Brasilia – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Brasilia – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Brazil national teamTässä tekstissä tarkastelemme Brasilian jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia voittaa FIFA World Cup jälleen kerran. Oletko Brasilian kannattaja? Katso vedonlyöntivinkit ja kertoimet LV BETissä ja lyö vetoa suosikkijoukkueesi puolesta.

Pääsimme kaikki todistamaan, mitä jalkapallo merkitsee Brasilialle, kun se isännöi jalkapallon MM-kisoja vuonna 2014. Kansakunta on innokas kannustamaan joukkuettaan ja toivoo voittoa Qatarissa.

Tämän tekstin sisältö:

  • Brasilian World Cup -historia
  • Brasilian tie vuoden 2022 MM-kisoihin
  • Brasilian jalkapallomaajoukkue
  • LV BETin vedonlyöntivinkit Brasilialle

Brasilia jalkapallon MM-kisoissa

Brasilia on tehovaltio, joka on voittanut eniten FIFA-maailmanmestaruuksia, yhteensä viisi kappaletta. Kyseessä on ainoa maa, joka on voittanut turnauksen kahdesti peräkkäin: vuosina 1958 ja 1962. Myöhemmin maa eteni kolmeen peräkkäiseen MM-finaaliin voittaen niistä kaksi ja häviten yhden Ranskalle.

Brasilian maajoukkueen valmentajana toimii Adenor Leonardo Bacchi, joka tunnetaan yleisesti nimellä Tite ja joka otti maajoukkueen hoidettavakseen vuonna 2016. Brasilian joukkue on sijoittunut FIFA World Rankingissa ensimmäiselle sijalle ja syrjäyttänyt Belgian. FIFA:n korkein sijoitus valaa koko joukkueeseen suuresti uskoa siitä, että heillä on kaikki vaadittava Brasilian menestykseen tänäkin vuonna.

Brasilian menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Brasilian jalkapallomaajoukkue on nauttinut suuresta menestyksestä aiemmin, mutta suurilla nousuilla tulee väistämättä olemaan myös suuria pudotuksia. Brasilialaisjoukkueella on niin rikas historia jalkapallon maailmassa, ja toimiessaan isäntämaana se lähestyi vuoden 2014 kisoja kunnianhimoisesti. Se kohtasi semifinaalissa Saksan, ja sen seurauksen eivät järisyttäneet ainoastaan Brasiliaa, vaan koko maailmaa.

Brasilian pelasi ilman Neymaria ja Thiago Silvaa, koska he loukkaantuivat saadakseen joukkueensa välieriin. Thomas Muller teki ensimmäisen maalin 11. minuutin kohdalla, mihin Miroslav Klose teki lisäyksen muutamaa minuuttia myöhemmin rikkoen Ronaldo de Liman ennätyksen. Päästettyään pallon läpi kahdesti Brasilia mureni ja päästi vielä kolme maalia ennen puoliaikaa, jolloin tulokseksi tuli 5–0 Saksan eduksi. Schurrle nousi penkiltä levittämään suolaa haavoihin tehden kaksi maalia, mutta Oscar teki kotijoukkueelleen vielä lohdutusmaalin. Katsomo oli järkyttynyt, ja jotkut jopa itkivät silmät päästään epäuskossa.

Brasilian tie Qatar 2022 World Cupiin

Brasilia osallistui karsintavaiheen CONMEBOL-osioon, sillä se oli lohkon kärjessä kuuden pisteen erolla kilpailijastaan Argentiinasta.

Mielenkiintoista on, että Brasilia ei ole hävinnyt yhden yhtä ottelua pelattujen 17 ottelun aikana ja on tehnyt 40 maalia ja päästänyt vain viisi – mikä sopii vallan mainiosti Brasilian kannattajille. Edessä on yhä peli Argentiinaa vastaan peruutuksen vuoksi, mutta se ei vaikuta sijoitukseen.

Ketä vastaan Brasilia pelaa Qatar 2022 World Cupissa?

Brasilian joukkue on tämän vuoden MM-kisoissa G-lohkossa, joka koostuu Brasiliasta, Serbiasta, Sveitsistä ja Kamerunista.

Serbia nousi A-lohkon ykköseksi ennen ratkaisevan viimeisen pelin hävinnyttä Portugalia. Serbia voitti lohkon tappioitta ja vain kahdella tasapelillä. Viime aikoina parrasvaloissa on paistatellut Dusan Vlahovic, joka teki sopimuksen Juventukseen tammikuun siirtomarkkinoilla dominoituaan Serie A:n Fiorentinassa.

Sveitsi voitti Italian lohkovaiheissa. Samoin kuin Serbialla, myös Sveitsillä on ikääntyvä joukkue, joka koostuu loistopelaajista, kuten Xhaka ja Shaqiri. He ovat saavuttamassa uriensa päätöshetkiä.

Vaikka afrikkalainen joukkue onkin lohkon altavastaajista, se on taatusti valmis taisteluun, etenkin jos alku on suotuisa. Kamerunin maajoukkue pelaa kahdeksannen kerran historiansa aikana. Hiljattain Kamerun sijoittui kolmanneksi AFCON-sarjassa voitettuaan Burkina Fason rangaistuspotkukilpailuissa.

Brasilian maajoukkueen otteluohjelma on seuraava:

  • Brasilia vs. Serbia 24. marraskuuta 2022 klo 13, Lusail Iconic Stadium, Lusail
  • Brasilia vs. Sveitsi 28. marraskuuta 2022 klo 19, Stadium 974, Doha
  • Kamerun vs. Brasilia 2. joulukuuta 2022 klo 22, Lusail Iconic Stadium, Lusail

Brasilian maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Jalkapallomaailmassa yksi maailman maineikkaimmista joukkueista on ehdottomasti Brasilian joukkue, jossa on runsaasti lahjakkuutta – sekä kokeneita että nuoria pelaajia.

Muutamia mainintoja Brasilian joukkueen kyvykkyyksistä: Allison, Eder Militao, Marquinhos, Fabinho, Casemiro, Neymar ja Vinicious Jr. Jos he pysyvät kunnossa, Brasiliaa tulee olemaan vaikea pysäyttää.

Vinicious Jr on nauttinut parhaista kausistaan Real Madridissa, ja meno voi parantua entisestään riippuen siitä, kuinka hyvin joukkue menestyy Mestarien liigan finaalissa. Hän on yksi jännittävimmistä kyvyistä Qatarissa, jota kannattaa pitää silmällä.

Kokenut Tite valmentaa näitä maailmanluokan kykyjä ja ohjaa joukkuetta kohti kunniaa ja historiankirjoja.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Brasiliassa?

Ympäri Brasiliaa löytyy paikkoja, joissa voit nauttia mukavasta ateriasta seuraten samalla Brasilian maajoukkueen suorituksia. Aloitusajat vaihtelevat ottelusta riippuen, mutta pelit pelataan myöhään tai varhain iltapäivällä Brasilian aikaa.

Voit seurata pelejä kaikista FIFA World Cup -lisenssinhaltijakanavista sekä baareissa ja ravintoloissa, joilla on otteluiden lähetysoikeudet.

Lisätietoja saat virallisilta FIFA-verkkosivuilta täältä.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Ryhmävaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Brasilian jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

Brasiliasta povataan G-lohkon voittajaa kertoimella 4/9 (1,45), kun taas koko turnauksen voittajaa kertoimella 45/10 (5,50). Neymar on arvotettu turnauksen parhaaksi maalintekijäksi kertoimella 20/1 (21,00).

Lyö vetoa Brasilian puolesta LV BETissä

Meillä on LV BETillä laaja valikoima vedonlyöntivaihtoehtoja. Voit esimerkiksi lyödä vetoa vaiheesta, jossa Brasilia putoaa. Voit myös lyödä vetoa loppuotteluun pääsemisestä.

Brasilian epätodennäköisenä pidetty eliminoituminen neljännesvälierissä on arvoltaan 33/10 (4,30) ja toinen sija 6/1 (7,00). Olemme hinnoitelleen Brasilian välierään pääsyn kertoimella 27/20 (2,30), ja Brasilia onkin kaikista kilpailevista maista todennäköisin etenijä.

Pysy ajan tasalla tuoreimmista FIFA World Cup -käänteistä ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETissä.

LV BET Urheilublogista saat ajankohtaista tietoa live-urheilun sekä esports-maailman tapahtumista. Seuraa kanssamme maailman suurimpien otteluiden etenemistä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *