Koripallo – MM-karsinnat Euroopassa vuonna 2022

Koripallo – MM-karsinnat Euroopassa vuonna 2022

FIBA Basketball World Cup 2022 - European QualifiersVuoden 2023 aikana alkavat jälleen uudet maailmanmestaruuskisat, joissa koripallo on pääosassa. Pääset kuitenkin seuraamaan jo tänä vuonna karsintoja, joissa Euroopan parhaan joukkueet ottavat mittaa toisistaan. LV BETin urheilublogi avulla voit selvittää viimeisimmät koripallo säännöt ja seurata, kuinka Suomi koripallo pärjää näissä kisoissa.

  • Koripallon MM-Kisat 2023 ja Euroopan karsinnat: MM-kisojen karsinnat ovat alkaneet jo vuonna 2021, joten katsomme, mitkä kisat ovat luvassa vuoden 2022 aikana.
  • Vedonlyöntivinkkejä ja kertoimet – koripallo säännöt: mitkä ovat tämän hetken parhaat vinkit vedonlyönnin aloittamiseen?
  • Vedonlyönti ja Suomi koripallo LV BETin kanssa: nyt sinulla on hyvä mahdollisuus lyödä vetoa voittajasta LV BETin kanssa!

Koripallon MM-Kisat 2023 ja Euroopan karsinnat

Koripallon maailmanmestaruuskilpailut ovat alkamassa vuoden 2023 aikana, joten siihen ei ole enää pitkä aika. Ensin on kuitenkin selvitettävä se, ketkä pääsevät näihin upeisiin kisoihin mukaan. Euroopassa järjestetään monia karsintoja ja nämä kilpailut ovat alkaneet jo vuoden 2021 alussa. Moni joukkue haluaa päästä mukaan, mutta vain 32 voi lopulta ottaa osaa MM-kisoihin. Koripallon MM-kisat eivät siis ala vasta päätapahtuman aikana, vaan voit katsojana päästä mukaan jännittämään jo tämän vuoden puolella. Mitä kaikkea nämä karsinnat sitten tuovat mukanaan ja onko suomalaisille pelaajille luvassa entistäkin jännittävämpiä hetkiä? Jatka lukemista, niin kerromme sinulle kaiken tärkeän tämän vuoden karsinnoista.

Suomi on tietysti mukana karsinnoissa ja MM-kisoihin pyrkii jälleen Susijengi, joka on monelle katsojalle varmasti tuttu joukkue. He kisaavat monia eurooppalaisia joukkueita vastaan ja lopullinen tavoite on tietysti päästä mukaan vuoden 2023 kisoihin. Suomalaisille surullisena uutisena viime vuonna tuli tieto siitä, että Mika Turunen koripallo menehtyi. Hän oli toiminut eri joukkueiden valmentajana useamman vuoden ajan. Maailmanmestaruuskilpailut järjestetään poikkeuksellisesti kolmessa eri maassa ja tätä ei olla nähty vielä kisojen historian aikana aiemmin. Kisat jaetaan siis Japanin, Indonesian ja Filippiinien kesken. Kisat alkavat 1.9.2023 ja kestävät noin kaksi viikkoa. Seuraava maailmanmestari on siis selvillä 17.9.2023.

Vedonlyöntivinkkejä ja kertoimet – koripallo säännöt

Vedonlyönnin näkökulmasta, koripallo on erittäin hyvä kohde voittajan veikkaamiselle. Karsinnat ovat jo alkaneet ja niitä järjestetään hyvää tahtia myös tämän vuoden aikana. Vielä on noin vuosi aikaa siihen, kun MM-kisat viimein koittavat. Koripallo säännöt kannattaa siis ottaa haltuun jo nyt ja näin pääset mukaan jännittämään, pääseekö Suomen oma joukkue kisoissa kuinka pitkälle. MM-kisat 2023 tulokset ovat kaikkien mielessä, mutta niitä sinun täytyy odottaa vielä jonkin aikaa.

Kuitenkin, MM-kisoja edeltävät karsinnat tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja vedonlyöntiin. Jos olet vasta aloittelemassa vedonlyöntiä, haluamme antaa sinulle muutamia vinkkejä siihen, kuinka pääset sujuvasti alkuun. Kertoimet ovat esimerkiksi hyvä kohde aloittaa. Nämä luvut kertovat sinulle siitä, kenellä on muiden katsojien mielestä paras mahdollisuus voittoon. Kertoimet muuttuvat jokaisen pelin jälkeen, jolloin voit saada arvokasta tietoa seuraavaa ottelua varten. Kaikkien joukkueiden suorituksia kannattaa siis vertailla, vaikka et katsoisi kisoja kokonaan alusta loppuun. Jos katsomme tämän hetken ennakkosuosikkeja, Slovenia on hyvin korkealla listalla. Heidän joukkueensa menestyi hyvin Olympialaisten aikana, joka näyttää erittäin lupaavalta näitä kisoja ajatellen. Tämän lisäksi, vuoden 2019 maailmanmestaruuden voittaja, eli Espanja, on tietysti ennakkosuosikki monelle katsojalle. Pidä siis ainakin nämä maat mielessäsi, kun aloitat kisojen seuraamisen.

Vedonlyönti ja Suomi koripallo LV BETin kanssa

Suomi koripallo ja vedonlyönti sopivat yhteen hyvin, sillä koripallon maailmanmestaruuskilpailut lähtevät tietysti aina alkukarsinnoista. Suomessa on monia joukkueita, joista moni varmasti haluaa päästä mukaan näihin suuriin kilpailuihin. Kuitenkin, vain yksi joukkue voi lopulta onnistua pääsemään mukaan. Vuoden 2023 MM-kisoihin pyrkii tällä kertaa Susijengi, jolla on varmasti hyvä mahdollisuus päästä karsinnoista eteenpäin. Jos haluat seurata kisoja omalta kotisohvaltasi käsin, mutta haluat kuitenkin hieman lisää jännitystä, vedonlyönti on loistava tapa siihen. LV BET on ottanut valikoimaansa jälleen hyvän kattauksen MM-kisoja ja -karsintoja, joten voit lyödä vetoa monien kilpailuiden aikana. MM-kisat 2023 tulokset ovat tämän lisäksi aina saatavillasi ja voit seurata niiden etenemistä reaaliaikaisesti. Tarjonta tulee olemaan seuraavan vuoden aikana loistava, joten älä jätä tätä tapahtumaa väliin. Karsintojen päivämäärät ovat jo jokaisen nähtävillä, mutta tarkkaa aikataulua kisoille ei ole vielä julkistettu. Niiden alkamisesta voit kuitenkin löytää uutisia ennen itse ottelua, joten muista seurata viimeisimpiä tietoja. LV BET pitää huolen siitä, että sinulla on käsissäsi ajantasaiset tiedot jokaisesta kisasta ja näin voit valmistautua niihin hyvissä ajoin. Muista myös katsoa kaikki viimeisimmät vinkit vedonlyöntiin ja ottaa selvää kertoimista, jotka voivat muuttua jopa kisan alkuun saakka. Näiden tietojen avulla voit tehdä itsevarmasti päätöksen siitä, kuka on kisan voittaja mielestäsi. Koripallon maailmanmestaruuskilpailut saattavat pitää sisällään myös Suomen oman joukkuen lopulta, joten pidä silmällä jokaisen maan menestystä.

LV BETin kanssa voit ottaa osaa seuraaviin Euroopan karsintoihin lyömällä vetoa:

  • 30.06.2022 – Suomi & Ruotsi
  •  30.06.2022 – Latvia & Serbia
  • 30.06.2022 – Puola & Israel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *