Espanja vs Saksa | FIFA World Cup Qatar 2022

Espanja vs Saksa | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 -  Spain - Germany Group EKenties koko Qatar 2022 -turnauksen lohkovaiheen kohokohta, Espanja vs Saksa laittaa kaksi menestyksekkäintä jalkapallo maata aikakaudeltamme vastakkain neljä päivää lämmittelyotteluiden jälkeen.

27 marraskuuta Al Bayt Stadiumilla, Espanja toivoo iskevän auktoriteettinsa kartalle aikaisin ja voittaa suosikin elein Lohko E, kun taas Saksa toivoo, että he ovat uudelleenrakentaneet tarpeeksi nopeasti voittaakseen yhden jäteistä.

Onko se Espanja vai Saksa, joka vakuuttaa tässä taistossa? Lue minkälaisia kertoimia ja vinkkeleitä LV BET tarjoaa tähän otteluun.

  • Espanja toivoo hallitsevan peliä lyhyillä syötöillä ja pallonhallinnalla.
  • Saksa lähtee käyntiin aggressiivisesti heti alkuvihellyksestä.
  • Vedonlyönti tähän FIFA World Cup 2022 Lohko E:n otteluun.
  • Sinun LV BET kokemus ja tämän vuoden World Cup.

Luis Enrique toivoo näyttävän jälleen parempaa otetta uuden espanjalaisjoukkueen kanssa

La Furia Roja näyttää hyvin erilaiselta joukkueelta verrattuna siihen aikaisempaan, joka toi espanjaan iloa vain vuosikymmen sitten, ja silti, valmentaja Luis Enrique omistautuu hyvin samankaltaiseen metodiin, verrattuna tyyliin, joka toi kaksi EM-pokaalia ja 2010 World Cupin. Kaikki perustuu lyhyihin, suoriin syöttöihin, jotka pitävät pallonhallinnan omilla, työstetään liikkeitä boksiin, ja odotetaan maalipaikkojen avautuvan. Se mielessä, Enrique on laittanut suuremman tärkeyden kuntotasoihin ja kestävyyteen suurissa turnauksissa.

Saadakseen paikan 2022 FIFA World Cup otteluihin, oli Espanjan voitettava Ruotsi, Kreikka, Georgia, ja Kosovo, ja lopputulos oli kuusi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Euro 2020 turnauksessa, joka pidettiin siis vuonna 2021, Espanja tuli toiseksi lohkossaan Ruotsin jälkeen lohko E:ssä ja kumarsi kiittäen ulos turnauksesta 16 parhaan joukossa ruotsalaisten mukana. Joten he saivat omat takaisin kerätessään paikat Qatar 2022 -turnaukseen ohi Skandinavian vihollisten.

Espanjan joukkueessa on huomattava määrä nuorta lahjakkuutta, ja keski-ikä viimeaikojen kokoonpanoissa on juuri alle 27 vuotta. Täten, löytyy toivoa, että viime yrityksistä voidaan parantaa, siinä missä kaverit kuten Pedri, Gavi, Ansu Fati, Ferran Torres, Pedro Porro ja Eric Garcia jatkavat kunnon ja taidon kehitystä.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Ferrán Torres Hyökkääjä 6 4
Álvaro Morata Hyökkääjä 7 2
Pablo Sarabia Hyökkääjä 5 2
Dani Olmo Keskikenttä 5 2
Carlos Soler Keskikenttä 4 2

Hansi Flick kertoo Saksalle periksiantamattomuudesta

Hans Dieter-Flickillä on epätoivottu tehtävä, jossa hänen täytyy nopeasti muuttaa Saksan kansallisjoukkue takaisin siihen voimapesään, joka edelsi tätä joukkuetta Joachim Löwin loistoaikana. Siitä lähtien kun hän otti paikan vuonna syksyllä 2021, Flick on ottanut härkää sarvista kiinni, puskien joukkuettaan aina maksimivalppauteen, pakottaen painetta kentän kaikilla alueilla, pitäen yllä korkeaa puolustuslinjaa, ja pakottaen virheitä.

Uuden pomon oltaessa ohjissa seitsemässä joukkueen FIFA World Cup 2022 karsintaottelussa, Die Mannschaft ryntäsi lävitse eittämättä heikon lohkon, voittaen yhdeksän, häviten yhden ja tehden 36 maalia. He toivovat huomattavasti parempia otteita verrattuna 16 parhaan ulosmarssiin Euro 2020 -turnauksessa ja haluavat lähemmäksi jälleen vuoden 2014 World Cup voittoa.

Joshua Kimmich on kenties oleellisin palanen Flickin Saksalle, ja silti, hänen kylmäverinen taitonsa ohjata hyökkäyksiä ei ole se, joka nappaa etusivun otsikot: ne päätyvät todennäköisimmin nopeille, härnääville hyökkääjille Kai Havertzin, Serge Gnabryn, Leroy Sanen ja Timo Wernerin muodossa. Tietysti, Thomas Muller tulee aina kurkistelemaan paikkoja parantaakseen hänen 44 maalin tilastoaan 116 ottelussa.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
İlkay Gündoğan Keskikenttä 8 5
Serge Gnabry Hyökkääjä 8 5
Timo Werner Hyökkääjä 8 5
Leroy Sané Hyökkääjä 9 4
Kai Havertz Keskikenttä 8 3
Thomas Müller Hyökkääjä 4 3
Jonas Hofmann Keskikenttä 7 2
Marco Reus Keskikenttä 4 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Espanja vs Saksaan FIFA World Cup 2022 Lohko E:ssä

Molemmat joukkueet saapuvat vaa’alle tässä kohtaamisessa nuorilla joukkueilla, jotka toivovat emuloivansa hyvin tuoreita kulta-aikoja täällä Qatar World Cup 2022:ssa. Kun otetaan huomioon molempien joukkueiden lahjakkuus, se ei tule yllätyksenä, että Espanja vs Saksa on hyvin tasainen matsi, mitä tulee kertoimiin.

Suosikit, Espanja, kantavat mukanaan 2.56 tasoiset kertoimet ottelun voittamiseen, siinä missä Saksa puolestaan on marginaalinen altavastaaja kertoimilla 2.75. Kyseessä on siis uskomattoman tiukka matsi paperilla, jota korostaa myös 3.4 kerroin tasapeliin. Se mielessä, suurempaa visiota ajatellen FIFA World Cup Lohko E:ssä, Espanja on selkeä ennakkosuosikki voittamaan lohkonsa.

Voit katsoa tätä raskaansarjan kohtaamista suorana YLE:n kanavilta kello 21.00 suomenaikaa.

Vedot Espanja vs Saksa otteluun LV BETillä

Jos tiedät jalkapallomatsisi ja rakastat World Cuppia, tulet löytämään parhaat kertoimet ja marketit, joihin osallistua LV BETin avulla. Meidän kattava vedonlyöntivalikoimamme jokaiseen otteluun ja Qatar 2022 turnaukseen yleisesti lellivät sinut valinnanvapaudella.

Voit lyödä vetoa ottelun tuloksesta, käyttää erilaisia liukusäätimiä tasoitusvetojen loihtimiseksi, ja löydät jopa erikoisräätälöityjä vetovaihtoehtoja tiettyihin otteluihin. Tietysti, LV BET -pelaajana, pystyt myös käyttämään promootiosivua erilaisiin bonuksiin, kuten suosittu Superduper-veto ja sen 20 sentin buusti kertoimiin!

Oletko siis espanjalaisten vai saksalaisten puolella tässä ottelussa? Joka tapauksessa, löydä kertoimet LV BETiltä tänään!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *