Serbia vs Sveitsi | FIFA World Cup Qatar 2022

Serbia vs Sveitsi | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Serbia - Switzerland Group GSaapuen mukaan Qatar World Cup 2022 turnaukseen, Brasilia oli sekä Lohko G:n että myös turnauksen suosikkijoukkue, joka tarkoittaa sitä, että sekä serbialaiset että sveitsiläiset näkevät tämän kyseisen kohtaamisen pakkovoittona edetäkseen seuraavalle kierrokselle.

Serbia vs Sveitsi on hyvin tiukka kilpailu, siinä missä molemmat eurooppalaiset puolet voittivat heidän omat 2022 FIFA World Cup karsintalohkonsa, pelaten näennäisesti vahvempia joukkueita vastaan.

Joten, onko se Serbia vai Sveitsi, joka ansaitsee massiivisen voiton 2. joulukuuta? Tässä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, ja kuinka vedonvälittäjät näkevät ottelun Stadium 974:ssä Dohalla.

  • Oleta Serbian rakentavan momentumia pitäen palloa
  • Sveitsiläiset ovat valmiita katkaisemaan hyökkäykset ja lähtemään vastaiskuihin
  • Kyseessä hyvin tiukka ottelu FIFA World Cup 2022 Lohko G:n kertoimien mukaan
  • LV BET promootiot, tarjoukset, ja Qatar 2022 vedonlyöntimarketit

Serbian hankala kolmen puolustajan järjestelmä toimii edelleen

Dragan Stojkovic on ylistetty huipputason valmentajaksi jo vuosia sitten, kuuluisasti saaden kehuja Arsene Wengeriltä, joka olisi halunnut hänet seuraajakseen Arsenaliin. Hänen kotimaalleen, erittäin pikkutarkat strategiat, jotka ovat rakennettu 3-4-1-2 tai 3-4-2-1 formaatioihin, jatkavat edelleen vakuuttamista, pitäen palloa paljolti ja lyöden alas joukkueita kuten Portugali ja Ruotsi, on myös isäntämaa Qatar kukistettu 4-0 jo kahdesti.

Parhain saavutus tuli kuitenkin Lohko A:n viimeisessä ottelussa FIFA World Cup 2022 karsinnoissa. Kohdaten Portugalin taistelussa kärkipaikasta, Serbia voitti 2-1 Lissabonissa saadakseen automaattisen tien finaaleihin. He hakevat varmasti Qatar 2022:ssa parempaa suoritusta verrattaessa maan 2010 ja 2018 lopputuloksiin jääden lohkovaiheisiin. Se mielessä, karsiutuminen jo itsessään näyttää parempia otteita Sjojkovicin alaisuudessa, joka tuli asemaan kun ’Eagles’ ei yltänyt Euro 2020 turnaukseen.

Serbialla on yksi koko Euroopan kovimman kaliiberin hyökkäysryhmä, rehennellen Aleksandar Mitrovicilla, Dusan Vlahovicilla, Luka Jovicilla, ja Dusan Tadicilla vastustajan päädyssä. Kuitenkin tämän ottelun pääpiste tulee löytymään keskikenttäpelaajien kuten Nemanja Gudeljin ja Sergej Milinkovic-Savicin harteilta, mikäli Serbia haluaa hallita ottelun tempoa.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Aleksandar Mitrović Hyökkääjä 8 8
Dušan Vlahović Hyökkääjä 8 4
Dušan Tadić Hyökkääjä 8 2
Sergej Milinković-Savić Keskikenttä 7 1
Filip Kostić Keskikenttä 8 1
Nikola Milenković Puolustaja 5 1

Sveitsin kokeilut karsinnan varmistumisen jälkeen nostattavat silmäkulmia

Siitä lähtien kun Murat Yakin on ollut ohjaksissa elokuusta 2021, Sveitsi pelasi jatkuvasti 4-3-2-1 formaatiolla lävitse koko karsintaotteluiden, mennen ilman tappiota Basel-syntyisen päävalmentajan mukana. Siitä lähtien, hän on kokeillut erilaisia järjestelmiä, häviten Englannille, Tšekille, Portugalille, ja Espanjalle, mutta sitten voittaen Portugalin 1–0 eri systeemillä (4-3-3). Joukkue on tunnettu kovasta puolustuspään pelaamisesta ja tappavista vastaiskuista, sveitsiläiset ovat pienimuotoinen kysymysmerkki tällä hetkellä.

Siitä huolimatta Yakinin puoli todellakin vakuutti, kun siihen oli eniten tarvetta. Hänen kuudessa karsintaottelussaan ohjaksissa, ’Nati’ ei hävinnyt otteluakaan, joka sisälsi myös kaksi tasapeliä EM-2020 mestarin, Italian kanssa. Mennen suoraan läpi, Sveitsi toivoo emuloivan heidän neljännesfinaalisaavutustaan vuoden 1954 World Cupista ja Euro 2020 juoksuaan – jossa joukkue voitti hallitsevan maailmanmestarin, Ranskan, pilkkukilpailussa 16 parhaan kierroksella.

Ottelussa, jossa on niin paljon panoksia kuin Serbia vs Sveitsissä, sveitsiläiset hakevat varmasti vahvaa puolustuspeliä ja erittäin vakaata syöttelyä. Joten, Manuel Akanji, Denis Zakaria, Granit Xhaka, Nico Elvedi, ja Ricardo Rodriguez ovat kaikki elintärkeässä asemassa ottelussa.

Nimi Paikka Ottelut Maalia
Breel Embolo Hyökkääjä 4 3
Steven Zuber Keskikenttä 6 2
Remo Freuler Keskikenttä 7 1
Silvan Widmer Puolustaja 7 1
Xherdan Shaqiri Hyökkääjä 6 1
Ruben Vargas Keskikenttä 7 1
Renato Steffen Hyökkääjä 6 1
Haris Seferović Hyökkääjä 4 1
Noah Okafor Hyökkääjä 2 1
Christian Fassnacht Keskikenttä 4 1
Mario Gavranović Hyökkääjä 4 1
Cedric Itten Hyökkääjä 3 1

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Serbia vs Sveitsi otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko G:ssä

FIFA World Cup 2022 Lohko G:n voittajakertoimet kertovat tarinan siitä, että kilpailu on todella tiukka Serbian ja Sveitsin välillä. Brasilia on toki lohkovoittajasuosikki kertoimillaan 1.45, mutta Sveitsi on toisena kertoimilla 5.5, ja Serbia on heti heidän takanaan kertoimilla 6.5. Siinä missä molemmat eurooppalaiset puolet ovat epätodennäköisesti voittamassa Lohko G:tä, tämä selkeästi näyttää kuinka lähellä he ovat toisiaan.

Turnaukseen lähtiessä, laitettaisiin varmastikin sveitsiläiset niukasti suosikin paikalle tässä Serbia vs Sveitsissä, siinä missä tasapeli antaa niukat kertoimet. Kuitenkaan Stojkovicin puolta ei pitäisi aliarvioida, sillä hänen Serbia-taktiikoillansa on ehdottomasti potentiaalia raksia ’Natia’ ja täten hallita ottelua.

Yhtenä Qatar 2022 ratkaisevina otteluina, et halua missata Serbia vs Sveitsiä kello 21.00 suomenaikaa Sub-kanavalta.

Vedot Serbia vs Sveitsi otteluun LV BETillä

Täällä LV BETillä, olemme pistäneet pöydän koreaksi mitä tulee Qatar World Cup 2022 vedonlyöntiin, tarjoten sinulle parhaat kertoimet suurin piirtein mihin tahansa mahdolliseen tulokseen. Aina suosituista ottelu- ja ottelumaali vedoista totals-vetoihin ja aikavälivetoihin, löydät varmasti etsimäsi suoraan täältä.

Lisätehosteena, tarkasta ihmeessä promootiot kuten Superduper-veto ja Acca Boost! -veto katsoaksesi, jos voit kerätä jopa suuremmat palautukset Qatar 2022 vedoistasi.

Oletko serbialaisten vai sveitsiläisten puolella tässä ottelussa? Joka tapauksessa, löydät kertoimesi LV BETiltä tänään!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *