Japani vs Espanja | FIFA World Cup Qatar 2022

Japani vs Espanja | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Japan - Spain Group EEnsimmäinen joulukuuta Khalifa International Stadiumilla, Japani ja Espanja ottelu laittaa aasialaisen jalkapalloilun raskaansarjan joukkueen ja yhden maailman kovimmista jalkapallomaista vastakkain kehään.

Koska kyseessä on molempien joukkueiden viimeinen ottelu Lohko E:ssä Qatar World Cup 2022 -turnauksessa, molemmat pyrkivät varmasti tekemään viimeisen lausunnon, pääsivät he sitten 16 parhaan joukkoon taikka eivät.

Luulisitko, että Espanjan pallonhallintapeli tulee voittamaan Samurai Blue -joukkueen hyökkäystaidon? Katso mitä vedonlyöntivinkkaajat ja kertoimet sanovat täällä LV BETillä!

  • Japani luottaa hyökkäyspään pelaajiin.
  • Espanjalainen kuntotaso ja pallonhallinta tulevat dominoimaan.
  • Miten lyödä vetoa tässä FIFA World Cup 2022 Lohko E -ottelussa.
  • Sinun Qatar 2022 vedonlyöntioptiot LV BETillä.

Onko Japanin hyökkäyshohto tarpeeksi?

2018 vuoden World Cupin jälkeen, joka näki Japanin kumartuvan ulos yhtä suosikkijoukkuetta, Belgiaa vastaan 3-2 lukemin 16 parhaan joukossa, Hajime Moriyasu otti ohjat joukkueessa. Suosien hyökkäävää jalkapalloa, usein hyödyntäen 4-2-3-1 formaatiota, verrattaessa Japanin yleiseen kilpikonnamaiseen mentaliteettiin, Moriyasu toi uuden jännittävän luvun Samurai Blue -joukkueen almanakkaan.

Mikäli historia toistaa itseään, Japani ei pääse ulos Lohko E:stä, sillä he vaihtelevat lohkovaihe-eliminaation, ja 16 parhaan joukkoon yltämisen välillä lävitse heidän kuuden World Cup yritysten sitten 1998. Muualla, Japani hävisi 2019 AFC Asian Cupin finaalin Qatarille.

FIFA World Cup 2022 karsinnoissa, Japanilta otettiin lohkon ykköspaikka yhden pisteen erolla Saudi Arabian toimesta heidän AFC:n Lohko B:ssä. Japanin lahjakkaiden pelaajien listaykkösinä ovat nimet kuten Daichi Kamada, Takehiro Tomiyasu, Takumi Minamino, Kyogo Furuhashi, sekä uskomattoman jännittävä nuori lupaus Takefusa Kubo.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Takumi Minamino Hyökkääjä 15 10
Yuya Osako Hyökkääjä 11 10
Junya Ito Hyökkääjä 14 6
Takuma Asano Hyökkääjä 11 3
Kyogo Furuhashi Keskikenttä 9 3
Daichi Kamada Keskikenttä 8 3
Ado Onaiwu Keskushyökkääjä 2 3

Luis Enrique pyrkii rakentamaan Espanjan vahvasta EM-kisaesityksestä

Kaikki on edelleen kiinni vahvasta pallonhallinnasta Espanjalle, jossa odotetaan tilaisuuksien saapuvan käsiin sekä luotetaan vahvaan prässäyspeliin ilman palloa. Siltikin tällä uuden sukupolven puolella jota Luis Enrique tuo parrasvaloihin, on enemmän energiaa, sillä valmentaja on fanaattisen tarkka joukkueen kuntotasoista.

Mitä taas tulee turnausnäytöksiin, La Furia Roja on nyt vuosikymmenen päästä niistä legendoista, jotka toimittivat World Cupin kotiin kahden EM-pokaalin kera. Siitä lähtien kun Enrique on ollut puikoissa (2019), Espanja on löytänyt jälleen rytminsä, ehtien jo semifinaaleihin viime vuoden EM-kisoissa.

Saadakseen paikan 2022 FIFA World Cup pätevyyteen, Enriquen piti ohjata häneen joukkue turnauksen aikaisten kompurointien jälkeen, mutta he voittivat kaikki viimeistä otteluaan ja päätyivät silti lopulta B-lohkon kärkeen.

Enriquella on tunnistettava ja lähes omituinen vastahakoisuus Real Madridin pelaajiin, mutta se ei silti tarkoita, että espanjalaisilta loppuisivat vaihtoehdot kesken. Pedri, Rodri, Aymeric Laporte, Ferran Torres, Alvaro Morata ja Koke päärooleissa, siinä missä vanhapäät kuten Sergio Busquets, Jordi Alba ja Cezar Azpilicueta pitävät nuoret pyssyt kuosissa.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Ferrán Torres Hyökkääjä 6 4
Álvaro Morata Hyökkääjä 7 2
Pablo Sarabia Hyökkääjä 5 2
Dani Olmo Keskikenttä 5 2
Carlos Soler Keskikenttä 4 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Japani vs Espanjaan FIFA World Cup 2022 Lohko E:ssä

Yhtenä Qatar 2022 turnauksen viimeisinä lohkovaiheen otteluina, kaikki katseet ovat liimattuina FIFA World Cup 2022 Lohko E:n otteluun Espanjan ja Japanin välillä. Espanja on lohkosuosikki, ja ovat myös suosikkeja napsimaan tästä voiton kotiin.

Ei ole mitään epäilystä siitä, etteikö Japani tulisi taistelemaan vastaan, ja vaikuttaa todennäköiseltä, että he tekevätkin maalin nopeilla, taidokkailla pelaajillaan. Siltikin, Espanjan korkea kestävyystaso yhdistettynä pallonhallintapeliin, pitäisi olla tarpeeksi viemään heidät läpi, löytäen reikiä yli-innokkaasta Japanin joukkueesta ja Espanjan pitäisi voittaa ainakin kahden maalin erolla.

Onhan se totta, että kaikkien kertoimien mukaan Espanjan todennäköisin eliminaatio tulee vasta neljännesfinaaleissa 3.0 kertoimilla. Japanin kerroin voittaa Lohko E on luokkaa 11.00, joka on hyvin kaukana Saksasta ja Espanjasta.

Suomessa, voit katsoa Japanin ja Espanjan taistoa suorana YLE:n kanavilta kello 21 suomenaikaa.

Vedot Japani vs Espanja otteluun LV BETiltä

Täällä LV BETillä voit tukea mihin tahansa statistiseen linjastoon Japani vs Espanja ottelussa 2022 FIFA World Cupissa. Voit lyödä vetoa ottelun tuloksesta, käyttää ”double chance”-vetoa, hyödyntää tasoitusvetoa, maaleja, maalintekijöitä, yksittäisiä joukkuemetriikoita, laittaa kiinni tulosvedon, nauttia eri erikoisvedoista sekä muuta.

Nyt kun World Cup kuume on todellakin täällä, voimme iloisesti todeta että pumppaamme ulos vedonlyöntipromootioitamme. Voit ottaa kaiken hyödyn irti ”Acca Booster” toiminnosta, Bet & Get -tervetuliaispaketista tai superkertoimista!

Ennen kuin toiminta alkaa, ole varma ja tarkista kaikki marketit LV BETiltä – et voi koskaan tietää mikä niistä pomppaa silmillesi ja myöhemmin todistuu ottelun parhaaksi valinnaksi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *