Marokko – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Marokko – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Germany national teamTässä tekstissä tarkastelemme Marokon jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia tulevassa FIFA World Cupissa. Oletko Marokon kannattaja? Katso vedonlyöntivinkit ja kertoimet LV BETissä ja lyö vetoa suosikkijoukkueesi puolesta.

Marokko on päässyt MM-kisojen viimeisiin vaiheisiin yhteensä kuusi kertaa, vuosina 1970, 1986, 1994, 1998, 2018 ja nyt vuonna 2022. Sen kaikkien aikojen paras suoritus oli vuonna 1986, kun maa pääsi neljännesvälierään.

Marokko on pelannut 16 ottelua jalkapallon MM-kisoissa voittaen kaksi, pelatenviisi tasan ja häviten yhdeksän.

Tämän tekstin sisältö:

  • Marokon World Cup -historia
  • Marokon tie vuoden 2022 MM-kisoihin
  • Marokon jalkapallomaajoukkue
  • LV BETin vedonlyöntivinkit Marokolle

Marokko jalkapallon MM-kisoissa

Marokko on ollut mukana viidessä edellisessä World Cupissa ja pudonnut lohkovaiheissa neljä kertaa ennen kuin onnistui nousemaan lohkonsa kärkeen ja etenemään neljännesvälierään vuonna 1986.

Vuoden 1986 kisat olivat yhdet rankimmista, kun Marokko kohtasi Puolan, Englannin ja Portugalin, eikä moni nähnyt Marokolla juurikaan mahdollisuuksia. Maa onnistui pysymään 0–0-tasapelissä Englannin ja Puolan kanssa ja varmistivat kärkipaikan voittamalla Portugalin tyylikkäästi 3–1.

Marokko on pudonnut lohkovaiheissa kaikissa muissa MM-turnauksissa, joihin se on ottanut osaa. Ainoat kisat, joissa maa onnistui voittamaan pelin, oli vuonna 1998, mutta se ei riittänyt jatkoon pääsemiseen.

Vuonna 2018 eli viimeisimmissä jalkapallon MM-kisoissa Marokko hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan Irania ja Portugalia vastaan 1–0. Marokko hylättiin kahdesti viimeisessä ottelussa Espanjaa vastaan pelin päättyessä tasapeliin 2–2.

Marokon menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Marokko on kokenut joitakin onnistuneita kisoja. Kerran maa pääsi pois lohkovaiheista, mutta oli samalla myös lohkossa parhaiten suoriutunut maa. Kisat päättyivät Marokon osalta kuitenkin siinä vaiheessa, kun se kohtasi Länsi-Saksan neljännesvälierässä ja hävisi sille 1–0.

Yksi Marokon farssivuosista oli 1994, jolloin maajoukkue hävisi kaikki kolme lohkopeliä ja onnistui tekemään maalin vain kahdesti. Köniin tuli Belgialta, Saudi-Arabialta ja Alankomailta. Toinen pettymys Marokolle tapahtui vuonna 1970, jolloin se onnistui saamaan vain yhden pisteen hävittyään 2–1 Länsi-Saksaa vastaan, 3–0 Perua vastaan ja lopuksi päättämään pelin tasan 1–1 Bulgarian kanssa.

Marokon tie Qatar 2022 World Cupiin

Marokko voitti Afrikan MM-karsintojen lohkovaiheen leikiten kahmimalla eniten pisteitä kaikista lohkoista. Maa oli ainoa, joka voitti kaikki kuusi ottelua ja päästi vain yhden maalin, mikä oli loistava esinäytelmä World Cupia ajatellen.

Kolmannelle kierrokselle edettyään Marokko kohtasi Kongon demokraattisen tasavallan kaunaottelussa. Kyseessä oli ratkaiseva peli MM-kisoihin pääsystä. Ensimmäisessä ottelussa Kongon tasavalta aloitti parhaiten tehden maalin 12. minuutin kohdalla. Tarik Tissoudali teki tasoituksen 76. minuutilla, ja näin ottelu päättyikin. Marokko teki loistavan tuloksen vieraskentällä. Kun Marokko isännöi Kongon demokraattista tasavaltaa, vastustajaa odotti kunnon isku neljällä maalilla, mikä jätti aiemman tasapelin täysin unholaan.

Tällä suorituksella Marokko varmisti paikkansa F-lohkossa, mikä tulee olemaan kunnollinen koetus afrikkalaisjoukkueelle, sillä vastassa ovat Belgia, Kroatia ja Kanada.

Ketä vastaan Marokko pelaa Qatar 2022 World Cupissa?

Marokko muodostaa F-lohkon yhdessä Belgian, Kroatian ja ensi kertaa osallistuvan Kanadan kanssa.

Belgia ja Kroatia selviävät todennäköisesti pudotuspeleihin, kun taas Kanada ja Marokko taistelevat jatkosta. Marokko on pelannut hyvin viime vuosina kohdatessaan niin sanottuja jalkapallojättejä, kuten Belgian ja Kroatian. Kaiken kaikkiaan kyseessä on mielenkiintoinen lohkokokoonpano.

Marokon maajoukkueen otteluohjelma on seuraava:

  • Marokko vs. Kroatia 23. marraskuuta 2022 klo 11, AI Thumama Stadium
  • Belgia vs. Marocco 27. marraskuuta 2022 klo 14, AI Thumama Stadium
  • Kanada vs. Marokko 1. joulukuuta 2022 klo 16, AI Thumama Stadium

Marokon maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Marokon joukkue on potentiaalinen, sillä mukana ovat muun muassa tähdet Hakim Ziyech (Chelsea) ja Achraf Hakimi Paris Saint-Germain). Englannin Valioiligassa ja Milanissa Adel Taarabt tulee myös taatusti loistamaan niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Keskikentän vakautta ovat lisäämässä Wolvesin Romain Saiss  sekä West Hamin Sofiane Boufal.

Qatarissa Marokon joukkuetta paimentaa Vahid Halilhodzic, joka on bosnialainen jalkapallovalmentaja. Hän on toiminut joukkueen palveluksessa vuodesta 2019.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Marokossa?

Ympäri Marokkoa löytyy paikkoja, joissa voit nauttia mukavasta ateriasta seuraten samalla Marokon maajoukkueen suorituksia. Aloitusajat vaihtelevat ottelusta riippuen, mutta pelit pelataan myöhään tai varhain iltapäivällä Marokon aikaa.

Voit seurata pelejä kaikista FIFA World Cup -lisenssinhaltijakanavista sekä baareissa ja ravintoloissa, joilla on otteluiden lähetysoikeudet.

Lisätietoja saat virallisilta FIFA-verkkosivuilta täältä.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Lohkovaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Marokon jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

F-lohko on pullollaan jalkapallomaailman lahjakkuuksia. Voittajasuosikkina pidetään Belgiaa kertoimella 13/25 (1,52). Toisena tulee Kroatia, jonka kerroin on 5/2 (3,50), ja Marokko on kolmantena kertoimella 10/1 (11,00). Viimeisenä möllöttää Kanada, jota pidetään hyvin epätodennäköisenä voittajana. Maan voittokerroin onkin huimat 12/1 (13,00).

Lyö vetoa Marokon puolesta LV BETissä

Marokon FIFA-matka alkaa tänä vuonna Kroatiaa vastaan, ja Marokon ensimmäinen lohkovoitto onkin arvoltaan 27/7 (4,85), kun taas Kroatian 6/7 (1,85).

Toivottavasti olet pitänyt tämän yksityiskohtaisen katsauksen lukemisesta koskien Marokon maajoukkuetta sekä heidän mahdollisuuksiaan Qatarin MM-kisoissa. Kiitos tuestasi.

Pysy ajan tasalla tuoreimmista FIFA World Cup -käänteistä ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETissä.

LV BET Urheilublogista saat ajankohtaista tietoa live-urheilun sekä esports-maailman tapahtumista. Seuraa kanssamme maailman suurimpien otteluiden etenemistä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *