Tanska vs Tunisia | FIFA World Cup Qatar 2022

Tanska vs Tunisia | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Denmark - Tunisia Group DTanska vs Tunisia ei ole Qatar 2022 -turnauksen silmään pistävämpiä otteluita, mutta turnauksen konteksti huomioon otettuna, on kyseessä silti hyvin tärkeä ottelu. Täällä LV BETin vedonlyöntisivustolla, tarjoamme monipuolisen skaalan eri vedonlyöntimarketteja World Cup -vetoihin kilpailukykyisillä kertoimilla – jokaiseen otteluun. Tässä vedonlyöntioppaassamme, käymme lävitse seuraavia asioita:

  • Voiko Tanska tuottaa jälleen komean juoksun?
  • Mitä pitäisi odottaa Tunisialta?
  • Tanska vs Tunisia vedonlyöntivinkit
  • Parhaat FIFA World Cup 2022 Lohko D:n vedonlyöntimarketit

Ponnahtaako Tanska jälleen yllätysjuoksuun?

Tanska oli yksi tuhkimotarinoista mikä ilahdutti faneja Euro 2020 -turnauksessa. Tanskalaisten ja koko jalkapalloyleisön tunnemaailma meni sekaisin, kun Christian Eriksen putosi kentän pintaan ottelussa Suomea vastaan. Hän selviytyi tilanteesta, muttei pelannut enää turnauksessa lainkaan. Tanska nosti otteitaan uudelle tasolle, eikä enää pelattu vain Tanskan puolesta, vaan myös joukkuetoverin – joukkue ylsi semifinaaleihin asti, jossa he hävisivät lopulta Englannille jatkoajalla.

Tanskalaiset olivat hyvin sisukkaita ja tarmokkaita turnauksessa, ja sama kanavoitiin 2022 FIFA World Cup -karsintavaiheeseen, jossa he voittivat oman lohkonsa ja buukkasivat täten paikat Qatar 2022-otteluihin. Tanska pudotettiin 16 parhaan kierroksella heidän viime World Cupissaan, mutta unelmoivat Tanskan juoksusta 1998, jolloin he pääsivät neljännesfinaaleihin asti.

Tanskan maalintekijät FIFA World Cup 2022 karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Joakim Maehle Puolustaja 9 5
Andrea Skov Olsen Laitahyökkääjä 10 5
Simon Kjaer Puolustaja 9 2
Mikkel Damsgaard Laitahyökkääjä 6 2

Tanskalla on paljon talenttia käytössään ja kaikki alkaa Eriksenin roolista kentän keskialueilla. Nyt kun hän on jälleen tervehtynyt, hän on päättäväinen todistamaan taitonsa keskikentällä, ja tuore Manchester United -siirto antaa hänelle varmasti peliaikaa sopivasti ennen World Cuppia, jotta hän löytää huippuvireensä.

Eriksen on kaiken a ja o tanskalaisille, mutta maasta on nousemassa laajalti kirkkaita tähtiä kuten Skov Olsen, jo aloitti karsintaotteluiden aikana. Damsgaard on toinen mahtava hyökkääjä, jolta löytyy potentiaalia. Puolustuspäästä löytyy sopivasti kokemusta Andreas Christensenin ja Kjaerin muodossa, siinä missä Maehle on yksi eurooppalaisen jalkapallon hyviä hyökkääviä laitapuolustajia. Tanskalla on todellinen tilaisuus tehdä vaikutus Qatar World Cup 2022 -turnauksessa.

Manageri Kasper Hjulmand nikkaroi vakuuttavan juoksun Euro 2020 semifinaaleihin, ja ohjasi joukkueen myös lävitse kovan FIFA World Cup 2022 karsintavaiheen. Hänellä on hyvä maine pelissä, ja joukkue pelasi kovat piipussa hänen allaan. Kannattaa pitää Tanskaa silmällä Qatarissa – tämä saattaa olla kisan musta hevonen.

Tekeekö Tunisia enemmän kuin tarvittavan?

Tunisialla on vastassaan kova haaste ja taistelu, mikäli he haluavat kilpailla muiden FIFA World Cup Lohko D:n joukkueita vastaan. Tunisia voitti oman karsintavaiheen lohkonsa, ja päihitti pudotuspeleissä Malin yltääkseen World Cuppiin toista kertaa peräkkäin. Tämä oli Tunisian ensimmäinen kerta kun he pystyivät moiseen saavutukseen.

He eivät ole pystyneet nousemaan lohkovaiheesta pois viimeisessä viidessä World Cupissa, mutta joukkue sai ensimmäisen voittonsa turnauksessa viime kisoissa sitten vuoden 1978. He pelasivat Englantia vastaan kohtalaisen hyvin, kunnes Harry Kanen myöhäinen maali ratkaisi ottelun. Tämän jälkeen Belgia suorastaan moukaroi Tunisian maantasoon. Siitäkin huolimatta Tunisia sai hiukan positiivista makua suuhunsa voittamalla Panaman, ja he toivovat varmasti tätä positiivisuutta jälleen kerran.

Tunisian maalintekijät FIFA World Cup 2022 karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelu Maalit
Wahbi Khazri Keskushyökkääjä 6 3
Ellyes Skhiri Keskikenttä 5 2
Ali Maaloul Puolustaja 8 1
Dylan Bronn Puolustaja 6 1

Tunisia tulee nojautumaan työmoraaliin ja sisukkuuteen heidän World Cup -lohko-otteluissaan, sillä joukkueesta ei juurikaan yksilötaitoa löydy. Khazri on tosin suoriutunut ihan hyvällä tavalla ja häneltä löytyy myös valioliigakokemusta – hän nimittäin edusti Sunderlandia vuonna 2016. Manchester Unitedin nuorukainen Hannibal Mejbri näyttää tietä tulevaisuuden lupauksille Anis Ben Slimanen rinnalla, mutta tämä turnaus saattaa olla vielä liian aikainen heille luodakseen todellisen vaikutuksen.

Jalel Kadri johti joukkueen Qatar 2022 turnaukseen, mutta tämä on suurin haaste hänen koko manageriurallaan. Parhaillaan hän voi toivoa että Tunisia pystyy ainakin olemaan kilpailukykyinen muita joukkueita vastaan.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Tanska vs Tunisia otteluun FIFA World Cup Lohko D:ssä

Tanska vs Tunisia heidän FIFA World Cup 2022 Lohko D -taistelussa saattaa olla melko yksipuolinen tapaaminen Al Rayyanilla. Mikäli tanskalaiset vain pelaavat omalla tasollaan, heidän pitäisi pystyä pyyhkäisemään Tunisia pois tieltä ilman sen suurempaa haastetta. Tunisian strategia on puolustaa ottelussa kilpikonnan tavoin, mutta Tanskalta löytyy luovia pelaajia murtamaan tämänkin taktiikan. Laittaisimme rahat tanskalle voittamaan ottelun 2–0, käyttämällä suoraa tulosvetoa.

Skov Olsen on yksi pelaaja jota kannattaa tarkkailla ensimmäinen maalintekijä -vetoon, ja kenties Kjaer voisi olla maalintekijä, sillä hän on erittäin vaarallinen erikoistilanteissa. Pelaajia joita taas kannattaa pitää korttitilastoihin, on Tunisian kohdalla etenkin Ferjani Sassi, joka sai kolme korttia heidän karsintajuoksussa. Tanskalla taas Pierre-Emile Hojbjerg ja Christian Norgaard ottavat tunnetusti myös kortteja.

Vedot Tanska vs Tunisiaan LV BETillä

Tämä Qatar World Cup 2022 -kohtaaminen Tanskan ja Tunisian välillä ei ole siinä mielessä yhtään erilainen, mitä tulee LV BETin mahtavaan markettitarjontaan ja niiden arvoon. Parhaat marketit etenkin tähän kyseiseen FIFA World Cup Lohko D -otteluun ovat:

Otteluveto: Tässä vedossa yksinkertaisesti veikataan ottelun lopputulosta, eli 1X2 formaatissa vaihtoehdot ovat joko Tanskan voitto, Tunisian voitto taikka tasapeli.

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Toinen yksinkertainen veto on veikata, että molemmat joukkueet tekevät maalin ottelussa, taikka toisinpäin; kumpikaan joukkue ei tee. Kertoimet ovat hyvät usein molemmissa vaihtoehdoissa.

Pelaajamarketit: Pelaajakohtaiset marketit ovat nykypäivänä hyvin suosittuja, ja antavat sinulle mahdollisuuden veikata muun muassa maalintekijöitä, rikekirjauksia, vetoja maalia kohden, paitsiota ja muuta.

Bet Builders: Bet Builderilla voit tehdä niin sanotun yhdistelmävedon ja laittaa monta vetoa yhteen pakettiin. Tämä kiihdyttää kertoimia uudelle tasolle, mutta luonnollisesti myös riskit suurenevat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *