Ranska vs Tanska | FIFA World Cup Qatar 2022

Ranska vs Tanska | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - France - Denmark Group DRanska, joka on monen asiantuntijan suosikki nostamaan kannua, kohtaa oman FIFA World Cup 2022 Lohko D:n kovimman vastustajan, kun he kohtaavat Tanskan 26. marraskuuta.

Tanskalaiset ylsivät semifinaaleihin Euro 2020 -turnauksessa vain pari vuotta sen jälkeen kun he mahtuivat 16 parhaan joukkoon World Cup 2018 -turnauksessa, jossa he hävisivät rangaistuspotkukilpailussa lopullisille finalisteille, Kroatialle.

Viime vuosina on tietysti ollut näiden joukkueiden välillä useita kohtaamisia. He pelasivat tasan 0–0 World Cupissa Venäjällä, ja niinkin tuore kamppailu löytyy heidän väliltä kesäkuulta, jossa tanskalaiset voittivat 2–1 UEFA Nations League -yhteenotossa.

Mutta miten tämä Qatar World Cup 2022 kohtaaminen tulee muotoutumaan? Voit tarkistaa viimeisimmät vedonlyöntivinkit- ja kertoimet LV BETiltä, jalkapallovedonlyönnin kotikentältä.

  • Voiko Ranska ottaa perättäisen mestaruuden Qatarissa?
  • Pystyykö Tanska jatkamaan heidän viime aikojen hyvää virettä?
  • Mitkä joukkueet nousevat FIFA World Cup 2022 Lohko D:stä?
  • Missä lyödä vetoa Ranska vs Tanska otteluun?

Hallitsevat maailmanmestarit toivovat saman jatkuvan Qatarissa

Niin kova on ranskalaisen jalkapallon taso tällä hetkellä, että voitaisiin rakentaa vaikka toinen kokoonpano pelaajista, jotka eivät edes mahdu heidän tämänhetkiseen World Cup -ryhmään.

Tavallaan tämä taas laittaa lisää painetta päävalmentaja Didier Deschampsin harteille saada asiat loksahtamaan, mutta suurilta osin, on hän ja hänen joukkueensa siihen pystynytkin. Ranska voitti World Cupin vuonna 2018, sekä Nations Leaguen kaudella 2020/21.

Pessimistit kuitenkin nostavat varmasti pöydälle heidän keskiverto esiintymisen Euro 2020 -karkeloissa, jossa heidät dumpattiin parhaan 16 joukosta ulos, eikä viimeisin editio Nations Leaguestakaan mennyt putkeen. He ovat nyt pelanneet neljä ottelua ilman voittoa.

Ainakin heidän 2022 FIFA World Cup karsintavaihe suoritettiin loppuun suhteellisen helposti, eikä joukkue hävinnyt otteluakaan heidän kahdeksassa ottelussaan kampanjassa – kiitos suuresti heidän eliittitason kolmelle hyökkääjälle ja heidän maaleilleen: 

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Antoine Griezmann Hyökkääjä 8 6
Kylian Mbappe Hyökkääjä 6 5
Karim Benzema Keskushyökkääjä 5 3

Benzeman paluu joukkueeseen pitkän maajoukkuepaussin jälkeen tekee Ranskasta yhä vahvemman joukkueen, ja vaikka lasketaan kaikki heidän rimanalitukset viime kesästä saakka, on joukkue edelleen yksi todennäköisimmistä kilpailijoista nostamaan Jules Rimet -pokaalin vuoden päätteeksi.

Suuret tanskalaiset näyttävät hampaansa FIFA World Cup Lohko D:ssä?

Päävalmentaja Kasper Hjulm on todellakin puskenut tämän tanskalaisjoukkueen uusille tasoille viime vuosina.

He olivat erinomaisia Euro 2020:ssa, turnaus, joka pelattiin joukkueen keskikentän talismaanin, Christian Eriksenin kentälle putoamisen varjolla – ottelu Suomea vastaan, jossa hän kärsi sydämenpysähdyksen. Onneksi kuitenkin hän on nykyisin taas kunnossa ja pelaa jälleen jalkapalloa, ja kyseisessä turnauksessa tanskalaiset kunnioittivat joukkuetoveriaan murskaamalla Venäjän, voittamalla Walesin sekä Tsekin kunnes he vihdoin putosivat Englantia vastaan kiistanalaisen rangaistuspotkun jälkeen semifinaaleissa.

Tanskalaiset ovat myös voittaneet kolme neljästä, mitä tulee tämänhetkiseen Nations League -turnaukseen, ja täten he ovat siis ottaneet suurloikkauksia Hjulmin alaisuudessa.

He liisivät helposti lävitse myös FIFA World Cup 2022 karsintojen, voittaen yhdeksän kymmenestä pelatusta ottelusta, voittaen korkeankin kaliiberin joukkueita kuten Itävallan sekä kotona että vieraissakin. Vakuuttava Andreas Skov Olsen johti tietä:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Andreas Skov Olsen Hyökkääjä 10 5
Joakim Maehle Puolustaja 9 5
Mikkel Damsgaard Hyökkääjä 6 2

Jos Tanska ottaa viimeaikaisen vireensä mukaan Qatar 2022 -turnaukseen, he tulevat varmasti päätymään kahden parhaan joukkoon FIFA World Cup Lohko D:ssä ja tämän jälkeen, ken tietää?

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Ranska vs Tanska otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko D:ssä

Tämä Ranska vs Tanska on yksi ehdottomasti hienoimpia otteluvalintoja Qatar 2022 -kilpailun alkuvaiheissa kun lähdetään turnaukseen.

Ranskalaiset ovat suosikkeja voittoon ainakin LV BETin mukaan, mutta tanskalaisilla on erinomainen tulos heitä vastaan viime kohtaamisissa, ja saapuvat varmasti Qatariin täynnä tarmoa ja luottoa.

On lähes varmaa, että nämä kaksi joukkuetta tulevat päätymään paalupaikoille Lohko D:ssä, ennen Tunisiaa ja Australiaa, jotka jäävät väkisinkin taakse, ja täten kenties molemmat ovat tässä kohtaamisessa varovaisia: voitto lohkon heikommista joukkueista riittää paikalle 16 parhaan joukkoon. Näin ollen, voisimme kenties odottaa vähämaalista kohtaamisesta, ja jopa tasapeliä.

Voit todistaa toiminnan itse suorana MTV3-kanavalta kello 18.00 suomenaikaa.

Vedot Ranska vs Tanska otteluun LV BETiltä

Vaikka Ranska kuuluukin suosikkeihin voittamaan koko World Cup -kisat, tämä on silti vaikeasti lähestyttävä ottelu erittäin terävässä vireessä olevaa Tanskaa vastaan.

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä kuinka vedonlyöjät lähestyvät tätä ottelua, ja kun LV BET tarjoaa yli 300 vedonlyöntivaihtoehtoa otteluun, ei sinulta lopu ainakaan optiot kesken.

Kaikki ydinasemat ovat katettuina, joka tarkoittaa sitä, että voit tehdä otteluvedon voittajasta, tasoitusvetoja sekä tulosvetoja jos tiedät tarkan lopputuloksen, ja voit myös tutkiskella muita marketteja, liittyen esimerkiksi maaleihin, puoliajan tuloksiin/tapahtumiin ja niin edelleen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *