Portugali vs Ghana | FIFA World Cup Qatar 2022

Portugali vs Ghana | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Portugal - Ghana Group HRehennellen legendaarisen Cristiano Ronaldon ja tähtivoittoisen taustatiimin toimin, harva laittaisi rahojaan Portugalia vastaan karatakseen Lohko H:sta, tai varsinkaan häviämään tätä aloitusottelua.

Kyllä vain, Portugali vs Ghana näyttäisi olevan yhteensopimaton ottelupari paperilla, mutta ’Black Stars’ on jossain määrin tuntematon tekijä, heidän hyvin vehreällä valmentajallaan jo nyt uhmaten kertoimia edes päästäkseen Qatar 2022 -turnaukseen.

Voiko Ghana oikeasti uhata Portugalia tässä kohtaamisessa 24. marraskuuta? Vedonvälittäjät eivät ainakaan usko moiseen, mikä tulee selväksi, kun luet eteenpäin tekstiä.

  • Yksi Portugalin lahjakkaimmista joukkueista ikinä nauttii hyökkäyspelaamisesta
  • Ghanan uusi valmentaja on jo vaientanut vahvemman joukkueen päästäkseen tänne
  • FIFA World Cup 2022 Lohko H vedot kallistuvat vahvasti eurooppalaisille
  • Lyö vetoa kaikkeen World Cup toimintaan täällä LV BETillä!

Portugalin kokoonpano on jopa parempi kuin EM-pokaalin voittanut sellainen

Fernando Santos on yksi menestyksekkäimpiä aktiivisia kansallisvalmentajia ympärillämme, ohjaten Portugalin Euro 2016 pokaaliin, kolmanteen sijaan 2017 Confederations Cupissa, sekä ensimmäiseen UEFA Nations League titteliin vuonna 2019. Silti, supinaa on alkanut syntyä siitä, ettei Santos ole oikea mies rooliin, etenkin kun joukkue pelasi kehnosti huippurankingin joukkueita vastaan, nojaten liian puolustaviin strategioihin liian nopeasti, ainakin kriitikoiden mielestä.

Joten, Santos etsii varmasti ratkaisua parhaaseen mahdolliseen formaatioon, joka antaa Portugalin tähdille vapauksia ilmaista itseään hyökkäyksessä. Kyseessä oli nöyrä 4-1-4-1 lähestyminen joka hävisi Lohko A:n kärkipaikan FIFA World Cup 2022 karsinnoissa Serbialle viimeisessä ottelussa, ja sama taktiikka kostautui myös Euro 2020 kisoissa Belgiaa vastaan, vaikka Portugali onnekkaasti pääsikin pudotuspeleihin asti.

Viimeaikaisista pettymyksistä huolimatta, lahjakkuuksia joukkueesta löytyy vaikka muille jakaa. Hyökkäystähdet loistavat kilometrien päähän, mutta menestys isoja joukkueita vastaan riippuu maailmanluokan puolustajista kuten Joao Cancelosta, Ruben Diasista, Nuno Mendesistä, ja Joao Moutinhosta. Pepe, 39-vuotiaana, on edelleen todennäköisesti komentajan roolissa puolustuksessa Qatar 2022 kohtaamisissa.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Cristiano Ronaldo Hyökkääjä 9 6
Diogo Jota Hyökkääjä 7 5
Bruno Fernandes Keskikenttä 9 3
João Palhinha Keskikenttä 8 2

Ghana laittaa paljon uskoa Otto Addon varaan

Kaiken järjen mukaan, Otto Addon valmentajaura Hamburgin U19-joukkueesta scouttausrooleihin ja siitä muutamaan assistenttimanagerirooliin on tehnyt hänestä aikamoisen taktikon, joka osaa selittää pelisuunnitelman myös pelaajilleen hyvin. Tähän mennessä, hän on valmentanut ’Black Stars’ joukkuetta kuuden ottelun verran, keräten kaksi voittoa ja kolme tasapeliä, pelaten eri formaatioilla lähes joka ottelussa.

Luonnollisesti, uusi päävalmentaja tulee etsiskelemään hänen parasta mahdollista järjestelmäänsä ennen Qatar World Cup 2022 turnausta, etenkin kun Ghana niukasti päihitti vahvemman joukkueen päästäkseen edes sinne. Kolmannella kierroksella CAF-alueen 2022 FIFA World Cup karsinnoissa, he kohtasivat Nigerian, pelasivat ensin tasan kotonaan, ja sitten pelasivat 1–1 tasan paljon vahvempaa joukkuetta vastaan paperilla. Tämä on nopea käännös joukkueelle, joka hävisi Komorien liiton saarivaltiolle 2021 vuoden Africa Cup of Nationsissa.

Jordan Ayew, Andre Ayew, Daniel Amartey, ja Thomas Partey ovat ankkurit Ghanan uudelleenrakennusprojektissa, mikä saattaa hyvinkin heittää muutamia nuorempia talenttejaan suoraan syville vesille Qatar 2022 turnauksessa. Kamaldeen Sulemana, Mohammed Kudus, ja Felix Afena-Gyan korostavat Black Stars-joukkueen uutta aikakautta, mutta heillä on yhdessä vain 33 ottelua maajoukkuepaidassa.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
André Ayew Hyökkääjä 6 3
Thomas Partey Keskikenttä 4 3
Kudus Mohammed Keskikenttä 6 1
Wakaso Keskikenttä 4 1

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Portugali vs Ghana otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko H:ssa

Addo saattaa olla tuntematon tekijä, joka on todistanut, että hän pystyy voittamaan vahvempia joukkueita huolellisilla taktiikoilla, mutta vedonvälittäjät tukevat sitä mitä he tietävät. Portugali on vahvasti suosikin viitta yllään tässä ottelussa kertoimilla 1.5. Ghanalle on puolestaan annettu vain pienen pieni mahdollisuus kertoimilla 7.5, jota myös heijastaa heidän kerroin lohkovoittoon, joka on 12.0.

Olettaen että Santos antaa hänen uskomattoman lahjakkaiden hyökkäyspelaajiensa tehdä tekojaan, Portugalilta voisi löytyä selkeä ennakkosuosikki Golden Boot -palkintoon kun 90 minuutin vihellys puhalletaan. Täten tasoitusvedot ja maalintekijämarketit ovat asetettu suosituiksi tähän FIFA World Cup 2022 Lohko H otteluun.

Portugali vs Ghana pelataan kello 18.00 suomenaikaa, ja se näytetään MTV3-kanavalta.

Vedot Portugali vs Ghana otteluun LV BETillä

LV BETillä on kokonainen paletti erilaisia vedonlyöntimarketteja, ja täten voit lyödä vetoa lähes mistä tahansa mahdollisesta lopputuloksesta tai tapahtumasta tähän Qatar World Cup 2022 otteluun. Luonnollisesti, moni näkee Portugali vs Ghanan korkeamaalisena otteluna, joten meidän tasoitusvetomme ja yhteismaali-sliderit tulevat käteviksi – kuten tulevat myös monet meidän erikoisvetomme.

Koska Portugali on niin vahva suosikki, jos halusit laittaa rahasi A Selecaon puolelle, harkitse kertoimien pumppaamista bonuksemme avulla. Promootiot-välilehdestä, voit napata 100 % Acca Boost! -toiminnon, sekä 20 % kerrointehostuksen Superduper-vedon kautta.

Laitatko sinä rahasi Portugalin temmeltämiseen, vaikka Ghanan historialliseen riemujuhlaan? Oli miten oli, löydät parhaat kertoimet suoraan täältä LV BETistä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *