Kamerun – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Kamerun – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Germany national teamTässä tekstissä tarkastelemme Kamerunin jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia tulevassa FIFA World Cupissa. Oletko Kamerunin kannattaja? Katso vedonlyöntivinkit ja kertoimet LV BETissä ja lyö vetoa suosikkijoukkueesi puolesta.

Kamerunin viimeisin voitto tuli vuonna 2022, kun Samuel Eto’o teki ottelun ainoan maalin vieden voiton Saudi-Arabiaa vastaan.

Tämän tekstin sisältö:

  • Kamerunin World Cup -historia
  • Kamerunin tie vuoden 2022 MM-kisoihin
  • Kamerunin jalkapallomaajoukkue
  • LV BETin vedonlyöntivinkit Kamerunille

Kamerun jalkapallon MM-kisoissa

Kamerun pelaa kahdeksansissa MM-kisoissaan Qatarissa 2022. Maa epäonnistui viimeisimmissä kisoissa vuosina 2010 ja 2014, jolloin se ei voittanut yhtäkään ottelua. Nähtäväksi jää, aikooko Kamerun muuttaa tämän Qatarissa.

Kamerunin menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Kamerunin menestystä mitataan sillä, kuinka pitkälle maa pääsee kisoissa, ja sen tavoitteena onkin rikkoa vuoden 1990 ennätys puolivälieriin pääsemisestä. Vuoden 1990 MM-kisojen ensimmäisessä pelissä Kamerun voitti Argentiinan, silloisen hallitsevan mestarin, ja maa nähtiin lohkonsa kärjessä Romaniaa, Neuvostoliittoa ja Argentiinaa edellä.

Puolivälierissä Kamerunin joukkue hävisi Englannille tiukalla tappiolla, mikä merkitsi kisojen päättymistä.

Vuosien 2010 ja 2014 kisat jäivät Kamerunin kehnoimmiksi suorituksiksi: joukkue teki kaksi maalia ja päästi viisi maalia vuonna 2010 ja teki yhden maalin ja päästi yhdeksän vuonna 2014.

Kamerunin tie Qatar 2022 World Cupiin

Kamerunin maajoukkue varmisti paikkansa vuoden 2022 MM-kisoissa dramaattisella tavalla. Kamerun pelasi Algeriaa vastaan karsintaottelun kolmannella kierroksella. Ensimmäisessä osaottelussa Kamerun voitti kotimaassaan 1–0. Toisella osuudella Choupo-Moting teki maalin tasoittaakseen pisteet ja pakottaen pelaajat jatkoajalle. Jatkoajalla Algeria teki maalin antaen joukkueelleen etulyöntiaseman 118 minuutin kohdalla. Viimeisillä minuuteilla Toko Ekambi teki maalin pelin ja passitti samalla Kamerunin MM-kisoihin.

Ketä vastaan Kamerun pelaa Qatar 2022 World Cupissa?

Kamerun osallistuu vuoden 2022 MM-kisoissa G-lohkoon. Samassa lohkossa pelaavat Sveitsi, Serbia ja Brasilia.

Tämä on kolmas kerta, kun Kamerun kohtaa Brasilian MM-kisojen lohkovaiheissa. Onnistaako afrikkalaisjoukkuetta tänä vuonna?

Serbia nousi A-lohkon ensimmäiseksi ennen viimeisen ja tärkeän pelin hävinnyttä Portugalia. Serbia voitti lohkon haalimatta yhtäkään tappiota kaikissa karsinnoissa ja vain kahdella tasapelillä. Viime aikoina parrasvaloissa on paistatellut Dusan Vlahovic, joka solmittiin Juventukseen tammikuun siirtomarkkinoilla menestyttyään Serie A:ssa Fiorentinan kanssa. Sveitsin joukkue päihitti Italian ja eteni näin Qatarin MM-kisojen lohkovaiheisiin.

Kamerunin maajoukkueen otteluohjelma on seuraava:

  • Sveitsi vs. Kamerun, 24. marraskuuta 2022 klo 11, AI Wakrah Sports Complex
  • Kamerun vs. Serbia, 28. marraskuuta 2022 klo 11, AI Wakrah Sports Complex
  • Kamerun vs. Brasilia, 2. joulukuuta 2022 klo 20, Lusail Stadium

Kamerunin maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Kamerunin maajoukkueen pelaajat pyrkivät parantamaan edellisistä MM-kisoista. Valmentaja Rigobert Song ei annakaan joukkueelle luovuttamista vaihtoehdoksi, vaan kaikkensa täytyy antaa, kuten Algeriaa vastaan todettiin.

Joukkueen helmiksi voidaan nimetä esimerkiksi Ajaxissa pelaava Andre Onana, Fulmanissa pelaava ja Napolilla lainassa ollut nuori Zambo Anguissa sekä hyökkääjä Vincent Aboubakar joka nimettiin on parhaaksi maalintekijäksi jalkapallon Afrikan-mestaruuskilpailuissa vuonna 2021. Mukana on myös taidokas Choupo Mouting.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Kamerunissa?

Ympäri Kamerunia löytyy paikkoja, joissa voit nauttia mukavasta ateriasta seuraten samalla Argentiinan maajoukkueen suorituksia. Aloitusajat vaihtelevat ottelusta riippuen, joten muista tarkistaa ne paikallisessa ajassa.

Voit seurata pelejä kaikista FIFA World Cup -lisenssinhaltijakanavista sekä baareissa ja ravintoloissa, joilla on otteluiden lähetysoikeudet.

Lisätietoja saat virallisilta FIFA-verkkosivuilta täältä.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Lohkovaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Kamerunin jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

Kamerun on lohkonsa epätodennäköisin voittaja kertoimella 12/1 (13,00). Lohkon voittajasuosikkina pidetään Brasiliaa kertoimella 4/9 (1,45), ja Sveitsi seuraa perässä kertoimella 9/2 (5,50).

Lyö vetoa Kamerunin puolesta LV BETissä

Meillä on LV BETillä laaja valikoima vedonlyöntivaihtoehtoja. Voit esimerkiksi lyödä vetoa Kamerunin puolesta ja sen mahdollisuuksista selvitä pudotuspelivaiheesta.

Kamerunin pääsy neljännesvälierään on arvoltaan 10/1 (11,00) ja ennätyksellinen välierään pääsy huikeat 25/1 (26,00).

Pysy ajan tasalla tuoreimmista FIFA World Cup -käänteistä ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETissä.

LV BET Urheilublogista saat ajankohtaista tietoa live-urheilun sekä esports-maailman tapahtumista. Seuraa kanssamme maailman suurimpien otteluiden etenemistä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *