Belgia vs Kanada | FIFA World Cup Qatar 2022

Belgia vs Kanada | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Belgium - Canada Group FLohko F lähetetään käyntiin yhdeksän tuntia ennen Belgia vs Kanada ottelua, antaen molemmille joukkueille riittävästi aikaa harkita lähestymistapaa tähän kohtaamiseen.

Belgian tarvitsee kenties tehdä urakalla maaleja päästäkseen Kroatian ohi maalierolla, samalla kun Kanada saattaa huomata tilaisuuden olla itsepäinen, ja kenties kopata Red Devils -joukkueen, mikäli he eivät ole valmiita.

Voivatko pitkäntähtäimen altavastaajat Kanadasta shokeerata kaikki kertoimet voitolla Belgiasta? Katsotaan yhdessä, kuinka joukkueet ryhmittyvät tähän otteluun, ja mitä vedonvälittäjät sanovat tästä Qatar 2022 -väännöstä.

  • Belgia: Ilmiselvä suosikki? Oikein hyvällä syyllä!
  • Potentiaalia Kanadan huippulahjakkuuksissa kumoamaan ennakkoasetelmat
  • Vedonvälittäjien haut tähän FIFA World Cup 2022 Lohko F otteluun
  • Qatar World Cup 2022 vedonlyönti LV BETillä

Vanheneva, tähdillä varustettu joukko Belgialla

Belgia lähtee 2022 World Cuppiin suurilta osin samalla aloituskokoonpanolla liikenteeseen kuin aikaisempien Euro 2020 ja 2018 World Cup esiintymistenkin kohdalla. Maa nojautuu kultaisen sukupolvensa tähtiin, jotka kilpailevat viimeisiä kertoja maajoukkuetasolla. Roberto Martinezin johdolla, 3-4-3 on edelleen status-quo, sisältäen kahdensuuntaiset wing-backit ja Romelu Lukaku toimii edelleen joukkueen hyökkäyksen ydinpisteenä.

Saavuttaakseen 2022 FIFA World Cup kvalifikaation, Belgia pystyi päihittämättömänä, pudottaen pisteitä vain kahdessa ottelussaan. Se antoi Red Devilssille mahdollisuuden rakentaa heidän neljännesfinaalipaikastansa, sekä kolmannen sijoituksen paikasta, mitä tulee viimeiseen kahteen World Cuppiin. He kumarsivat tappiollisesti myöhemmälle mestarille EM-kisoissa 2020 neljännesfinaaleissa, joka oli toki hyvä näytös, mutta kertoi myös siitä, että Qatar saattaa olla tämän tähtirykelmän viimeinen mahdollisuus.

Esityksen tähdet ovat samat tutut kasvot Belgialle, pitäen sisällään nimiä kuten Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Eden Hazard, Axel Witsel, Thibaut Courtois, Youri Tielemans, ja Toby Alderweireld. Silti, koko systeemi ei toimisi, mikäli Thorgan Hazard, Dries Mertens, ja Timothy Castagne eivät pommittaisi laidoilta.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Romelu Lukaku Keskushyökkääjä 4 5
Hans Vanaken Hyökkäävä keskikenttä 5 3
Kevin De Bruyne Hyökkäävä keskikenttä 4 2
Leandro Trossard Vasen laitahyökkääjä 7 2
Thorgan Hazard Vasen laita 4 2
Dennis Praet Keskikenttä 2 2
Christian Benteke Keskushyökkääjä 4 2

Yksi maali tekee tästä Kanadan parhaan World Cup reissun

Päävalmentaja John Herdman on onnistunut luomaan Kanadan kansallisjoukkueen, joka on jännittävä, keskittää vahvuudet sen tähtipelaajiin, ja pystyy olemaan moniulotteinen. Hyökkäävämpiä joukkueita vastaan, pomo vaihtaa mieluusti taktiikkaa puolustavasta 4-4-2 formaatiosta ahtaaseen 5-2-2-1 muodostelmaan, laskien hyökkäykset nopeiden vastahyökkäyksien varaan.

Qatar 2022 -ottelupäivät tulevat olemaan massiivisia Kanadalle, joka antaa Herdmanille mahdollisuuden edes yhteen maaliin. Vuoden 1986 World Cupissa Meksikossa – Kanadan viimeisin esiintyminen – he hävisivät kolme eivätkä onnistuneet maalinteossa. FIFA World Cup 2020 karsinnoissa, Kanadan runsaat 23 maalia ja seitsemän päästettyä veivät joukkueen lohkonsa kärkeen. Vuoden 2021 CONCACAF Gold Cupissa, Meksiko sai omat takaisin Kanadalta voitettuaan vaahteranlehdet 2–1 semifinaaleissa.

Urheat Atiba Hutchinson ja Milan Borjan ovat Les Rougesin sydän ja sielu, mutta joukkueen moottori käy pääosin nuorien tähtien voimalla. Alphonso Davies ja Jonathan David ovat maailmanluokan lahjakkuuksia, siinä missä Cyle Larin, Tajon Buchanan, Mark-Anthony Kaye, ja Stephen Eustaquio ovat myöskin uhkia aivan omillaan.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Cyle Larin Vasen laitahyökkääjä 16 13
Jonathan David Keskushyökkääjä 18 9
Lucas Cavallini Keskushyökkääjä 10 5
Alphonso Davies Vasen puolustaja 13 4
Tajon Buchanan Oikea laitahyökkääjä 17 3
Junior Hoilett Vasen laitahyökkääjä 13 3
Mark-Anthony Kaye Keskikenttä 15 2
Atiba Hutchinson Keskuspuolustaja 11 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Belgia vs Kanadaan FIFA World Cup 2022 Lohko F:ssä

Edelleen erittäin vahvana joukkueena pidetty, on Red Devilssin ympärillä paljon kysymysmerkkejä, josta kertoo heidän turnausvoittokerroin 13.0. Siltikin, mitä tulee FIFA World Cup Lohko F:ään, Belgia on selkeä lohkovoittajasuosikki kertoimilla 2.13.

Kanada on, selkeästi, massiivinen altavastaaja tässä ottelussa, kertoimilla 13.0 voittamaan ottelun Belgiaa vastaan. Kuitenkin heiltä löytyy huomattava määrä hyökkäyslahjakkuuksia riveistään, ottaen huomioon heidän nopeutensa ja tekniikka, ja kun vastustajan puolustajat ovat mitä todennäköisimmin 33 ja 35-vuotiaita, on kerroin Kanadan maaliin 1.98.

Suomessa, tätä jättiläisen ja kääpiön ottelua Qatar World Cupissa voidaan seurata MTV3-kanavalta kello 21.00 suomenaikaa.

Vedot Belgia vs Kanadaan LV BETiltä

Täällä LV BETillä, on meillä valtava skaala erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja Belgia vs Kanada otteluun. Koska Belgia on niin suuri suosikki, tasoitusveto, aasialainen ”totals”, ja maalimarketit ovat kuumia.

Silti, Kanadan ollessa niin sisukas altavastaaja, on paljon kiinnostusta myös Kanadan kertoimiin sekä erikoismarketteihin.

Jos haluat lisää tehoa vetoihisi, on meillä läjäpäin tarjolla promootioita, joita tutkiskella. Uutena pelaajana, voit lunastaa tervetuliaisbonuksen, mutta tarjolla on myös Superduper-veto sekä Acca Boost! -promootiot jokaiselle tilinhaltijalle.

Mitä ikinä luuletkaan lopputuloksen olevan, löydät siihen kertoimet LV BETiltä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *