi hienoa, jos Wales onnistuisi aloittamaan uuden aikakautensa voitolla ja etenemään pudotuspeleihin.

IRAN

Iran pelaa kolmatta kertaa peräkkäin jalkapallon MM-kisoissa Qatarissa. Vuonna 2018 Iran oli lähellä selvitä lohkovaiheista – mitä se ei ole vielä koskaan onnistunut tekemään. Joukkueella on kuitenkin mahdollisuus selvitä Yhdysvaltojen ja Walesin kynsissä, sillä ne ovat olleet poissa turnauksesta jonkin aikaa. Luvassa lienee jännittäviä hetkiä.

YHDYSVALLAT

Yhdysvaltain maajoukkue ei ole vielä koskaan päässyt MM-finaaliin. Tämä oli kuitenkin tuskallisen lähellä vuonna 1930, kun joukkue eteni välieriin, mutta lopulta Argentiina jyräsi maan 6–1. USA:n jalkapallomaajoukkue eteni Qatarin 2022 World Cupiin sijoittumalla kolmanneksi Kanadan ja Meksikon jälkeen ja ohittamalla Costa Rican yhden maalin erolla.

B-LOHKO: VEDONLYÖNTIVINKIT JA KERTOIMET

Lohkon kärkipaikan suosikkeja ovat Englanti sekä Wales, kun taas Yhdysvallat ja Iran kisaavat toisesta sijasta. Vedonvälittäjät ehdottavat, että toiselle sijalle pääsee todennäköisemmin joko Yhdysvallat tai Wales, ja Iranilla on löyhin mahdollisuus päästä edetä lohkosta.

Suosikkina pidetyn Englannin lohko B -voitto on arvoltaan 1/3 (1,33) ja turnauksen voitto 11/2 (6,50).

Yhdysvaltojen lohko B -voitto on arvoltaan 11/2 (6,50).

Walesin lohko B -voitto on arvoltaan 6/1 (7,00).

Iranin katsotaan olevan heikoimmassa asemassa sen lohko B -voiton ollessa arvoltaan 16/1 (17,00).

LYÖ VETOA WORLD CUPIN B-LOHKOSTA LV BETISSÄ

Jos haluat lyödä vetoa tulevan FIFA World Cup 2022:n parissa, suuntaa LV BETiin, josta löydät kattavat vedonlyöntimarkkinat ja huikeat kertoimet. Markkinoihimme lukeutuvat muun muassa turnauksen tai ottelun voittaja, maalien määrä, yli/ali sekä tasoitukset.

Lisätietoja urheiluvedonlyönnistä saat LV BET Urheilublogista. Sieltä saat vinkkejä vedonlyöntiin, pääset lukemaan urheiluaiheisia uutisia sekä syventymään esportsin maailmaan.

Pysy ajan tasalla viimeisimmistä MM-kisauutisista ja vedonlyöntimarkkinoista tällä viikolla LV BETin avulla.

Virittäydy LV BET Urheilublogin pariin saadaksesi lisätietoja live-urheilusta sekä jännittävän esportsin maailmasta. Pysy tietoisena maailman suurimmista urheilutapahtumista.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *