Tunisia vs Ranska | FIFA World Cup Qatar 2022

Tunisia vs Ranska | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Tunisia - France Group DKaikista Qatar 2022 kohtaamisista, se on juurikin kolmannen kierroksen lohkopelivaihe jossa vedonlyöjät voivat tehdä kassaa altavastaajista.

FIFA World Cup 2022 Lohko D:ssä, Ranska on mitä todennäköisimmin jo karsiutunut 16 parhaan joukkoon siinä vaiheessa kun he kohtaavat Tunisian 30. marraskuuta – antaen päävalmentaja Didier Deschampsille luksusaseman lepyttää avainmiehistöä ja laittaa tuoreita pelaajia kentälle.

Taas tunisialaiset tulevat varmasti otteluun ryminällä ja kovalla motivaatiolla vaikka he olisivatkin lentäneet ulos turnauksesta tässä vaiheessa – pelaajat isolla lavalla haluavat varmasti näyttää potentiaalia toivoen että eurooppalainen ison liigan seura näkisi jotain heissä.

Ja täten, tämä Tunisia vs Ranska taistelu voi olla huomattavasti viihdyttävämpi ja täpärämpi ottelu kuin moni olettaa – ja se saattaa tarjota mielenkiintoisia mahdollisuuksia heille, jotka laittavat vetojaan kiinni Qatar World Cup 2022 -turnaukseen LV BETin kautta.

  • Onko Tunisian joukkue aliarvostettu?
  • Tuleeko Ranska dominoimaan FIFA World Cup 2022 Lohko D:tä kuten odotettua?
  • Vedonlyöntiarvot Tunisia vs Ranskaan
  • Kuinka löytää parhaat World Cup 2022 vedonlyöntikertoimet

Progressiivista Tunisiaa ei pidä aliarvioida

Vaikka mitään näyttöjä ei löydy World Cup lavoilta – itse asiassa joukkue ei ole koskaan päässyt lohkovaiheesta pois viimeisessä viidessä yrityksessä – on tunnelma sellainen että kyseessä saattaisi olla Tunisian lahjakkain joukkue vähään aikaan.

Tuloksetkin paranevat. He ylsivät parhaan kahdeksan joukkoon aina yhtä kilpailullisen Africa Cup of Nations -turnauksessa aikaisemmin tänä vuonna, ja vaikkei aivan mainoskynnyksiä rikkova turnaus, Tunisia pudotti muun muassa Chilen ja Japanin heidän 2022 Kirin Cup voitossaan.

Heidän päävalmentaja, Jalel Khadri, pystyy kutsumaan pelaajia, jotka ovat ansainneet mainetta ja kunniaa Euroopan isoissa ”Big Five” liigoissa, mukaan lukien Wahbi Khazri ja Ellyes Skhiri, siinä missä nuorukainen Hannibal Mejbri on lähellä murtaa itsensä Manchester Unitedin edustukseen.

Aikaisemmin mainittu duo oli erityisen lujaa ruutia Tunisian juoksussa lävitse FIFA World Cup 2022 karsintojen, jossa he voittivat oman lohkonsa ja päihittivät Malin pudotuspeleissä.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Wahbi Khazri Hyökkääjä 6 3
Ellyes Skhiri Keskikenttä 5 2
Ali Maâloul Puolustaja 8 1

Vaikka Tunisia vs Ranska laittaa hallitsevat maailmanmestarit aivan ymmärrettävästikin suoraksi ennakkosuosikiksi, älä erehdy tuomitsemaan altavastaajia täysin ulos kuvioista tässä ottelussa.

Vaikuttava Ranska tulee dominoimaan FIFA World Cup 2022 Lohko D:tä

Kun Deschamps katseli FIFA World Cup Lohko D:n arvonnan tapahtuvan, hän todennäköisesti hymyili rennon oloisena.

Tanska on EM-kisojen semifinalisti, Tunisian viimeaikaiset suoritukset on hyvin dokumentoitu, ja Australia tulee olemaan yhtä sinnikäs kuin aina ennenkin, mutta Ranska tulee odottamaan vähintään minimissään seitsemää pistettä heidän kolmesta lohko-ottelustaan.

Heidän pitää kuitenkin nostaa hivenen viimeaikaista tasoaan, sillä joukkueen pettymys Euro 2020 turnauksessa sekä pisteiden menettäminen Tanskaa, Kroatiaa ja Itävaltaa vastaan UEFA Nations Leaguessa varmasti ottavat pannuun.

Mutta heillä on ensiluokkainen historia isolla lavalla, ja he suorittivat 2022 FIFA World Cup karsinnat tavanomaisesti heittämällä – kiitos eritoten heidän uudelleen tutustuneen loistavan hyökkäyskolmikon:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Antoine Griezmann Hyökkääjä 8 6
Kylian Mbappe Hyökkääjä 6 5
Karim Benzema Keskushyökkääjä 5 3

Benzeman paluu joukkueeseen saattaa olla se kadotettu osanen palapelistä Les Bleussille, ja he varmastikin ovat siellä tai ainakin lähellä kun Qatar World Cup 2022 -turnaus päättyy 18. joulukuuta.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Tunisia vs Ranskaan FIFA World Cup 2022 Lohko D:ssä

Kuten olemme jo viitanneetkin tässä artikkelissa, Ranskan puolelle rahojen laittaminen varman vedon toiveessa ei välttämättä ole paras lähestymistapa vedonlyöjille.

He ovat saattaneet varmistaa jo tien 16 parhaan joukkoon Qatar 2022:ssa tässä vaiheessa, antaen Deschampsille mahdollisuuden lepyttää pelaajia Lähi-idän helteessä.

Mutta Tunisia puolestaan tulee antamaan kaikkensa, ja he saattaisivat olla fiksu veto tasoitusvetomielessä – ja siihen saadaan useita optioita LV BETillä.

Tietystikin, Ranskan penkkimiehet – joilla on jotain todistettavaa joukkueessa – saattavat olla aivan yhtä vaarallisiakin kun mietitään Ranskan joukkueen yleisvahvuutta, ja täten Les Bleus saattavat voittaa kohtaamisen ottelussa, jossa on potentiaalia maaleille molempiin päätyihin.

Vedot Tunisia vs Ranskaan LV BETillä

Sekä tavanomaiset ja Aasian tasoitusvedot ovat vain murto-osa sadoista eri vedonlyöntioptioista LV BETillä.

Voisit myös laittaa Tunisia vs Ranska vedot kiinni otteluvedon muodossa, kokeilla onneasi tulosvedon kautta tai veikata kuinka monta maalia ottelussa tehdään – ja/tai milloin ne tehdään.

Kun tarjolla on yli 300 erilaista vedonlyöntioptiota jokaista ottelua kohden, LV BET on täydellinen vedonlyöntisivusto sinun World Cup vedoilla. Rekisteröi ilmainen pelitilisi jo tänään!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *