Wales vs Iran | FIFA World Cup Qatar 2022

Wales vs Iran | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Wales - Iran Group BSiinä missä Englanti ja USA ovat iskostettuina kahtena suosikkijoukkueena karsiutumaan lävitse FIFA World Cup Lohko B:stä, on sanomattakin selvää että 25. marraskuuta pelattava Wales vs Iran on elintärkeä molemmille joukkueille pitääkseen jatkomahdollisuudet elossa.

Monin eri tavoin on Wales jo nyt rikkonut ennakkoasetelmat edes karsiutumalla Qatar 2022 -turnaukseen – tämä on heidän ensimmäinen World Cup esiintyminen sitten 1958. Kapteenina toimii joukkueen talismaaninen Gareth Bale, ja joukkueella alkaa olemaan tuntua isoihin turnauksiin; he ylsivät pudotuspelivaiheeseen kahdessa viimeisissä Euroopan mestaruuskilpailuissa, ja toivovat myös saman tapahtuvan tässä turnauksessa.

Mitä taas tulee Iraniin, he ovat yhä yksi AFC-alueen vahvimpia joukkueita, eivätkä mikään uusi tuttavuus World Cup peleihin – joukkue on karsiutunut neljään viimeisestä kuudesta järjestettävästä World Cup -kilpailusta.

Joten, kumpi joukkue kerää kotiinsa massiiviset kolme pistettä tässä Wales vs Iran ottelussa? Laita vedot kiinni LV BETin vedonlyöntipuolella, jossa mainiot kertoimet, hyödylliset vedonlyöntivinkit ja paletti World Cup -aiheista sisältöä odottaa sinua.

  • Voiko Gareth Bale viedä Walesin uusiin sfääreihin?
  • Voisiko Iran valmistella massiivisen shokin FIFA World Cup Lohko B:ssä?
  • Voisiko Wales vs Iran -ottelusta tulla maalirikas?
  • Yleiskatsaus World Cup 2022 -vedonlyönnin kotiin LV BET vedonlyöntiportaalissa

Bale ottanut kaiken hyödyn irti Walesin paidassa

Kun katsotaan Walesin kokoonpanoa, on sanomattakin selvää että päävalmentaja Rob Page haluaa pelaajiensa olevan mahdollisimman kompakteja ja kurinalaisia, joka taas mahdollistaa Gareth Balelle vapauksia, joita hän tarvitsee menestyäkseen.

Vaikka pelaajan aika Real Madridin paidassa olisi voinut päättyä positiivisemminkin, Bale voitti mestarien liigan viidesti espanjalaisessa joukkueessa eikä kaverin uskomattomia lahjoja voida kyseenalaistaa – hän tulee olemaan heittämällä kentän vaikutusvaltaisin tekijä tässä kohtaamisessa.

Kuten voitaisiin olettaakin, 33-vuotias Bale näytti tietä Walesille 2022 FIFA World Cup -karsintojen aikana, luoden lahjakkaan etulinjan Aaron Ramseyn ja Daniel Jamesin kanssa – homma toimi niin hyvin että karsintojen pudotuspelien kautta päästiin World Cuppiin:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Gareth Bale Hyökkääjä 7 5
Aaron Ramsey Keskikenttä 6 3
Daniel James Hyökkääjä 10 2

Myös Balelle on varmasti selvää, että tämä Wales vs Iran -kohtaaminen tulee olemaan todella tärkeätä, mikäli joukkue toivoo yltävänsä pudotuspelivaiheeseen World Cupissa, temppu, joka olisi ensimmäinen kerta joukkueelle yli 60 vuoteen.

Voiko Iran tehdä historiaa FIFA World Cup Lohko B:ssä?

Kuten jo yllä mainittua, karsinta World Cuppiin on Iranille nykyisin jo jonkinasteinen erikoisuus.

Voitaisiin tietysti pitää mielessä että he toki hyötyvät helpommasta reitistä turnaukseen AFC-alueen myötä, joka laittaa heidät Aasian ja Arabian maita vastaan, ja jälleen kerran he suorastaan tuulahtivat FIFA World Cup 2022 -karsintojen lävitse – voittaen kahdeksan kymmenestä pelatusta ottelustaan.

Kuten odotettua, Sardar Azmoun oli avainpelaaja joukkueen karsintakampanjassa:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Alireza Jahanbakhsh Hyökkääjä 8 4
Mehdi Taremi Keskushyökkääjä 6 4
Sardar Azmoun Hyökkääjä 7 3

Vaikka Iran on epäonnistunut aikeissaan päästä kyseisen kilpailun pudotuspelivaiheeseen yli 50 vuotta putkeen, on päävalmentaja Dragan Skocicilla yksi maan historian lahjakkaimmista joukkueista käytössään. Nimet kuten Jahanbakhsh, Mehdi Taremi ja Azmoun pelaavat kaikki hyvällä standardilla Euroopassa, ja luovat varmasti paljon vastustajilleen ongelmia FIFA World Cup Lohko B:ssä.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Wales vs Iran -otteluun FIFA World Cup Lohko B:ssä

Molemmilla joukkueilla on kokemusta ja näyttöä kansainvälisistä turnauksista, Walesin kivuttua Euro 2016 -turnauksen semifinaaleihin, ja Iranin päästyä samaan turnausvaiheeseen Asian Cup 2019 -tapahtumassa.

On kuitenkin selvää, että World Cup -menestys on edelleen pysynyt käsittämättömänä molemmille, joten siinä missä juoksu eliminaatio-otteluihin on yhä tutkimatonta maastoa, on Walesin ja Iranin mielessä varmasti idea että voitto tästä kohtaamisesta, sekä voitto USA:sta lohko B:ssä – kenties historiallinen suoritus odottaa horisontissa?

Vedonlyöjät tutkailevat varmasti juurikin niitä Qatar 2022 -otteluita joissa hyökkäyspään laatu nujertaa puolustuspään lujuuden, ja tässä mielessä, Wales vs Iran -ottelun pitäisi toimittaa eväät – Bale, Ramsey, Jahanbakhsh, Taremi ja kumppanit ovat parhaat pelaajat näytillä tässä kohtaamisessa Al Rayyanissa.

Joten tämä mielessä, voitaisiin kenties odottaa hyvä määrä maaleja kun nämä joukkueet kohtaavat 25. marraskuuta, ja se toivottavasti johtaa viihteelliseen spektaakkeliin kotikatsomon faneille jotka voivat seurata tapahtumia suorana YLE:n kanavilta kello 12:00 suomenaikaa.

Vedot Wales vs Iran -otteluun LV BETiltä

Paras paikka sinun kaikille Qatar World Cup 2022 -vedoille on LV BET, joka on laittanut isosti vedonlyöntitarjouksien suhteen. Tarjolla on järisyttävästi yli 300 markettia pelkästään tähän Wales vs Iron -taisteluun. Tämä tarkoittaa että voit lyödä vetoa esimerkiksi ottelun lopputuloksesta, tarkasta tuloksesta ja tasoitusvedoista mikäli haluat, siinä missä maalintekoon liittyvät vaihtoehdot ovat varmasti myös mielenkiintoisia – yli/alle vedot, molempien joukkueiden maalinteko -veto ja ensimmäisen/toisen puoliajan maalit ovat vain murto-osa kaikista tarjotuista vaihtoehdoista.

Eli mitä enää odotat? Ei ole koskaan ollut parempaa aikaa rekisteröityä ilmaiseksi LV BETin asiakkaaksi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *