Englanti – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Englanti – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - England national teamTässä tekstissä tarkastelemme Englannin jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia tulevassa FIFA World Cupissa. Oletko Englannin kannattaja? Katso vedonlyöntivinkit ja kertoimet LV BETissä ja lyö vetoa suosikkijoukkueesi puolesta.

Menetettyään UEFA Euro-pokaalin viime kesänä Englanti ja Southgate yrittävät ponnistella napatakseen toisen jalkapallon maailmanmestaruutensa. Ottaen huomioon joukkueen lahjakkuuden Englanti on viime vuosina menestynyt melko kehnosti MM-kisoissa.

Englanti liittyi kisoihin vasta 1950, mutta on osallistunut kaikkiin kahdeksaantoista sen jälkeen järjestettyyn turnaukseen. Maa on jäänyt paitsi lohkovaiheista yhteensä kolme kertaa, vuosina 1974, 1978 ja 1994. Myös kolme kertaa Englanti on jäänyt lohkovaiheisiin, vuosina 1950, 1958 ja 2014.

Tämän tekstin sisältö:

  • Englannin World Cup -historia
  • Englannin tie vuoden 2022 MM-kisoihin
  • Englannin jalkapallomaajoukkue
  • LV BETin vedonlyöntivinkit Englannille

Englanti jalkapallon MM-kisoissa

Englanti on päässyt MM-finaaliin kerran: kun se voitti vuonna 1966. Kyseistä kisaa lukuun ottamatta Englanti ei ole vielä päässyt MM-finaaliin. Venäjän MM-kisoissa Englanti pääsi välieriin asti, mutta hävisi Kroatialle jatkoajalla.

Viime vuosina Englanti on investoinut voimakkaasti nuoriin pelaajiin, mikä on maksanut osinkoja maailmanluokan kyvyillä, kuten Fodenin, Bellinghamin, Sakan ja Rashfordin.

Peter Shilton on Englannin maajoukkueessa eniten pelannut kyky. Hän on pelannut huikeat 17 ottelua vuosina 1982, 1986 ja 1990. Gary Linekerillä on edelleen MM-kisojen maalintekoennätys 10 maalillaan, mutta hän toivoo, että Harry Kane, jolla on kilpailussa kuusi maalia, ohittaa ennätyksen ja vie kansakunnan MM-voittoon.

Englannin menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Harva tunne on huikeampi kuin MM-kisojen voittaminen kotimaan maaperällä. Englanti onnistui saavuttamaan tämän tavoitteen vuonna 1966, kun se voitti ensimmäisen ja ainoan kotimaassaan järjestetyn maailmanmestaruuden.

Toinen onnistunut kisa oli vuonna 2018 Venäjällä, jolloin Englanti onnistui nousemaan toiseksi G-lohkossa voittaen Tunisian ja Panaman, mutta häviten Belgialle. Puolivälierissä rangaistuspotkukilpailun piti ratkaista tasapeli, joka meni Englannin joukkueen hyväksi. Mieletön taistelua Ruotsia vastaan 2–0-voitolla varmisti Englannin paikan semifinaalissa Kroatiaa vastaan. Trippier laukaisi kauniin vapaapotkun ja nosti Englannin johtoon viidennellä minuutilla, mutta Perisic pisti vastaan 68 minuutin kohdalla, ja Madzukic tuhosi Englannin toiveet päästä toiseen finaaliin jatkoajalla.

Englannin suurin pettymys tapahtui vuoden 2014 MM-kisoissa Brasiliassa, kun Englanti hävisi kaksi ensimmäistä avausottelua Italialle ja Uruguaylle, molemmat 2–1. Viimeinen ottelu Costa Ricaa vastaan ​​oli 0–0, jolloin Englanti putosi lohkovaiheessa ilman yhden yhtä voittoa. Tappio oli erityisen karvas, sillä Englannin kokoonpanoa pidettiin yhtenä parhaista.

Englannin tie Qatar 2022 World Cupiin

Englanti kilpaili Euroopan karsinnoissa I-lohkossa ja dominoikin sitä voittamalla kahdeksan peliä ja kokien kaksi tasapeliä. Englanti onnistui tekemään erinomaiset 39 maalia karsintakierroksella – eniten koko Euroopan karsinnoissa – ja päästi itse vain kolme maalia.

Ketä vastaan Englanti pelaa Qatar 2022 World Cupissa?

Englanti kisaa Qatarissa B-lohkossa ja kohtaa Yhdysvallat, Iranin ja joko Walesin tai Ukrainan pudotuspelien voittajasta riippuen. Englanti on lohkon voittajasuosikki ja yksi koko turnauksen voittajasuosikeista.

Englannin maajoukkueen otteluohjelma on seuraava:

  • Englanti vs. Iran 21. marraskuuta 2022 klo 14, Khalifa International Stadium
  • Englanti vs. Yhdysvallat 25. marraskuuta 2022 klo 20, AI Bayt Stadium
  • Ukraina / Wales vs. Englanti 29. marraskuuta 2022 klo 20, AI Rayyan Stadium

Englannin maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Englannin pelaajat ovat yksiä lupaavimmista, ja Gareth Southgaten johdolla he ovat kehittyneet paljon. Phil Foden, Mason Mount ja Bellingham ovat nuorten jalkapalloilijoiden aatelia: Foden voitti toisen Valioliigan mestaruutensa Manchester Cityssä kaudella 2021/22.

Garteh Southgatella tulee olemaan valinnanvaraa, sillä hänellä on loistavia pelaajia kaikissa pelipaikoissa, ja maalivahtitilanne on oikea kuuma peruna. Nick Popella ja Pickfordilla on kummallakin ollut loistava kausi seurassaan, ja Pope sijoitetaankin nyt Burnleyyn.

Kuten karsintaotteluista nähtiin, Englanti on hyvin öljytty kone sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä, sillä se teki kaikista eniten maaleja ja päästi vain kolme maalia. Harry Kanen, Sterlingin ja hänen muiden joukkuetoveriensa loistohetket vievät joukkueen takaisin sinne, minne se kuuluu.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Englannissa?

Ympäri Englantia löytyy paikkoja, joissa voit nauttia mukavasta ateriasta seuraten samalla Englannin maajoukkueen suorituksia. Aloitusajat vaihtelevat ottelusta riippuen, mutta pelit pelataan myöhään tai varhain iltapäivällä Englannin aikaa.

Voit seurata pelejä kaikista FIFA World Cup -lisenssinhaltijakanavista sekä baareissa ja ravintoloissa, joilla on otteluiden lähetysoikeudet.

Lisätietoja saat virallisilta FIFA-verkkosivuilta täältä.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Lohkovaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Englannin jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

Meillä on LV BETillä laaja valikoima vedonlyöntivaihtoehtoja. Voit esimerkiksi lyödä vetoa vaiheesta, jossa Englanti putoaa. Voit myös lyödä vetoa loppuotteluun pääsemisestä.

Englanti on B-lohkon voittajasuosikki kertoimella x/x (x,xx), ja USA seuraa perässä kertoimella x/x (x,xx). Harry Kane todennäköisimmin vie kultaisen kengän, joten olemme hinnoitelleet hänet kisan parhaaksi maalintekijäksi kertoimella x/x (x,xx).

Lyö vetoa Englannin puolesta LV BETissä

Englannin suhteen olla optimistisia, joten LV BET on hinnoitellut Englannin finaaliin pääsyn kertoimella x/x (x,xx), ja eliminoituminen neljännesvälierässä on arvoltaan x/x (x,xx).

Jos uskot Englannin voittavan koko kisan, MM-voitto on arvoltaan x/x (x,xx).

Pysy ajan tasalla tuoreimmista FIFA World Cup -käänteistä ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETissä.

LV BET Urheilublogista saat ajankohtaista tietoa live-urheilun sekä esports-maailman tapahtumista. Seuraa kanssamme maailman suurimpien otteluiden etenemistä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *