USA vs Wales | FIFA World Cup Qatar 2022

USA vs Wales | FIFA World Cup Qatar 2022

 FIFA WC 2022 - USA - Wales Group BKun katsotaan kuinka lähellä FIFA World Cup Lohko B:n joukkueet ovat toisiaan rankinglistoilla, on kyseessä oikeastaan koko turnauksen kilpailukykyisin lohko – täten sekä USA että Wales molemmat pitävät mahdollisuuksistaan 16 parhaan joukkoon; joko yhdessä tai, mitä todennäköisemmin, Englannin vierellä.

Amerikkalaiset ovat maailmanrankinglistan paikalla 14 FIFA:n mukaan, ja vaikkakin iso siivu heidän pisteistään voitetaan alle keskitason CONCACAF-alueella, joukkueen pelaajien jatkuva altistuminen eurooppalaiseen huippujalkapalloon on nostanut heidän standardejaan viime vuosina huomattavasti.

Kun taas Walesin kohdalla, tämä on joukkue, jonka menestys on rakennettu kovan työnteon, itsekurin ja maailmanluokan yksilösuorittajien ympärille Gareth Balen ja Aaron Ramseyn muodossa. Mutta tuleeko se olemaan tarpeeksi Qatar 2022 -turnauksessa? Voit sanoa sanomasi LVBETillä, jossa mittava valikoima eri vedonlyöntikertoimia on tarjolla USA vs Wales -otteluun sekä joka ikiseen World Cup -otteluun.

  • Kuinka USA:n nuoret tykit tulevat pärjäämään?
  • Voiko Wales lopettaa 64 vuoden World Cup kivun viimein?
  • USA vs Wales analyysi ja vedonlyöntivinkit
  • Missä lyödä vetoa FIFA World Cup 2022 Lohko B -otteluihin?

Se amerikkalainen unelma

Sen sijaan että USA olisi joutunut taistelemaan World Cup paikastaan pudotuspeliottelussa OFC-alueen karsijaa, Uutta-Seelantia vastaan, maalierolla jenkit varmistivat tiensä 2022 FIFA World Cup -karsinnoista lävitse suoraan automaattiseen karsintaan.

Se oli varmasti massiivinen helpotus päävalmentajalle Gregg Berhalterille sekä hänen pelaajilleen, vaikkakin se fakta, että he voittivat vain 50 % peleistään turnauksessa, joka piti sisällään Panaman ja El Salvadorin tasoisia joukkueita – joille USA myös pudotti pisteitä – ei välttämättä lupaa kovin hyvää.

Amerikkalaiset eivät myöskään matkusta kovin hyvin, ja heidän viretaulukko tien päällä karsintakampanjassaan – 1 voitto, 3 tasapeliä ja 3 tappiota ei myöskään lupaa kovin positiivista lähtökohtaa heidän Qatar World Cup 2022 -reissuun.

Siitäkin huolimatta joukkueessa on ihan todellista lahjakkuutta – ovathan Christian Pulisic, Tyler Adams, Brenden Aaronson, Matt Turner ja Antonee Robinson nyt kaikki valioliigapelaajia, siinä missä taas Weston McKennie, Sergino Dest ja Timothy Weah myös vakuuttavat Juventuksessa, Barcelonassa ja Lillessä.

Kenties yllätyksemättömästi, se oli juurikin Chelsea-ässä Pulisic, joka johti maalintekopörssejä USA:lle joukkueen karsiessa World Cuppiin:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Christian Pulisic Hyökkääjä 10 4
Ricardo Pepi Keskushyökkääjä 10 3
Brenden Aaronson Hyökkääjä 11 2

Wales pyrkii iskemään lujaa FIFA World Cup 2022 Lohko B:ssä

Kun kesäkuussa pilli vihdoin vihellettiin Walesille 1–0 taulussa Ukrainaa vastaan World Cupin pudotuspeliottelussa Cardifissa, johdatti se tien juhlille, joita harvemmin ollaan maassa päästy nauttimaan.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun Walesin puoli on raivannut tiensä lävitse FIFA World Cup 2022 karsinnoista sitten vuoden 1958, ja vaikka Euroopan mestaruuskisoissa on joukkue hyvin taistellutkin, on tämä tietysti vielä tasoa korkeammalla, mitä tulee urheilun juhlaan ja iloon maassa.

Päävalmentaja Rob Page on rakentanut joukkueen talismaanisten Balen ja Ramseyn ympärille, koska pois lukien parit poikkeustapaukset, pelaavat hänen pelaajat pääasiallisesti alemmilla brittiensaarten sarjatasoilla.

Tämä kertoo kuinka laadukasta työtä Page on tehnyt piristääkseen hänen joukkuettaan, ja he päätyivät toisiksi vain Belgian jälkeen – joka on siis FIFA:n maailmanrankinglistan sijalla 2 – heidän karsintalohkossaan.

Pudotuspelivoitot Itävallasta – josta joukkue voi kiittää Balen kahta maalia – ja Ukrainasta varmistivat joukkueelle paikan Qatarissa, ja tulevat varmastikin ymmärtämään kuinka jopa FIFA World Cup 2022 Lohko B:stä on mahdollisuuksia edetä, aivan kuten he ovat edenneet Euro-turnauksissaan.

Mutta kuten aina, he ovat erittäin riippuvaisia Balesta, joka johti muita maalinedustalla kapellimestarin elkein karsintojen aikana:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Gareth Bale Hyökkääjä 7 5
Aaron Ramsey Keskikenttä 6 3
Daniel James Hyökkääjä 10 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet USA vs Wales -otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko B:ssä

Ainakin jos USA vs Wales kertoimiin on uskomista, on tästä tulossa erittäin tasainen ottelu, jossa jenkit ovat hivenen verran suosikinviitta yllään.

Mutta ovatko he tässä asemassa perusteettomasti, kun mietitään heidän ongelmia vieraskentillä karsintaotteluissaan? He ovat toki näyttäneet tasoaan myös isoissa turnauksissa Gold Cup 2021 voitollaan, mutta se pelattiin juurikin Yhdysvalloissa, joten vielä ei yksinkertaisesti tiedetä kuinka tämä nuori joukkue tulee pärjäämään Qatarissa.

Taas Walesille, kaikista Qatar 2022 kohtaamisista tämä on kenties suurin kaikista – voitto täällä antaisi mahtavan tilaisuuden edetä World Cupin pudotuspelivaiheeseen ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1958.

Odotamme erittäin tiukkaa, hermostunutta ja konservatiivista kohtaamista, kun mietitään kuinka paljon molemmilla on panoksia kiinni ottelussa, ja kenties tämän vuoksi mitään sen suurempia maalikarkeloita ei ottelussa juhlita.

USA:n ja Walesin fanittajat voivat laittaa ottelun käyntiin suorana klo 21:00 suomenaikaa MTV3-kanavan kautta.

Vedot USA vs Wales -otteluun LV Betiltä

Jos olet suunnitellut laittavasi vetoja USA vs Wales -otteluun, paras portti tähän on oltava LVBet.

Tutkittavaa löytyy suuresti ympäriinsä yli 300 eri marketin kautta, joten mikäli halusit lyödä vetoa ottelun lopputuloksesta, tarkasta tuloksesta, maaleista tai puoliaikojen aktiviteeteista, löydät nämä vaihtoehdot sekä paljon muutakin LVBet-sivustoltamme.

Kaikki mitä tarvitset aloittamiseen, on pelitilin rekisteröinti!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *