Australia – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Australia – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Australia national teamTässä tekstissä tarkastelemme Australian jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia tulevassa FIFA World Cupissa. Oletko Meksikon kannattaja? Katso vedonlyöntivinkit ja kertoimet LV BETissä ja lyö vetoa suosikkijoukkueesi puolesta.

Australia on osallistunut jalkapallon MM-kisoihin kuusi kertaa: vuosina 1974, 2006, 2010, 2014, 2018 ja nyt 2022. Australian ensiesiintymisessä OFC:tä edustaen täysin amatööreistä koostuva joukkue varmisti Chileä vastaan maalittoman tasapelin ja lopulta putosivat vuoden 1974 kisoista tekemättä maalin maalia. Australia kompensoi Saksassa 2006 menetettyä aikaa päästessään neljännesvälieriin ennen tiukkaa tappiota tulevalta mestarilta Italialta. Vuoden 2006 suoritus on edelleen Australian historian paras, sillä se on ainoa kerta, kun maa on päässyt pudotuspeleistä.

Tämän tekstin sisältö:

  • Australian World Cup -historia
  • Australian tie vuoden 2022 MM-kisoihin
  • Australian jalkapallomaajoukkue
  • LV BETin vedonlyöntivinkit Australialle

Australia jalkapallon MM-kisoissa

Kuten useimmalla muulla maalla, Australialla ei ole suurta menestystä jalkapallon MM-kisoissa: 15 turnauksesta se on päässyt osallistumaan kuuteen, ja näistä kuudesta se on päässyt vain neljännesvälieriin asti.

Yhteensä Australia on voittanut vain kaksi peliä 16:sta pelatusta ottelusta. Voitot tulivat Japania vastaan ​​lohkovaiheen avausottelussa vuonna 2006, kun Japani johti 1–0. Kuitenkin 84. ja 89. minuuteilla Cahill teki Australialle maalin kahdesti ennen kuin Aloisi teki kolmannen maalin 10 minuutin sisällä. Toinen voitto tuli vuonna 2010, viimeisessä ottelussa Serbiaa vastaan: Cahill avasi pistepotin, ja Holman tuplasi sen. Loppuvaiheessa Pantelic kiri yhdellä pisteellä tehden tilanteesta 2–1, johon peli lopulta päättyi.

Tim Cahill on Australian kaikkien aikojen paras maalintekijä ja samalla ennätyspelaaja MM-otteluissa. Cahill on tehnyt yhteensä viisi maalia yhdeksässä ottelua neljässä eri MM-kisoissa.

Yksi Australian suurimmista pelihetkistä oli Kroatiaa vastaan, kun australialaisten piti saada tilanne tasan selviytyäkseen, ja juuri sen he tekivät – vieläpä tyylillä. Voit katsoa kohokohdat ja draaman hetket täältä.

Australian menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Muihin maihin verrattuna Australia ei ole kokenut yhtä selkeästi muita parempaa kisavuotta, mutta kerran maa on päässyt neljännesvälierään, mitä pidetään vaikuttavana suorituksena World Cupissa. Tämä tapahtui Australian toisissa MM-kisoissa, jossa F-lohko oli erittäin hektinen. Australia aloitti lohkopelit voitolla Japania vastaan jäätyään ensin jälkeen pelissä. Toisessa pelissä voittajasuosikkia Brasiliaa vastaan Australia hävisi 2–0, ja viimeisessä pelissä Kroatiaa vastaan maa koki 2–2-tasapelin, mikä takasi sille paikan pudotuspelivaiheessa. Australiaa oli vastassa Italia, ja pelin aikana Australia piti pintansa melko hyvin pitämällä Italian aisoissa. Kun peli oli menossa jatkoajalle, Italia sai rangaistuspotkun, joka koitui Totin johdolla Australian kohtaloksi.

Australian farssivuotena pidetään vuotta 2014, jolloin maa hävisi kaikki kolme peliä ja päästi kolme maalia jokaisessa pelissä. Tuolloiseen lohkoon kuuluivat Alankomaat, Espanja, Chile sekä Australia. Chileä vastaan peli alkoi huonosti Chilen saadessa kaksi maalia kahden minuutin sisällä. Cahill sai kuitenkin kirittyä tilannetta maalin verran 35. Minuutilla. Keskeytysajalla Beausejour eväsi kaikki toiveet Australian jatkosta. Alankomaita vastaan ​​peli oli tasaisempi: Robben teki maalin, jonka Cahill tasoitti minuuttia myöhemmin. Toisella puoliajalla Jedinak teki maalin rangaistuspotkulla, mutta vain neljä minuuttia myöhemmin Van Persie tasoitti, ja Depay teki kolmannen maalin varmistaen Alankomaiden toisen voiton. Viimeisessä pelissä Espanja voitti Australian 3–0 pysäyttäen Australian MM-matkan niille sijoilleen.

Australian tie Qatar 2022 World Cupiin

Australia oli yksi viimeisistä maista, jotka varmistivat paikkansa Qatarin MM-kisoissa, koska sen piti käydä läpi pudotuspelit. B-lohkon kolmannella kierroksella Australian sijoittui kolmanneksi Japanin jälkeen. Australia onnistui voittamaan pelin Ajdin Hrusticin 84. minuutin maalin ansiosta. Loppuottelu pelattiin järkkymätöntä Perua vastaan, ja peli päättyi tasapeliin ja seurasi rangaistuspotkuja. Rangaistuspotkukilpailussa Andrew Redmayne loisti hämäyksillään. Voit katsoa kohokohdat täältä.

Ketä vastaan Australia pelaa Qatar 2022 World Cupissa?

Australia kilpailee marraskuun MM-kisoissa D-lohkossa. Muita lohkossa mukana olevia maita ovat Ranska, Tanska ja Tunisia.

Suosikki seuraavalle kierrokselle on hallitseva mestari Ranska, mutta useimmilla maailmancupin voittaneilla on ollut tapana pudota seuraavissa kisoissa jo lohkovaiheissa. Tanska on viime aikoina osoittanut suuria parannuksia, joten kyseessä on kilpailukykyinen lohko.

Australian maajoukkueen otteluohjelma on seuraava:

  • Ranska vs. Australia 22. marraskuuta 2022 klo 20, AI Wakrah Sports Complex
  • Tunisia vs. Australia 26. marraskuuta 2022 klo 11, AI Wakrah Sports Complex
  • Australia vs. Tanska 30. marraskuuta 2022 klo 16, AI Wakrah Sports Complex

Australian maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Australiassa ei ole kehuttavaa määrää maailmanluokan pelaajia, mutta joukkue pelaa yhtenäisesti, mikä voi olla avain menestymiseen MM-kisoissa. Tunnetuimpia pelaajia ovat maalivahti Mathew Ryan ja Valioliigassa Huddersfieldin kanssa muutama vuosi sitten pelannut Aaron Mooy.

Muita lupaavia nimiä ovat Ajdin Hrustic, Awer Mabil ja Tom Rogic, jotka ovat vastuussa keskikentästä.

MM-kisoihin joukkueen johtaa Graham Arnold. Kyseessä on hänen toinen työkeikkansa vuoden 2006 Saksan jalkapallon MM-kisojen jälkeen, jossa hän toimi apuvalmentajana Guus Hiddinkin kanssa. Australialaispelaajat ovat siis hyvissä käsissä. Nähtäväksi jää, miten se suoriutuu lohkovaiheessa.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Australiassa?

Ympäri Australiaa löytyy paikkoja, joissa voit nauttia mukavasta ateriasta seuraten samalla Australian maajoukkueen suorituksia. Aloitusajat vaihtelevat ottelusta riippuen, mutta pelit pelataan myöhään tai varhain iltapäivällä.

Voit seurata pelejä kaikista FIFA World Cup -lisenssinhaltijakanavista sekä baareissa ja ravintoloissa, joilla on otteluiden lähetysoikeudet.

Lisätietoja saat virallisilta FIFA-verkkosivuilta täältä.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Lohkovaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Australian jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

D-lohko koostuu hallitsevasta mestarista Ranskasta, Tanskasta, Australiasta ja Tunisiasta.

Voittajasuosikki on Ranska voittokertoimella 2/5 (1,40). Tanska seuraa perässä kertoimella 3/1 (4,00), ja kyseessä olisikin sen ihka ensimmäinen lohkovoitto. Kolmantena on Australia kertoimella 10/1 (11/1) ja sitten Tunisia kertoimella 14/1 (15,00).

Lyö vetoa Australian puolesta LV BETissä

Avausottelu ei voisi olla suurempi Australialle, sillä se kohtaa vuoden 2018 MM-mestarin Ranskan. Hallitsevan mestarin uskotaan voittavan avausottelun kertoimella 1/4 (1,25), ja Australian voittokerroin on huikea 10/1 (11,00).

Toivottavasti olet pitänyt tämän yksityiskohtaisen katsauksen lukemisesta koskien Australian maajoukkuetta sekä heidän mahdollisuuksiaan Qatarin MM-kisoissa. Kiitos tuestasi.

LV BET

Pysy ajan tasalla tuoreimmista FIFA World Cup -käänteistä ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETissä.

LV BET Urheilublogista saat ajankohtaista tietoa live-urheilun sekä esports-maailman tapahtumista. Seuraa kanssamme maailman suurimpien otteluiden etenemistä.

* Kertoimet voivat muuttua ja ovat paikkansapitäviä artikkelin julkaisuhetkellä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *