Kanada vs Marokko | FIFA World Cup Qatar 2022

Kanada vs Marokko | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Canada - Morocco Group FKroatian ottelu Belgiaa vastaan tulee lähes satavarmasti keräämään suurelta osin katseet 1. päivä joulukuuta, mutta meillä on silti potentiaalisesti käsissämme hieno matsi Kanada vs Marokko kamppailun muodossa Al Khorilla.

Pohjois-Amerikan puoli ja Afrikan joukkue ovat kentällä todistamassa, että he pystyvät olemaan kilpailukykyisiä Qatar 2022 turnauksessa. Vaihtoehtoisesti, jos jompikumpi joukkueista on pystynyt loihtimaan pientä taikaa edellisessä kahdessa ottelussaan, tämä ottelu saattaa jopa tarjota mahdollisuuden taistella paikoista seuraavaan kierrokseen.

Kumpi siis voittaa tämän altavastaajien taistelun Lohko F:ssä? Katso miten kertoimet ovat asettautuneet suoraan kauttamme.

  • Kanadalla on lahjakkuutta rankaista Marokkoa vastaan
  • Marokon on laitettava Kanadan tähdet pimentoon
  • Kuinka vedonvälittäjät näkevät tämän FIFA World Cup 2022 Lohko F ottelun muodostuvan?
  • Vedot Qatar World Cup 2022 turnaukseen LV BETillä

Vapaasti vaeltavat lahjakkuudet haastavat Marokon puolustuksen

Päävalmentaja John Herdman tuli Kanadan maajoukkue pestiin vuonna 2018, ja sen jälkeen, hän on kultivoinut joitain maan jännittävimpiä lahjakkuuksia kautta aikojen, nojaten juuri heidän luontaisiin kykyihinsä, kuten monipuolisuuteen ja atleettisuuteen. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden kehittää vastastrategia Les Rougesille heidän vastustajiaan kohdatessa antaen tähdille vapauksia, joka tekee Kanadasta suhteellisen ennalta-arvaamattoman ja hankalan joukkueen, mikäli sitä lähestytään tavallisilla taktiikoilla.

Tämä hyökkäys- ja puolustuspään joustavuus joka Kanadalta löytyy, laitettiin kunnolla näytille heidän 2022 FIFA World Cup karsintavaiheen aikana. Paukuttaen 23 maalia ja päästäen vain seitsemän omiin, Kanadan löysi itsensä CONCACAF karsintasarjan paalupaikalta 28 pisteellään 14 ottelusta. Heidän Qatar 2022 kiertue on heidän toinen pääsylippu maailman suurimpaan yksittäisen urheilulajin turnaukseen, ja idea on parantaa varmasti kolmesta tappiosta ja nollasta maalista sitten vuoden 1986.

Kaikki katseet tulevat liimautumaan loistavan atleettiseen Alphonso Daviesiin tässä tapauksessa, joka usein aloittaa vasempana laitapakkina tai vasempana keskikenttäpelaajana, vain vaeltaakseen kentän eri alueille, kun hyökkäys lähtee käyntiin. Hyökkäyspäässä auttaa varmasti myös FC Porton pelintekijä Stephen Eustaquio, laituri Cyle Larin sekä aggressiivinen keskushyökkääjä Jonathan David.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Cyle Larin Hyökkääjä 16 13
Jonathan David Hyökkääjä 18 9
Lucas Cavallini Hyökkääjä 10 5
Alphonso Davies Puolustaja/Keskikenttä 13 4
Tajon Buchanan Hyökkääjä 17 3
Junior Hoilett Hyökkääjä 13 3
Mark-Anthony Kaye Keskikenttä 15 2
Atiba Hutchinson Puolustaja 11 2

Morocco’s own star to go head-to-head with Canada’s

Marokon oma tähti lähtee kamppailemaan Kanadan moista vastaan

Vahid Halilhodzicin on todennäköisesti adaptoitava omia tavanomaisia strategioitaan. Vuoden 2021 Africa Cup of Nationsissa, joka pelattiin alkuvuodesta 2022, hänen taktinen avoimuutensa oli se asia, joka teki Marokosta hyökkäyspään uhan koko turnauksen lävitse, mutta korkean puolustuslinjan ylläpito ilman kompromisseja kävi kalliiksi, kun vastaan asettui taidokkaampia hyökkääjiä.

Silti, CAF FIFA World Cup 2022 karsinnoissa, Marokon hohdokkaat metodit dominoivat Lohko I:tä tahdilla, jolla he voittivat kuusi kuudesta ottelustaan, 20 tehtyä maalia ja vain yksi päästetty. Seuraavalla kierroksella, he pelasivat tasan 1–1 ja sitten murskasivat Kongon 4–1 yltääkseen Qatariin. Tämä on Atlas Lions joukkueen kuudes näytös World Cupissa, ja heillä on juuri takanaan neljännesfinaalijuoksu Africa Cup of Nationsissa, joka päättyi Egypti-tappioon jatkoajalla.

Marokko tulee luottamaan heidän puolustavimpaan keskikenttäpelaajaan Sofyan Amrabatin muodossa, mitä tulee Kanadan hyökkäysten estämiseen ennen omaa boksia. Achraf Hakimi, hyvin luovana toimijana oikealla laidalla, voi vääntää Daviesin kanssa suuren ajan ottelusta, siinä missä 23-vuotias on luultavasti samalla tasolla kuin Kanadan lahjakkuudet hyvin samankaltaisella, monipuolisella kahdensuunnan pelityylillään.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Ayoub El Kaabi Hyökkääjä 7 5
Ryan Mmaee Hyökkääjä 8 4
Achraf Hakimi Puolustaja/Keskikenttä 7 2
Imran Louza Keskikenttä 6 2
Selim Amallah Keskikenttä 6 2
Tarik Tissoudali Hyökkääjä 2 2
Azzedine Ounahi Keskikenttä 1 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Kanada vs Marokkoon FIFA World Cup Lohko F:ssä

Tähän turnaukseen lähtiessä, Kanada oli niukasti arvostettu suurempana altavastaajana voittamaan FIFA World Cup 2022 Lohko F:n, istuen lohkovoittokertoimilla 13.0, Marokon istuessa kertoimilla 11.0. Siitäkin huolimatta, molemmille joukkueille annettiin vain pienen pieni mahdollisuus lohkon kärkeen, joka on varustettu Euroopan titaaneilla Belgian ja Kroatian muodossa.

Nämä prospektit tekevät vain Kanadan ja Marokon kohtaamisesta uniikilla tavalla mehukkaan. Tässä kolmannen ottelukierroksen kohdalla, eivät tulokset välttämättä ole enää ensi sijassa, mutta molemmat joukkueet haluavat varmasti todistaa, että he voivat voittaa ja tehdä maaleja World Cupissa. Marokon avoin pelityyli ja hyökkäävä mentaliteetti mielessä, voimme odottaa paljon maaleja tässä ottelussa.

Aloituspotku laitetaan käyntiin kello 17.00 suomenaikaa YLE TV:n kanavilla.

Vedot Kanada vs Marokko LV BETillä

Jos se on statistisesti laskettava tilasto jalkapallossa, löydät siihen kertoimet LV BET World Cup vedonlyöntisivustoilta. Tasoitusvedot, Aasian ”totals”, ottelutulokset, ”double chance” kertoimet (1×2+), kokonaismaalit, tulosvedot, sekä yksittäiset joukkue- ja pelaajamarketit, löydät kertoimet etsimääsi suoraan täältä.

Jos haluat tehostaa World Cup vedonlyöntiäsi, tutustu meidän runsaaseen valikoimaamme eri promootioita. Uutena pelaajana voit lunastaa suositun Bet & Get -tarjouksemme, mutta jos sinulla on jo pelitili, saat ehostettuja kertoimia meidän akkumulaattoreillamme sekä Superduper-vedolla.

Olit sitten tässä tapauksessa Kanadan tai Marokon puolella, etsi parhaat kertoimet otteluun LV BETiltä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *