Sveitsi vs Kamerun | FIFA World Cup Qatar 2022

Sveitsi vs Kamerun | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Switzerland - Cameroon Group GAloitusottelu Lohko G:ssä Qatar 2022 turnauksessa, Sveitsi vs Kamerun 24. marraskuuta, laittaa vastakkain kaksi päävalmentajaa, jotka molemmat ovat ensimmäistä kertaa mukana isossa turnauksessa maillaan.

Ottaen osaa Al Janoub Stadiumilla, Murat Yakin toivoo uudelleensytyttävänsä Basel-menestyksensä Sveitsin kansallisjoukkueella, siinä missä Kamerun-legenda Rigobert Song toivoo vakuuttavan hänen ensimmäisessä ottelussaan seniorijoukkueen päävalmentajan roolissa.

Kumpi näistä nuorista managereista tulee mielestäsi nauttimaan World Cup debyytistään enemmän? Lue artikkeli ja katso kuinka vedonvälittäjät uskovat ottelun päättyvän.

  • Sveitsin huippulaadukas puolustus antaa hyökkäyksen virrata
  • Kamerun heittää kaksi hyökkääjää Sveitsin puolustusta vastaan
  • Kertoimet FIFA World Cup 2022 Lohko G:n avausotteluun
  • Vedot kaikkiin Qatar 2022 kohtaamisiin LV BETillä

Sveitsiä vastaan maalinteko tulee olemaan hankalaa

Aivan kuten hän teki uskomattomalla ajallaan Basel-pomona, kun Murat Yakin otti ohjat Sveitsin joukkueen peräsimessä 2021 pelattujen EM-kisojen jälkeen, hän vakiinnutti vahvan juoksun, perustuen vanhanliiton luotettuun 4-2-3-1 formaatioon. Kun he turvasivat 2022 FIFA World Cup karsintapaikan, Basel-syntyinen alkoi kokeilemaan hyökkäävimmillä formaatioilla, mutta nyt hänen tilastonsa on yksi voitto, neljä tappiota ja yksi tasapeli viime karsintaottelun jälkeen.

Yakinin kuusi ottelua ohjaksissa viime World Cup karsinnoissa olivat erityisen vakuuttavia. Kaksi tasapeliä Italiaa vastaan osoittautuivat elintärkeiksi Sveitsin ykköspaikan haussa Lohko C:ssä. Sveitsiläiset yllättivät Italian voittaen lohkon kahden pisteen erolla, jota seurasi ennennäkemätön ja urhoollinen juoksu Euro 2020 neljännesfinaaleihin.

Tämä on nyt Sveitsin viides peräkkäinen World Cup esiintyminen, ja kun ohjaksissa on jännittävä uusi päävalmentaja, ’Nati’ toivoo kumoavansa joukkueen viimeaikaiset suoritukset, jotka ovat pääasiallisesti päättyneet 16 parhaan kierroksella. Joukkuetta tukevat, riippumatta formaatiosta, puolustuksen ässät Manuel Akanji, Denis Zakaria, Nico Elvedi, Silvan Widmer, ja Ricardo Rodriguez, siinä missä Yann Sommerin varmat kädet ovat maalinedustalla.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Breel Embolo Hyökkääjä 4 3
Steven Zuber Keskikenttä 6 2
Remo Freuler Keskikenttä 7 1
Silvan Widmer Puolustaja 7 1
Xherdan Shaqiri Hyökkääjä 6 1
Ruben Vargas Keskikenttä 7 1
Renato Steffen Hyökkääjä 6 1
Haris Seferović Hyökkääjä 4 1
Noah Okafor Hyökkääjä 2 1
Christian Fassnacht Keskikenttä 4 1
Mario Gavranović Hyökkääjä 4 1
Cedric Itten Hyökkääjä 3 1

Kamerun luottaa runsaaseen hyökkäysvahvuuteen

Paljon kuten hänen vastustajansa numero, Rigobert Song on nuori manageri 46-vuoden iässä, ja tämä on hänen ensimmäinen World Cup. Tämä mielessä, tämä on Kamerun-legendan ensimmäinen koskaan seniorijoukkueen valmennuspesti, joten hänen lähestymistapansa on vielä kysymysmerkki. Tähän mennessä kolmessa ottelussaan, hän suosi 4-4-2 metodia syvällä keskikentän keskiöllä, häviten 1-0, sitten voittaen 2-1 ja 1-0 ammattiotteluissa.

Ennen kuin Song sai lahjapaikan Samuel Eton johtamaan CFF-joukkueeseen, Kamerun voitti heidän oman lohkonsa vakuuttavasti voittaen viisi ottelua ja häviten yhden, potkien ulos turnauksesta Norsunluurannikon. Kolmannella kierroksella, Songin ensimmäisessä ottelussaan, joukkue hävisi Algerialle tiukan ottelun päätteeksi, mutta voitti jatkoajalla 2-1 vieraissa toisessa ottelussa, ja näin ’Indomitable Lions’ pääsi läpi karsinnoista. Nyt kun World Cup 2022 paikat on varattu, Kamerun palaa turnaukseen kahdeksan vuoden tauon jälkeen.

 Uudesta managerista huolimatta, Kamerun saapuu Qatar World Cup 2022:seen todennäköisesti hyvin pitkälti samoilla pelaajille, kuin joukkue joka ylsi kolmanneksi 2021 Africa Cup of Nationsissa, joka pelattiin Kamerunissa 2022. Karl Toko Ekambi on aina läsnä vasemmalla laidalla, siinä missä hyökkäysiskut tulevat kenties Vincent Aboubakarin ja Eric Maxim Choupo-Motingin yhteistyöstä. Siltikin, kentän paras pelaaja tulee todennäköisesti olemaan puolustava keskikenttä pelaaja Andre Zambo Anguissa.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Karl Toko Ekambi Hyökkääjä 8 3
Eric Maxim Choupo-Moting Hyökkääjä 6 3
Michael Ngadeu-Ngadjui Puolustaja 8 2
Vincent Aboubakar Hyökkääjä 8 2
Christian Bassogog Hyökkääjä 5 2
Nicolas Moumi Ngamaleu Hyökkääjä 6 1
André Zambo Anguissa Keskikenttä 6 1

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Sveitsi vs Kamerun otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko G:ssä

Sveitsi saapuu tähän FIFA World Cup 2022 Lohko G:n taistoon suosikkeina kertoimilla 1.83, siinä missä Afrikan vastustajille annetaan kertoimet 4.71 kolmeen pisteen keruun. Kun otetaan huomioon Sveitsin puolustus, keskikenttä ja maalivahti, jopa Songin tarkkuusampujat käytössä, Sveitsin kerroin voittoon nollapelillä on 2.7.

Tietysti, Sveitsi on myös niukasti toinen suosikkijoukkue voittamaan Lohko G:n kertoimilla 5.5. Nuo kertoimet ovat huomattavasti jäljessä Brasiliaa, mutta paljon paremmat kuin Kamerunin 13.0. Sveitsiläisillä on myös lähes omituisen hyvät kertoimet yltämään neljännesfinaaleihin: 4.33.

Sveitsi vs Kamerun pelataan 24. marraskuuta kello 12.00 suomenaikaa, ja ottelu näytetään YLE:n kanavilta.

Vedot Sveitsi vs Kameruniin LV BETillä

LV BET lataa jokaisen ottelun 2022 World Cupissa suurella paletilla erilaisia marketteja, joihin voit uppoutua. Halusit sitten luottaa yli/alle marketteihin maalien kohdalla, tai veikata pilkkoen ottelun 15-minuuttien aikaväleihin, tai ottaa hyödyn joistain erikoistarjouksistamme, saat mahtavat kertoimet suoraan täältä. Kaiken sen lisäksi, ota vapaasti kaikki hyöty irti promootioistamme kuten akkumulaattorimme tai yksittäisen vedon tehostus Qatar 2022:sessa.

Kumpi nuorista managereista päätyy lopulta jättämään kentän hymyssä suin Sveitsi vs Kamerunissa? Laita vetosi LV BETillä, ja katso kuinka toiminta avautuu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *