Ranska vs Australia | FIFA World Cup Qatar 2022

Ranska vs Australia | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - France - Australia Group DHallitseva maailmanmestari Ranska aloittaa Jules Rimet -kannun puolustamisen ottelullaan Australiaa vastaan 22. marraskuuta.

Didier Deschampin joukkue on yltänyt jopa kolmeen finaaliotteluun viimeisessä kuudessa World Cupissa, voittaen näistä kaksi, ja vaikkei Ranska ole aivan ykkösmestarisuosikki Qatar 2022:ssa, on vaikea löytää yhtä lahjakasta joukkuetta koko maailmasta kuin tämä Ranskan ryhmä.

Ottaen huomioon Socceroos-joukkueen vireen heidän 2022 FIFA World Cup karsinnoissa, jossa he epäonnistuivat automaattisen World Cup paikan saavutukseen, ja joutuivat pudotuspelikamppailuihin UAE:ta ja Perua vastaan, on yhteenveto se, että heillä on suorastaan monumentaalinen tehtävä edessään, mikäli he halajavat mitään tästä ottelusta.

Voit tarkistaa viimeisimmät kertoimet Ranska vs Australia otteluun, sekä muihinkin World Cup -otteluihin täältä LV BETin kautta, mistä löydät myös otteluennakot, vedonlyöntivinkit ja paljon muuta materiaalia auttamaan vedoissasi.

  • Syöstetäänkö mestarit vallasta?
  • Voivatko australialaiset loihtia yllätyksen FIFA World Cup Lohko D:ssä?
  • Kuinka lyödä vetoa Ranska vs Australiaan
  • World Cup 2022 vedonlyöntikertoimet

Sopiiko kruunu edelleen jalkapallokuninkaiden päähän?

Neljä vuotta on pitkä aika elämässä, ja sitäkin pidempi aika jalkapallossa, joten onko Ranskasta edelleen rakentumassa joukkuetta, joka pystyy menestyksekkäästi puolustamaan kruunuaan Qatar World Cup 2022:ssa?

He suorastaan liitivät FIFA World Cup 2022 karsintojen lävitse, häviämättä otteluakaan heidän kahdeksassa ottelussaan, ja paukuttaen keskimääräisesti yli kaksi maalia 90 minuuttiin – on pakko silti myöntää, että kahdeksan noista maaleista tehtiin kahdessa ottelussa Kazakhstania vastaan.

Kuten voitaisiin olettaa, Les Bleus -ryhmikkö on velkaa karsintamenestyksestään heidän röyhkeän kovalle hyökkäyskolmikolle:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Antoine Griezmann Hyökkääjä 8 6
Kylian Mbappe Keskushyökkääjä 6 5
Karim Benzema Keskushyökkääjä 5 3

Benzema on vihdoin palannut karkotuksestaan, mitä tulee Ranskan maajoukkue-edustukseen, ja hänen olemus lisää uuden ulottuvuuden tähän Ranska-hyökkäykseen – hänen suorituksensa viime kauden mestarien liigassa olivat lähellä yliluonnollista.

Deschamps omaa ensiluokkaisen pakan pelaajia joita ottaa käyttöönsä, mutta suoritukset kilpailukykyisessä jalkapallossa ovat olleet pettymyksiä täynnä viime aikoina. Heidät dumpattiin Euro 2020 -turnauksesta 16 parhaan joukossa ulos, ja Ranska on myös hävinnyt Tanskalle sekä Kroatialle UEFA Nations Leaguessa.

Ranskan yllä myllää siis paljon kysymysmerkkejä joihin kaivataan vastauksia joukkueelta, jonka tuoreet tulokset eivät vastaa heidän laatuaan.

Aussit toivovat murtavansa FIFA World Cup 2022 Lohko D:n ennakkoasetelmat

Ainakin teoriassa, World Cup karsiutuminen pitäisi olla lasten leikkiä Australialle.

He kuuluvat AFC-alueen karsintaryhmään, joka laittaa heidät pääasiallisesti aasialaisia joukkueita vastaan, ja täten homman pitäisi olla helppo nakki.

Mutta Socceroosin tie Qatar-turnaukseen ei ollut ruusuilla tanssimista, ja tarvitsivat lopulta 84 minuutin maalin AFC-pudotuspeleissä UAE:ta vastaan buukatakseen liput seuraavaan karsintaotteluun Perua vastaan, jonka he voittivat rangaistuspotkukilpailussa.

Graham Arnoldin joukkue on pudonnut Japanin ja Saudi Arabian varjoon AFC:n nokkimisjärjestyksessä, ja fakta, että joukkue voitti vain neljä heidän kymmenestä kolmannen kierroksen ottelustaan, kertoo paljon.

Heiltä on puuttunut luonnollinen maalintekijä Mark Vidukan tai Tim Cahillin jälkeen, ja World Cup karsinnoissa maaleista vastasivat alla listatut pelaajat:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Jamie Maclaren Keskushyökkääjä 11 7
Harry Souttar Puolustaja 10 6
Mitchell Duke Keskushyökkääjä 15 5

Australian urheilutähdet tunnetaan kovasta työmoraalista, päättäväisyydestä ja periksiantamattomuudesta, ja luultavasti Socceroos-joukkueen on näytettävä näitä ominaisuuksia runsain mitoin mikäli he haluavat mitään iloa ottelustaan Ranskaa vastaan, sekä yleisesti koko FIFA World Cup 2022 Lohko D:n otteluistaan.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Ranska vs Australiaan FIFA World Cup 2022 Lohko D:ssä

Siitä lähtien kun Qatar 2022 -tapaamiset saatiin lukkoon, on Australia varmasti valmistautunut otteluunsa puolustavia maailmanmestareita vastaan.

Mutta se unelma saattaa muuttua painajaiseksi, täällä LV BETillä olemme laittaneet Ranskan suosikeiksi 1.18 kertoimilla – lyhyesti sanottuna, Ranskan pitäisi marssia ottelusta lävitse komealla tyylillä.

Jalkapallo fanit suomessa voivat katsoa pelin suorana YLE:n kanavilta kello 21.00 suomenaikaa.

Vedot Ranska vs Australiaan LV BETillä

Suurimmalle osalle, vedot tähän Ranska vs Australia otteluun tulevat olemaan tasoitusvetoja, sillä Ranska tulee todennäköisesti voittamaan ottelun selkeästi, kun verrataan joukkueiden tasoja. Siitä huolimatta ei pidä unohtaa, että samassa otteluparissa vuoden 2018 World Cupissa Ranska voitti vaivoin lukemin 2–1.

Voit käyttää klassista tai aasialaista tasoitusvetoa LV BETillä, nauttiessasi suuresta tarjonnasta mitä tulee muihinkin marketteihin, kuten otteluvetoihin, tulosvetoihin, puoliajallisiin vetoihin ja moniin muihinkin.

Muista varmistaa paikat World Cup -vedonlyömiseen rekisteröitymällä ilmaiseksi LV BETin asiakkaaksi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *