FIFA World Cup 2022 C-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 C-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 in Qatar - Group COn kuultu sanottavan, että muut FIFA World Cup -lohkot eivät ole yhtä tasapuolisia kuin C-lohko. Itse asiassa jokainen tämän lohkon osallistuja on aiemmin edennyt maailmancupin pudotuspeleihin. Tämä tarkoittaa, että meillä on edessämme sarja rankkoja yhteenottoja, joista vain kaksi joukkuetta selviää.

Jalkapallon MM-kisojen C-lohkossa pelaavat kaksinkertaiset MM-voittajat Argentiina, Saudi-Arabia, Meksiko ja Puola – neljä erittäin pätevää joukkuetta.

Jotta voit asettaa tietoisia vetoja FIFA World Cup 2022 -turnauksessa, muista käydä LV BET Urheilublogissa. Kirjoittajamme ovat antaneet kaikkensa tarjotakseen kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä jännittävästä jalkapalloturnauksesta, joten älä missaa tilaisuutta oppia jotain urheiluvedonlyönnistä.

  • C-lohko: osallistujat
  • C-lohko: vedonlyöntivinkit ja kertoimet
  • LV BETin vedonlyöntimarkkinat

KETKÄ OVAT MUKANA C-LOHKOSSA?

Argentiina, Meksiko ja Puola ovat vuoden 2022 MM-kisojen lahjakkaimpia joukkueita, ja Saudi-Arabia on tässä suhteessa hieman jäljessä. Altavastaajan nousu suosta ei kuitenkaan ole ennenkuulumatonta, ja Saudi-Arabia saattaa kuin saattaakin kukoistaa, jos vain Lähi-idän joukkue pystyy suoriutumaan parhaimmillaan.

Jalkapallon MM-kisat 2022 alkavat Qatarissa, joka on ensimmäinen MM-kisoja isännöivä Lähi-idän maa. C-lohkon on määrä alkaa päivää myöhemmin turnauksen aloituspäivästä 22. marraskuuta. Argentiina kohtaa Saudi Arabian Lusail Stadiumilla klo 10.00 GMT, kun taas Meksiko ja Puola asettuvat vastakkain samana päivänä Stadium 974:llä klo 16.00.

Maajoukkue FIFA-sijoitus FIFA-liitto Sijoitus karsinnoissa
Argentiina 4 CONMEBOL Toinen sija
Meksiko 9 CONCACAF Kolmannen kierroksen toinen sija
Puola 26 UEFA Pudotuspelien B-lohkon voittaja
Saudi Arabia 49 AFC B-lohkon kolmannen kierroksen voittaja

ARGENTIINA

Argentiina on varmistanut paikkansa kisoissa jo 13. kertaa peräkkäin, ja pyrkii nyt antamaan kaikkensa C-lohkossa. VAR ei jätä mitään sattuman varaan, ja Argentiinan uskotaankin etenevän pudotuspeleihin suorilta käsin esimerkiksi Lionel Messin, Lautaro Martínezin ja Julián Álvarezin kautta.

MEKSIKO

C-lohkon kahden jättiläisen väliin on kiilautunut itse Meksiko valmentaja Gerard Martinon johdolla. Kyseessä on valtion kahdeksas peräkkäinen MM-kilpailu, mutta sen parhaiksi hetkiksi ovat jääneet puolivälierät vuosina 1970 ja 1986. Wolverhamptonin Raúl Jiménez ja Napolin Hirving Lozano haluavat varmasti muuttaa tämän ennen haastavaa mittelöintiä Puolan kanssa.

PUOLA

Puolaa pidetään MM-kisojen voittajana vuonna 2022, ja se taistelee C-lohkon kärkipaikasta – Argentiina on yksiselitteisesti Puolan tähtäimessä. Bundesliigan menestyksekkään kauden jälkeen nokkamies Robert Lewandowski on Puolan suurin valtti maalin edessä, kun taas Piotr Zielinski pyrkii auttamaan maanmiestään kykyjensä puitteissa. Onnistuuko Puola parantamaan vuoden 1982 kolmannen sijan tulostaan World Cupissa?

SAUDI ARABIA

Saudi-Arabian kaltaisten altavastaajien on yleensä vaikea löytää paikkaansa lohkossa, joka on täynnä tehopakkauksia, mutta on hyvä muistaa, että jokainen peli alkaa tilanteesta 0–0. Maan ensisijaisena tavoitteena on yllättää vastustajansa ja saada heidät kunnolla nalkkiin. Kenties vuoden 1994 tapahtumat voisivat uusiutua tänä vuonna?

C-LOHKO: VEDONLYÖNTIVINKIT JA KERTOIMET

Edullisen suosikin Argentiinan sanotaan johtavan C-lohkon sijoituksia, kun taas toiseksi sijoittuva joukkue on edelleen kysymysmerkki. Vedonvälittäjät ehdottavat, että sijasta taistelevat Puola ja Meksiko, kun taas Saudi-Arabia on hinnoiteltu ryhmän selväksi altavastaajaksi.

Argentiinan lohko C -voitto on arvoltaan 2/5 (1,40) ja finaaliin pääsy 4 (5,00).

Meksikon lohko C -voitto on arvoltaan 9/2 (5,50) ja puolivälierään pääsy 5 (6,00).

Puolan lohko C -voitto on arvoltaan 5 (6,00) ja finaaliin pääsy 40 (41,00).

Saudi Arabian lohko C -voitto on arvoltaan 20 (21,00) ja puolivälierään pääsy 33 (34,00).

LYÖ VETOA WORLD CUPIN C-LOHKOSTA LV BETISSÄ 

Jos haluat lyödä vetoa FIFA World Cup 2022:n parissa, suuntaa LV BETiin, josta löydät parhaat vedonlyöntimarkkinat ja huikeat kertoimet. Markkinamme kattavat esimerkiksi seuraavat vedonlyöntivaihtoehdot: turnauksen tai ottelun voittaja, maalien määrä, yli/ali sekä tasoitukset.

Lisätietoja vedonlyöntiin liittyen saat LV BET Urheilublogista. Sieltä saat vinkkejä vedonlyöntiin, pääset lukemaan urheiluaiheisia uutisia sekä syventymään esportsin maailmaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *