Marokko vs Kroatia | FIFA World Cup Qatar 2022

Marokko vs Kroatia | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Morocco - Croatia Group FLohko F:n aloituksessa Al Bayt Stadiumilla 23. marraskuuta, Marokko vs Kroatia ottelussa vapaalla tyylillä pelaava afrikkalainen joukkue yrittää lunastaa villikortti statuksensa Euroopan raskaansarjan ottelijaa vastaan.

Jäätyään kakkospaikalle 2018 World Cupissa, ja tiettyjen kokeneiden tähtipelaajien jäätyä vielä yhdeksi turnaukseksi, Kroatia kiinnittää varmasti eritoten huomiota väistääkseen virheen tämän turnauksen alkuvaiheissa, etenkin altavastaaja Marokkoa vastaan.

Tuleeko vanhentuva Kroatian joukkue rimpuilemaan Marokon kyydissä, joilla ei ole mitään hävittävää? Katso LV BETin kertoimet ja vedonlyöntivinkit täältä!

  • Marokko saattaa näyttää hyvin erilaiselta Qatar 2022:ssa.
  • Kroatia on todella vaikea voittaa Modricin säestyksessä.
  • Mitä vetoja harkita tähän FIFA World Cup 2022 Lohko F:n otteluun.
  • Laita vetosi kiinni Lohko F:n aloitusotteluun

Marokon johtohenkilöstöä voidaan kyseenalaistaa

Harva lähtisi kiistämään Vahid Halilhodzicin ansioluetteloa, nimittäin kaveri on tuonut World Cup karsiutumiset Norsunluurannikolle, Algerialle, Japanille ja nyt Marokolle, mutta kuten Norsunluurannikon ja Japanin kanssa, bosnialainen ei välttämättä ole kuvioissa Qatar World Cup 2022:ssa. Kiistat Halilhodzicin ja joidenkin Atlas Lions -joukkueen tähtien välillä ovat painaneet kovasti.

Marokko on ollut World Cupissa viiteen otteeseen, karaten lohkovaiheesta vuonna 1986 voittamalla lohkon, jossa olivat Englanti, Puola ja Portugali. Vuoden 2022 FIFA World Cup karsinnoissa, he liisivät helposti Lohko I:n kärkeen täydellisellä tuloksella, voittaen DR Kongon kolmannella kierroksella. Vuoden 2021 Africa Cup of Nations -kilpailussa, Marokko kohtasi myöhemmän finalistin, Egyptin neljännesfinaaleissa, häviten 2–1 jatkoajalla.

Jos kurinalaisuutta puskeva valmentaja pysyy edelleen puikoissa, Marokko pelaa nopeita syöttöjä ja puskee palloa ylöspäin heidän teknisten pelaajien avulla, joka tarkoittaa Achraf Hakimia, Youssef En-Nesyriä ja Sofiane Boufalia. Omassa päädyssä, Atlas Lionsin on luotettava Bonon näppeihin ja johtajan, Romain Saissin läsnäoloon, Sofyan Amrabatin antavan tukea puolustukseen.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Ayoub El Kaabi Hyökkääjä 7 5
Ryan Mmaee Hyökkääjä 8 4
Achraf Hakimi Puolustaja 7 2
Imran Louza Keskikenttä 6 2
Selim Amallah Keskikenttä 6 2
Tarik Tissoudali Hyökkääjä 2 2
Azzedine Ounahi Keskikenttä 1 2

Urhea Kroatia on yhtä peräänantamaton kuin aina

Ei olisi ylilyöntiä, jos sanottaisiin että Zlatko Dalic on muuttanut Kroatian siitä lähtien kun hän otti ohjat vuonna 2017, kehittäen joukkueen sisukkaasta ryhmästä, joka pystyi haastamaan jätit hyvänä päivänä joukkueeksi, joka kuuluu maanosan eliittiin. Pukukopin atmosfäärin muutos oli alku, mutta vapaapassi veteraanipelaajille kuten Luka Modricille ja Ivan Perisiclle hyökkäyspäähän ottaen pois heidän puolustusvastuitaan, sai joukkueen kukoistamaan.

Sen jälkeen, kun Kroatia ylsi kolmanneksi ensimmäisellä yrityksellä World Cupissa 1998, heillä kesti kaksi vuosikymmentä karata jälleen lohkovaiheesta ulos, joka lopulta päättyi juoksuun finaaliin saakka. Taas mitä tulee heidän FIFA World Cup 2022 karsintoihin, Kockasti voitti vaikean lohkonsa yhden pisteen erolla, häviten vain kerran. EM-kisoissa 2020 joukkue taas putosi 16 parhaan sakissa.

Modric, Andrej Kramaric, Domagoj Vida ja Perisic ovat kaikki yli 30-vuotiaita, mutta heillä on edelleen avainroolit Dalicin joukkueessa. Heidän ympärillään, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, ja Mario Pasalic lisäävät hiukan nuorempaa puremaa.

Name Position Matches Goals
Ivan Perišić Hyökkääjä 10 3
Mario Pašalić Keskikenttä 10 3
Luka Modrić Keskikenttä 7 3
Andrej Kramarić Hyökkääjä 9 2
Marko Livaja Hyökkääjä 7 2
Lovro Majer Keskikenttä 2 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Marokko vs Kroatia otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko F:ssä

Suurin osa, jotka katsovat Marokko vs Kroatia ottelua FIFA World Cup 2022 Lohko F:ssä näkevät selkeän suosikin, ja ainakin paperilla, Kockastin pitäisi helposti sivuuttaa Atlas Lions.

Vedonlyöntivälittäjät ainakin nojaavat selkeästi Kroatian voittoon, ja täten eurooppalainen joukkue on kirkas suosikki.

Kroatia on vasta toinen suosikki voittamaan Lohko F:n, mutta se riippuu hyvin pitkälti sen oletuksen kannoilla, että he voittavat kaksi ensimmäistä otteluaan ja häviävät kolmannen Belgialle viimeisessään. Marokko on mukana aivan pienoisella mahdollisuudella hiipiä pudotuspeleihin, ainakin markettien perusteella.

Voit katsoa Marokon haastavan Kroatian YLE:n kanavilta kello 12.00 suomenaikaa.

Vedot Marokko vs Kroatia otteluun LV BETiltä

Löydät syvän valikoiman eri marketteja ja kertoimia, joihin iskeytyä jokaiseen Qatar 2022 tapaamiseen LV BETin kautta. Jokaisessa ottelussa, voit luottaa otteluvetoon, tulosvetoon, ottaa ”double chance” vedon, etsiä reilumpaa voittoa tasoitusvedolla, ja tietysti kohdistaa vedot yksittäisiin pelaajiin.

Jos taas etsit tehostettuja kertoimia, tarkista meidän promootiosivumme, josta löydät uutena asiakkaan tervetuliaisbonuksen sekä läjän kertoimia sekä ”acca boosterit” jo tilinhallitsijoille.

Jos näet voittajan tässä ottelussa, lunasta itsellesi parhaat kertoimet LV BETiltä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *