Belgia – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Belgia – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Belgium national teamTässä tekstissä tarkastelemme Belgian jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia tulevassa FIFA World Cupissa. Oletko Belgian kannattaja? Katso vedonlyöntivinkit ja kertoimet LV BETissä ja lyö vetoa suosikkijoukkueesi puolesta.

Belgian maajoukkueessa pitää sisällään paljon potentiaalia ja kykyjä edetä loppuun asti. Viime vuosina Belgian joukkue sijoittui ensimmäiseksi FIFA:n sijoituksissa, mikä osoittaa joukkueen suorituksia ja luo kuvaa tulevasta.

Suurin osa joukkueen pelaajista pelaa maailman suurimmissa sarjoissa, joten ei ole yllätys, että Belgia menestyy myös MM-kisoissa.

Tämän tekstin sisältö:

  • Belgian World Cup -historia
  • Belgian tie vuoden 2022 MM-kisoihin
  • Belgian jalkapallomaajoukkue
  • LV BETin vedonlyöntivinkit Belgialle

Belgia jalkapallon MM-kisoissa

Belgian joukkue on nähty jalkapallon MM-kisoissa jo 14 kertaa, ja maa sijoittui neljänneksi vuoden 1986 kisoissa ja kolmanneksi vuonna 2018. Belgian maajoukkue ei ole vielä päässyt MM-finaaliin, ja sen parhaat ponnistelut johtavat välieriin, jossa se on hävinnyt molemmilla kerroilla.

Belgia ei päässyt lohkovaiheisiin vuosina 2006 ja 2010, mikä oli suuri pettymys ottaen huomioon joukkueen lahjakkuuden.

Qatarin MM-kisat ovat Belgialle näytön paikka ja tilaisuus lyödä läpi loppuotteluun ja ehkä jopa viedä pokaali kotiin.

Belgian menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Belgian kenties paras suoritus World Cupissa nähtiin Venäjän kisoissa vuonna 2018. Karsinnat MM-kisoihin olivat ilmiömäiset, sillä se sisälsi huikeat 43 maalia ja vain kuusi päästettyä maalia.

Lohkovaiheessa Belgia sijoittui ensimmäistä kertaa parhaiten, mikä antoi joukkueelle taatusti enemmän tahdonvoimaa viedä voitto kotiin. Lohkovaiheissa Belgiaa oli vastassa Englanti, Panama ja Tunisia. Belgia voitti kaikki kolme peliä ja oli jollain ilveellä lohkon kärjessä.

Pudotuspelivaiheeseen siirtynyt Belgia kohtasi Japanin, joka säikäytti Belgiaa 2–0-tilanteella. Joukkue käänsi tilanteen viime hetkillä, voitti pelin 3–2 ja eteni seuraavaan vaiheeseen Brasiliaa vastaan. Belgia otti tasapelin haltuunsa ja teki kahdesti maalin ensimmäisellä puoliajalla ja varmisti paikkansa välierissä.

Semifinaali ratkesi yhdellä maalilla, kun Belgia hävisi lopulta voittajamaa Ranskalle. Belgia oli niin lähellä loppuottelua kuin voi vain olla.

Belgian kaksi kehnointa ottelua olivat vuosien 2010 ja 2014 kisoissa, jolloin maa ei päässyt lohkovaiheisiin. Vuoden 1998 MM-kisat olivat kehnot, sillä Belgia pelasi kaikki kolme ottelua tasapeliin ja putosi jo lohkovaiheessa.

Belgian tie Qatar 2022 World Cupiin

Belgia suoriutui Qatarin MM-kisoihin ja voitti kuusi kahdeksasta ottelusta karsintakierroksella, teki 25 maalia ja päästi omaan maalinsa pallon vain kuusi kertaa.

Belgia pelasi E-lohkossa Walesin, Tšekin, Viron ja Valko-Venäjän seurassa.

Ketä vastaan Belgia pelaa Qatar 2022 World Cupissa?

Belgian joukkue pelaa F-lohkossa yhdessä Kanadan, Marokon ja Kroatian kanssa. Belgiaa pidetään lohkon ykkösenä, ja Kroatia seuraa perässä.

Kroatia pääsi finaaliin vuoden 2018 kisoissa, Kanada kilpailee ensimmäisissä jalkapallon MM-kisoissaan ja Marokko on FIFA-sijoituksissa 24.

Belgian maajoukkueen otteluohjelma on seuraava:

  • Belgia vs. Kanada 23. marraskuuta 2022 klo 20, AI Rayyan Stadium
  • Belgia vs. Marokko 27. marraskuuta 2022 klo 14, AI Thumama Stadium
  • Kroatia vs. Belgia 1. joulukuuta 2022 klo 16, AI Rayyan Stadium

Belgian maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Belgian joukkue on huikea ja täynnä potentiaalia. Lahjakkuus ei asia, josta valmentaja Roberto Martinez jäisi paitsi, vaan kenttä on täynnä sitä!

Maalivahti Thibaut Courtois on ollut kunnon vireessä Real Madridissa. Hän loisti Mestarien liigan finaalissa turhautettuaan Liverpoolin hämmästyttävillä torjunnoilla.

Kentän keskellä Kevin de Bruyne on mukana johtamassa joukkuettaan yhdessä Youri Tielemansin ja Dendonckerin kanssa, jotka yhdessä tarjoavat vakaata suojaa takalinjalle.

Hyökkääjinä Romelu Lukaku, Eden Hazard, Thorgan Hazard ja Dries Mertens ovat erittäin kyvykkäitä löytämään vastustajan maalin.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Belgiassa?

Ympäri Belgiaa löytyy paikkoja, joissa voit nauttia mukavasta ateriasta seuraten samalla Belgian maajoukkueen suorituksia. Aloitusajat vaihtelevat ottelusta riippuen, mutta pelit pelataan myöhään tai varhain iltapäivällä Belgian aikaa.

Voit seurata pelejä kaikista FIFA World Cup -lisenssinhaltijakanavista sekä baareissa ja ravintoloissa, joilla on otteluiden lähetysoikeudet.

Lisätietoja saat virallisilta FIFA-verkkosivuilta täältä.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Lohkovaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Belgian jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

Belgiaa pidetään F-lohkon todennäköisimpänä voittajana kertoimella 13/25 (1,52), ja koko turnauksen voittamisen kerroin on 12/1 (11,00).

Romelu on arvotettu turnauksen parhaaksi maalintekijäksi kertoimella 16/1 (17,00).

Lyö vetoa Belgian puolesta LV BETissä

Meillä on LV BETillä laaja valikoima vedonlyöntivaihtoehtoja. Voit esimerkiksi lyödä vetoa vaiheesta, jossa Belgia putoaa. Voit myös lyödä vetoa loppuotteluun pääsemisestä.

Belgian epätodennäköisenä pidetty eliminoituminen neljännesvälierissä on arvoltaan 11/10 (2,10) ja toinen sija 6/1 (7,00). Olemme hinnoitelleen Belgian välierään pääsyn kertoimella 5/2 (3,50).

Pysy ajan tasalla tuoreimmista FIFA World Cup -käänteistä ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETissä.

LV BET Urheilublogista saat ajankohtaista tietoa live-urheilun sekä esports-maailman tapahtumista. Seuraa kanssamme maailman suurimpien otteluiden etenemistä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *