Mestarien liigan 1. pudotuspelit

Mestarien liigan 1. pudotuspelit

Jännittävän UEFA:n Mestarien liigan 1. pudotuspelit alkavat 15.2.2022.  Kuka vie tänä vuonna voiton kotiin?

Tsekkaa vedonlyönti vinkit LV BET:ltä ja lyö vetoa!

Kaikki mitä sinun tulee tietää Mestarien liigan 1. pudotuspeleistä

Jalkapallon Mestarien liiga on eurooppalaisen jalkapalloilun helmi. Sarja sai alkunsa jo vuonna 1955. Sarjan keksijöinä pidetään ranskalaisia Gabriel Hanotia sekä Jacques Ferraraa. Kilpailu tunnettiin alkuun aina vuoteen 1992 nimellä European Cup ennen kuin sarja uudelleen brändättiin nimelle Champions League. Liigan luomisen taustalla oli etenkin maanosan suurseurojen halu lisätä keskinäisten ottelujen määrää. Suomessa sarja tunnetaan pääsääntöisesti Mestarien liigana.

Mestarien liiga on Euroopan ja samalla koko maailman tasokkain jalkapallosarja, jota pelataan tulevalla kaudella jo historian 67. kerran. Mestarien liiga historian ehdottomasti menestynein maa on Espanja. Espanjalaisjoukkueet ovat valloittaneet Euroopan yhteensä peräti 18 kertaa. Mestaruuksista 13 on napannut kilpailun ehdoton ykkösjoukkue Real Madrid. Seuraavana perässä tulevat AC Milan, Liverpool  ja Bayern München. Hallitsevana mestarina kauteen lähteen Chelsea, joka voitti viime vuonna toisen Mestareiden liigansa ja kaatoi viimekauden finaalissa Manchester Cityn 1-0 tuloksin. Voittajaehdokkaita on jälleen kuluvalla kaudella useita ja tämä tekee tästä liigasta erityisen mielenkiintoisen vedonlyöntiliigan.

Mestarien Liiga on maailman suosituin jalkapallosarja, jonka takia myös Mestarien Liigan vedonlyönti ja veikkaus on huippusuosittua ympäri maailman ja myös Suomessa. Vaikka suomalaisia pelaajia ei enää tällä kaudella nähdäkkään huippuliigassa, Niklas Moisanderin joukkueen Malmön tiputtua liigasta.

Mestarien liigan voittaja edustaa Eurooppaa seurajoukkueiden maailmanmestaruuskilpailuissa sekä pelaa UEFA Super Cupin.

Liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparit julkaistiin vuoden 2021 lopussa. Otteluparien arvonnassa sattui ensimmäisellä kerralla virhe, sillä Manchester Unitedin pallo puuttui korista, josta arvottiin Atlético Madridille vastustajaa. Samalla Liverpoolin pallo oli vahingossa Atléticoa vastaan arvottavan joukkueen korissa, vaikka nämä eivät olisi edes voineet kohdata toisiaan pelattuaan samassa alkulohkossa. Unitedin pallo oli Villarrealin korissa, vaikka nämä eivät voi kohdata. Tätä sekaannusta seurasi uudelleen arvonta, josta saatiin seuraavat otteluparit;

FC Salzburg – Bayern München

Sporting – Manchester City

SL Benfica – Ajax

Chelsea – Lille

Atletico Madrid – Manchester United

Villarreal – Juventus

Inter – Liverpool

PSG – Real Madrid

Barcelona on ulkona Mestarien liigan pudotuspeleistä ensimmäisen kerran 20 vuoteen, hävittyään Bayern:lle 3-0.

Mestarien liigan finaali käydään tänä vuonna 28.5. Krestovsky Stadiumilla, Pietarissa.

Vedonlyönti vinkkejä ja todennäköisyyksiä Mestarien liigan 1. kierroksen pudotuspeleistä

Heti ensimmäisenä pelipäivänä kentällä on ensimmäisen pudotuspelikierroksen kovin ottelupari PSG vastaan Real Madrid. Pelin lopputulos vaikuttaa paljon liigan myöhempiin peleihin ja jopa mahdolliseen voittajaan.

Manchester City on tällä hetkellä tulevan kauden isoin ennakkosuosikki. Myös Bayern München ja Liverpool pitävät harteillaan ennakkosuosikin viittoja.

Valioliigajoukkkue Manchester City sekä joukkueen manageri Pep Guardiola lähtevät jälleen alkavaan UCL-kauteen kullan kiilto silmissään. Seura on jahdannut Mestarien liigan voittoa jo vuosia, ja viime vuonna se oli jo hyvin lähellä. Tappio Chelsealle finaalissa oli niukka. City on nostettu yhdessä Liverpooli, Bayern Munchenin ja kauden 2019/20 finaalin hävinneen PSG:n kanssa jälleen kerran vedonlyöntikertoimien valossa turnauksen ykköshevosiksi. 16.2. Liverpool kohtaa Inter Milanin vieraissa ja Bayern Munchen pelaa matkapelin suurinta yllättäjää Salzburgia vastaan. PSG asemaa vetolistoilla pudottaa sen tiukka avauskierros.

Vedonlyönnin ammattilaisten mukaan todennäköisimmät voittajat 1. Pudotuspeleissä ovat Bayern Munich, Chelsea, Ajax, Villarreal, Manchester City, Liverpool ja Manchester United.

Vedonlyönti Mestarien liigan 1. pudotuspeleistä LV BET:llä

LV BET:n sivustolla voit lukea lisää Mestarien liigasta sekä lyödä vetoa ottelujen lopputuloksista. Pysy ajantasalla jalkapalloon liittyvissä uutisissa ja vedonlyöntitapahtumissa vierailemalla netin parhaan vedonvälittäjän sivustolla LV BET.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *