Englanti vs Iran | FIFA World Cup Qatar 2022

Englanti vs Iran | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - England - IranYksi vedonvälittäjien suosikeista mitä tulee Qatar World Cup 2022 -turnauksen voittoon, Englanti, pääsee aloittamaan retkensä 21. marraskuuta Khalifa International Stadiumilla.

Heidän vastustaja tulee olemaan Iran, joukkue, josta on tullut jonkinlainen perustuttavuus World Cupissa – yltäen neljään kuudesta viimeisestä järjestetystä turnauksesta.

Tämä Englanti vs Iran -kilpailu laittaa häkkiin FIFA:n listojen mukaan maailman viidenneksi parhaiten rankatun joukkueen sijalla 23 lymyilevää joukkuetta vastaan, joten kyseessä ei välttämättä ole aivan niin läpihuuto juttu Three Lionsille, kuin moni tuntuu olettavan.

Joka tapauksessa, voit laittaa vedot tulille otteluun LVBETin kautta, jossa yli 320 yksittäistä vedonlyöntimuotoa odottaa sinua mahtavilla kertoimilla.

  • Pystyykö Englanti ponnahtamaan takaisin Euro 2020 -pettymyksestä?
  • Tuleeko Iran edistymään FIFA World Cup Lohko B:stä?
  • Kuinka lyödä vetoa Englanti vs Iran -otteluun
  • Mikä on paras vedonlyöntivälittäjä World Cup 2022 -turnaukseen?

Korkeat odotukset Englannin joukkueelle

Englanti kun yltäsi finaaleihin saakka uudelleenjärjestetyssä Euro 2020 -turnauksessa viime kesänä, ovat odotukset Englannin kannattajaryhmässä siinä pisteessä, että nyt on Gareth Southgaten miesten aika suoriutua hyvin.

Sinä kohtalokkaana päivänä he romahtivat Italialle rangaistuspotkukilpailussa, mutta kun pöly on nyt pikkuhiljaa pettymyksen jälkeen laskeutunut, moni laskee Three Lions -joukkueen voittajaennakkosuosikkien piiriin Qatar 2022 -kilpaillussa.

Tämä joukko pelaajia rakentuu lähes eksklusiivisesti valioliigasta, joka on Euroopan kovin sarjataso ainakin UEFA:n mukaan, ja täten heidän todella pitäisi pystyä päihittämään Iran.

Englanti suoriutui 2022 FIFA World Cup -karsinnoista heittämällä läpi, pysyen voittamattomina koko kymmenen ottelun juoksussaan ja keräten yhteensä kahdeksan voittoa matkan varrella. Heidän maalintekoyrityksiään johdatti piikissä Harry Kane:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Harry Kane Keskushyökkääjä 7 12
Harry Maguire Puolustaja 6 4
Bukayo Saka Hyökkääjä 3 3

Siitä on nyt 56 vuotta kun Englanti viimeksi koppasi itselleen World Cupin, ja vaikka Qatarin helle ei ole aivan ideaalinen joukkueen pelaajille tämä voisi olla heidän paras mahdollisuus vähään aikaan päästä käsiksi kuuluisaan pokaaliin.

Mahdollisuuksia tarjolla FIFA World Cup 2022 Lohko B:ssä?

Iran on jo peruskalustoa World Cup -turnauksissa nykypäivinä, mutta vielä he eivät ole pystyneet suoriutumaan turnauksen pudotuspelivaiheeseen 50 vuoden yrityksistä riippumatta.

Ehkä tämä voisi olla heidän vuosi? FIFA World Cup Lohko B pistää heidät kohtaamaan Englannin, Walesin ja USA:n, ja Iranin päävalmentaja Dragan Skocic toivoo varmasti että he pystyvät keräilemään tarpeeksi pisteitä kiinnittääkseen paikan lohkon kahden parhaan joukkoon.

He voittavat paljon otteluita – täten korkea FIFA:n maailmanrankingsijoitus, mutta meidän pitää olla realisteja, ja muistaa että AFC on karsinta-alueena FIFA World Cup 2022 karsinnoissa jossain määrin helpompi verrattaessa muihin alueisiin.

Siltikin, Iran voitti kahdeksan kymmenestään kolmannen kierroksen karsinnoissaan AFC-kilpailussa, automaattisesti varmistaen paikan Qatariin.

Joukkueen menestys on velkaa seuraavien pelureiden maaleille:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Alireza Jahanbakhsh Hyökkääjä 8 4
Mehdi Taremi Keskushyökkääjä 6 4
Sardar Azmoun Hyökkääjä 7 3

Nämä kolme pelaajaa harjoittavat ammattitaitojaan PSV:n, FC Porton ja Bayer Leverkusenin tasoisissa joukkueissa, joten kokoonpanossa on selkeästi tarpeeksi laatua. Iran tulee nojaamaan juurikin näihin kavereihin maalintekoyrityksissään, jotta joukkue voisi nousta uusille sfääreille World Cup 2022 -turnauksessa.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Englanti vs Iran otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko B:ssä

Avainpäivämäärät Qatar 2022 -turnauksessa ovat juurikin nämä aloituskierrokset – voitti suoraan porteista antaa joukkueelle kivasti virhemarginaalia lohkossa, kun taas tasapeli tai tappio jättää heidät takaa-ajoasemaan saman tien.

Englannin odotukset voidaan kiteyttää yksinkertaisesti voiton hakuun ja myös vedonvälittäjät ovat samaa mieltä; 1.33 kertoimet tekevät Three Lionsista yhden kuumimmista joukkueista lohkovaiheeseen.

Kuumuudella voi tietysti olla osaa arpaan myös Englanti vs Iran ottelussa, eikä välttämättä mitään korkean jännitteen Rock ’n Roll -samppanjajalkapalloilua voida odottaa, mikäli lämpötila nousee 30 rajamaille, kuten se Qatarissa tykkää nousta marraskuisin – tämä fakta voi muuttaa kuinka paljon maalintekoyrityksiä (ja täten maaleja) ottelussa saadaan aikaiseksi.

Suomessa voit katsoa suorana kuinka pelaajat selviytyvät kuumuudessa YLE:n kanavilta.

Vedot Englanti vs Iran otteluun LVBETiltä

Kun tarjolla on yli 300 eri markettia Englanti vs Iran -otteluun, on LVBET sinun paras vaihtoehto tähän otteluun, ja sama pätee myös koko World Cup 2022 -turnaukseen.

Aina ottelun voittovedosta tasoitusvetoihin, maalivedoista tarkkoihin tulosvetoihin ja ensimmäisen puoliajan vedoista toiseen puoliaikaan, voit päättää täysin itse kuinka lähestyt tätä ottelua LVBETissä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *