Walesin – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Walesin – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Germany national teamTässä tekstissä tarkastelemme Walesin jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia tulevassa FIFA World Cupissa. Oletko Meksikon kannattaja? Katso vedonlyöntivinkit ja kertoimet LV BETissä ja lyö vetoa suosikkijoukkueesi puolesta.

Wales kilpailee toista kertaa jalkapallon MM-kisoissaan, sillä ensimmäisen kerran se oli mukana vuonna 1958 päästessään puolivälieriin. Taukoa on siis kestänyt 64 vuotta. Karsintakierroksilla Wales varmisti jatkonsa voitettuaan Itävallan maalein 2–1, mikä tarkoitti finaalia Ukrainaa vastaan. Ukraina antoi parastaan, mutta ei onnistunut muuttamaan kohtaloaan: Yarmolenko päästi oman maalin, mikä koitui Ukrainan kohtaloksi.

Gareth Bale maanmiehineen pyrkivät tuomaan iloa Walesille pitkän odotuksen jälkeen.

Tämän tekstin sisältö:

  • Walesin World Cup -historia
  • Walesin tie vuoden 2022 MM-kisoihin
  • Walesin jalkapallomaajoukkue
  • LV BETin vedonlyöntivinkit Walesille

Wales jalkapallon MM-kisoissa

Walesilla ei ole kovin rikasta historiaa jalkapallon MM-kisoissa, sillä se on osallistunut vain kerran aiemmin. Maailmancupin ainoassa esiintymisessä Walesin maajoukkue pääsi puolivälieriin, mihin useimmat kilpailevat joukkueet eivät ole koskaan päässeet.

Vuoden 1958 jalkapallon MM-kisat pidettiin Ruotsissa, ja finaali pelattiin Tukholmassa. Formaatti oli erilainen kuin mihin olemme tottuneet tänä päivänä. Neljä neljän joukkueen lohkoa pelasi kolmea muuta joukkuetta vastaan, ja kaksi parasta joukkuetta eteni sitten pudotuspelivaiheeseen, koska tuolloin mukana ei ollut kovin montaa osallistujamaata.

Wales kisasi kolmoslohkossa isäntää Ruotsia, Unkaria ja Meksikoa vastaan. Avausottelussa Wales koko tasapelin Unkaria vastaan ​​John Charlesin tasoituksen ansiosta, kun Bozsik oli tehnyt maalin ensimmäisten viiden minuutin aikana Unkarille. Meksikoa vastaan tilanne päättyi jälleen kerran 1–1, tällä kertaa Walesin maajoukkue meni eteenpäin, mutta Belmonten myöhäinen isku pisti etenemiselle stopin. Loppuottelussa Ruotsia vastaan ​​kävi jälleen tasapeli: 0–0. Koska sekä Wales että Unkari olivat tasapisteissä, niiden täytyi pelata pudotuspeleissä, jossa Wales voitti 2–1, mikä merkitsi sen ensimmäistä ja ainoaa voittoa MM-kisoissa tähän mennessä.

Puolivälierissä Wales kohtasi Brasilian, jota vauhditti nuoren Pelen nousukiito. Hän teki pelin ainoan maalin ja johdatti Brasilian välieriin.

Walesin menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Walesin on osallistunut vain yksiin MM-kisoihin ennen Qataria, joten paljon ei ole kerrottavaa siitä, milloin joukkue on suoriutunut hyvin ja milloin ei.

Wales rikkoo yhden pisimmistä taukoputkista päästessään Qatariin ensi marraskuussa. Odotusta on kertynyt 64 vuoden ajalta, ja koko Wales on ylpeä joukkueesta ja sen ponnisteluista.

Walesin osalta parhaat MM-kisat olivat vuonna 1958, kun Wales pääsi puolivälieriin voitettuaan Unkarin pudotuspelissä. John Charles tullaan taatusti muistamaan yhtenä Ison-Britannian historian parhaista jalkapallopelaajista.

Walesin tie Qatar 2022 World Cupiin

Walesille tie Qatariin oli pitkä, sillä se sijoittui lohkossaan toiseksi, joten sen piti käydä läpi pudotuspeli. Pudotuspeleissä Itävaltaa vastaan huippupelaaja Gareth Bale teki kaksi maalia ja nosti joukkueensa askeleen lähemmäs Qataria. Katso tästä Gareth Balen posketon vapaapotku.

Ukrainaa vastaan tilanne oli hieman erilainen, sillä Wales hallitsi palloa vain 32 % ajasta ja teki vain kolme laukausta kohti maalia Ukrainan tehdessä yhdeksän, mutta lopulta Yarmolenkon oma maali särki ukrainalaisten sydämet, Walesin onneksi.

Ketä vastaan Wales pelaa Qatar 2022 World Cupissa?

Walesin joukkue pelaa World Cupin B-lohkossa yhdessä USA:n, Iranin ja voittajasuosikin Englannin kanssa.

Wales tulee panostamaan kisoissa erityisesti Irania ja Yhdysvaltoja vastaan, koska niitä vastaan käytävät ottelut ovat keskeisiä jatkon kannalta. Gareth Balen ja hänen joukkuetoveriensa on oltava täydellisessä harmoniassa niittääkseen menestystä.

Walesin maajoukkueen otteluohjelma on seuraava:

  • USA vs. Wales 21. marraskuuta 2022 klo 22, AI Rayyan Stadium 
  • Wales vs. Iran 25. marraskuuta 2022 klo 11, AI Rayyan Stadium 
  • Wales vs. Englanti 29. marraskuuta 2022 klo 20, AI Rayyan Stadium

Walesin maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Walesista tulee ensimmäisenä mieleen pelaaja Gareth Bale, mutta MM-kisoihin pääseminen vaatii taitoa koko joukkueelta, ei ainoastaan yhdeltä pelaajalta. Maalivahtina toimii Wayne Hennessey, ja puolustuksessa taikojaan tekevät Ben Davies, Neco Williams ja Connor Roberts.

Keskikentästä ovat vastuussa Joe Allen sekä Aaron Ramsey, kun taas Harry Wilson ja Brennan Johnson pitävät painetta yllä hyökkääjinä.

Walesin joukkuetta MM-kisoissa johtaa Rob Page. Hän on walesilainen jalkapallovalmentaja ja entinen jalkapalloilija, joka vietti suurimman osan urastaan pelaten Valioliigassa ja Englannin jalkapalloliigassa.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Walesissa?

Ympäri Walesia löytyy paikkoja, joissa voit nauttia mukavasta ateriasta seuraten samalla Walesin maajoukkueen suorituksia. Aloitusajat vaihtelevat ottelusta riippuen, mutta pelit pelataan myöhään tai varhain iltapäivällä.

Voit seurata pelejä kaikista FIFA World Cup -lisenssinhaltijakanavista sekä baareissa ja ravintoloissa, joilla on otteluiden lähetysoikeudet.

Lisätietoja saat virallisilta FIFA-verkkosivuilta täältä.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Lohkovaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Walesin jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

B-lohko koostuu Englannista, USA:sta, Iranista ja Walesista. Kyseessä on erittäin kilpailullinen lohko, joten mitä tahansa voi todellakin tapahtua.

Englantia pidetään lohkon voittajasuosikkina kertoimella 1/3 (1,33), sitä seuraa Yhdysvallat kertoimella 11/2 (6,50), ja Wales tulee kolmantena arvoltaan 6/1 (7,00). Irania pidetään altavastaajana: sen voittokerroin on 16/1 (17,00).

Lyö vetoa Walesin puolesta LV BETissä

Wales kohtaa ensimmäisenä Yhdysvallat, jonka voittokerroin on hieman parempi, 14/9 (2,55) kun taas Walesin on 39/2 (2,95).

Toivottavasti olet pitänyt tämän yksityiskohtaisen katsauksen lukemisesta koskien Walesin maajoukkuetta sekä heidän mahdollisuuksiaan Qatarin MM-kisoissa. Kiitos tuestasi.

Pysy ajan tasalla tuoreimmista FIFA World Cup -käänteistä ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETissä.

LV BET Urheilublogista saat ajankohtaista tietoa live-urheilun sekä esports-maailman tapahtumista. Seuraa kanssamme maailman suurimpien otteluiden etenemistä.

* Kertoimet voivat muuttua ja ovat paikkansapitäviä artikkelin julkaisuhetkellä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *