Englanti vs USA | FIFA World Cup Qatar 2022

Englanti vs USA | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - England - USA Group BFIFA World Cup 2022 Lohko B:n osalta turnaus kiihtyy kun Englanti ja USA kohtaavat toisella ottelukierroksella. Tämä ottelu voi olla molemmille joukkueille turnauksen avainottelu, mitä tulee pudotuspelivaiheeseen yltämiseen – liity mukaan toimintaan käyttäen LV BETin vedonlyöntisivuston laajaa skaalaa koskien marketteja ja kertoimia.

Tässä oppaassa keskustelemme:

  • Englannin pelaajat ja aikaisemmat suoritukset
  • USA:n pelaajat ja aikaisemmat suoritukset
  • Meidän Englanti vs USA -vedonlyöntivinkit
  • Parhaat FIFA World Cup Lohko B -vedonlyöntimarketit

Englannin viimeaikaiset suoritukset, tähtipelaajat ja profiili

Englanti on ollut se ”melkein” joukkue heidän viimeisessä kahdessa suurturnauksessaan. Three Lions tuli päihitetyksi Euro 2020 -finaaliottelussa Italian kädestä, ja tätä edelsi Englannin putoaminen 2018 World Cupissa Kroatiaa vastaan semifinaaleissa. Nämä tapahtuvat luovat varmasti jonkinlaista jännitettä joukkueen faneille ennen tätä Englanti vs USA -ottelua.

Kuitenkin Englannilla on hyvin lahjakas joukkue tänä vuonna, joka suorastaan loisti FIFA World Cup 2022 -karsinnoissa. Joukkue ei hävinnyt yhtäkään ottelua karsintavaiheen prosessissa, ja voittivat oman lohkonsa suvereenisti.

Heitä kilpailutetaan varmasti yhdeksi voittajasuosikiksi Qatarin World Cupissa 2022 ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1966.

Englannin maalintekijät FIFA World Cup 2022 karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Harry Kane Kärkihyökkääjä 8 12
Harry Maguire Puolustaja 6 4
Bukayo Saka Laitahyökkääjä 5 3
Raheem Sterling Laitahyökkääjä 7 2

Englannin aloitus UEFA Nations League -kampanjassa oli melkoinen pettymys. Joukkue hävisi kaksi otteluaan Unkaria vastaan sekä vieraissa että kotonakin, pelaten myös tasapelin Saksaa ja Italiaa vastaan. Gareth Southgaten miehistö on vaarassa pudota tuon turnauksen A-divisioonasta alempaan sarjaan hitaan alun myötä.

Tästäkin huolimatta, Englanti tulee olemaan vaarallinen joukkue FIFA World Cupissa, johtuen pääasiallisesti tähtipelaajista hyökkäyspäässä. Kane on yksi maailman parhaita kärkipelaajia, ja on myös loistanut kahdessa viimeisessä suurturnauksessa, kopaten Golden Bootin viime World Cupissa 2018.

Sterling pisti silmään taas Euro 2020 -turnauksessa, siinä missä Jack Grealishin ja Phil Fodenin taitopelailua on aina hieno katsoa. Englannin heikoin kohta on ehdottomasti puolustuksen keskiö, sillä Maguire on tosiaankin rimpuillut viime aikoina topparina.

Southgate on Englannin menestyksekkäin manageri sitten Sir Alf Ramseyn, johtaen Englannin joukkueen finaaleihin Euro 2020 -turnauksessa sekä World Cup semifinaaleihin vuonna 2018.

USA:n viimeaikaiset suoritukset, tähtipelaajat ja profiili

Yhdysvallat epäonnistuivat karsiutumisissaan 2018 vuoden World Cuppiin, mutta tekivät paluun kilpailuun Qatar World Cup 2022 -turnauksen myötä. He ovat olleet vakuuttavassa vireessä Nations Leaguessa sekä Gold Cupissa, voittaen molemmat turnaukset CONCACAF-alueellaan.

He ovat varmasti lujatahtoisia tekemään vaikutuksen tässä turnauksessa, vaikkakin World Cup 2022 -karsinnoista päästiin raataen lävitse – lopputulos oli karsintalohkon kolmas sija Meksikon ja Kanadan jyrätessä.

USA:n maalintekijät FIFA World Cup 2022 karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Christian Pulisic Laitahyökkääjä 10 5
Ricardo Pepi Kärkihyökkääjä 10 3
Brendan Aaronson Keskikenttä 11 2
Weston McKennie Keskikenttä 7 2

USA:lla on käytössään lukuisia lahjakkaita pelaajia World Cuppiin lähtiessä. Christian Pulisic on joukkueen eliittinimi johdattaen USA:n esityksiä, sekä vakuuttaen suorituksillaan myös Chelsean paidassa englannin valioliigassa.

Brendon Aaronson on nousujohtoinen pelaaja Yunus Musahin rinnalla, ja Tyler Adams sekä Weston McKennie säestävät toimintaa kentän keskellä. USA:lla on useita nuorempia, pelaajia joilla on potentiaalia, mutta kokemuksen sekä kliinisen viimeistelijän puute voi olla heidän kompastuskivi Qatar 2022 -turnauksessa.

Manageri Gregg Berhalter on ollut vastuussa Yhdysvaltain jalkapallomaajoukkueesta vuodesta 2018 lähtien, ja on jo nyt johtanut joukkueensa kahteen turnausvoittoon.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Englanti vs USA -otteluun FIFA World Cup Lohko B:ssä

Englanti tulee olemaan ennakkosuosikki tähän FIFA World Cup Lohko B -kohtaamiseen, kun otetaan huomioon heidän vire kahdessa viime suurturnauksessa, sekä joukkueen pelaajien yleinen laatu kentällä. Homma ei kuitenkaan tule olemaan yksinkertainen Southgaten miehille. He muistavat edelleen varmasti 1–1 tasapelin Yhdysvaltoja vastaan 2010 World Cupissa.

Englanti on toiveikkaina mahdollisuuksistaan turvata paikka pudotuspelivaiheeseen voittamalla jenkit – kunhan kaikki sujuu suunnitelman mukaan. USA:n puolustuspään pelaaminen jättää toivomisen varaan, joten Kanella ja Sterlingillä pitäisi olla mahdollisuudet kirjata nimet ylös maalitauluun.

Kun tämä kaikki käännetään mahdollisiin vetoihin, lähtisimme hakemaan etenkin näitä kahta Englannin pelaaja maalintekovetojen kautta. Muutoin taas tulosveto Englannille tuloksella 2–0 voisi olla lähellä realistista lopputulosta.

Tämä ottelu näytetään suorana ympäri maailmaa. Suomessa, se katsotaan suorana YLE:n kanavilla kello 21.00 suomenaikaa.

Englanti vs USA LV BETillä

Englanti vs USA -otteluun on tarjolla useita eri vedonlyöntimuotoja heidän FIFA World Cup 2022 Lohko B -kohtaamisessaan.

Kaikkein selkein veto on tietysti otteluveto, jossa laitetaan rahat yhden joukkueen puolelle, tai tasapeliin.

Vetoja voidaan lyödä myös esimerkiksi maaleihin, kulmapotkuihin tai kortteihin yli/alle-vetojen kautta. Kaikkein yleisin akseli näihin vetoihin on yli 2.5 maalia -marketti.

Tasoitusvedot taas antavat mahtavaa joustoa vetoihin. Toiset vedot taas tarjoavat mahdollisuuden esimerkiksi arvata tarkka lopputulos, tai mikäli yksittäinen pelaaja tekee maalin tai ottaa vaikkapa keltaisen kortin.

Vedonlyöntirakentelut antavat sinulle mahdollisuuden valita lukuisia eri vetoja ja laittaa ne kaikki yhdelle lapulle, ja näin saadaan tehostetut kertoimet vetoihin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *