WTA 1000 Guadalajaran avoimet

WTA 1000 Guadalajaran avoimet

WTA Tennis Guadalajara Open Akron 2022Naisten tenniksen WTA Tour 2022 jatkuu Meksikon Guadalajarassa, joka kuuluu WTA:n 1000-sarjaan. Turnaus aloitetaan lokakuun 17. päivä, ja se päättyy 23. päivä lokakuuta. Rahapotti turnauksessa liikkuu noin 2,5 miljoonan dollarin paikkeilla, eli kyseessä on kaikin puolin luvassa korkeanlaatuinen turnaus, vaikkei kyseessä olekaan Grand Slam -tason juhla.

Jos pidit lukemastasi artikkelista, löydät lisää vedonlyöntivinkkelillä varustettuja analyysejä urheilublogistamme. Vedot saat kiinnitettyä kilpailukykyisillä kertoimilla aina LV BETin urheilupuolelta.

  • Guadalajaran avoin WTA 1000 -tennisturnaus: Ennakkosuosikit ja lähtöasetelmat
  • Parhaat kohteet, kertoimet ja marketit Guadalajaran avoimet -tennisturnaukseen
  • LV BET tarjoaa vedot kaikkiin naisten WTA-tenniskohteisiin

Ketkä lähtevät Guadalajaran WTA 1000 tennisturnaukseen ennakkosuosikkeina?

WTA Rankinglistan kovimmat pelurit tulevat osallistumaan Guadalajaran avoimeen tennisturnaukseen. Tämä turnaus tunnetaan sponsorisyistä myös nimellä Guadalajara Open AKRON. Turnaus saadaan käyntiin nyt siis noin kuukauden päästä, eli lokakuun 17. päivä.

Kun lähdetään katsomaan naisten tilastoja, saadaan esille muutamia mielenkiintoisia pelaajia. Tekstissämme keskitymme tietysti pääasiallisesti 1 vastaan 1 (singles) formaattiin, mutta myös pariotteluita pelataan ohella.

Tennis rankingin mukaan naisten puolella ei kärkisijalta löytyvälle puolalaiselle Iga Swiatekille löydy tällä hetkellä pysäyttäjää. 21-vuotias on osallistunut tällä tenniskaudella 17 turnaukseen, ja johtaa rankinglistaa kaksinkertaisella piste-erolla seuraavaan Ons Jabeuriin. Tunisialainen 28-vuotias on noussut hyvää tahtia sijalta viisi aina toiseksi, mutta Swiatek on edelleen hyvin kaukana rankingissa. Tasoerosta kertoo myös US Open -turnauksen finaali, jossa pelasivat Jabeur ja Swiatek. Puolalainen oli lopulta selkeästi parempi pelaaja, ja voitti luvuin 6–2 ja 7–6.

Yhdysvaltalainen Jessica Pegula on niin ikään noussut hyvin sijalle viisi rankingissa. Jessica Pegula nimittäin pelasi US Openissa hyvin, kunnes vastaan tuli Swiatek puolivälierissä, eikä pala riittänyt. Yhdysvaltalainen 18-vuotias Coco Gauff oli myös piristävä tekijä US Openissa, yltäen puolivälieriin, jossa ranskan Caroline Garcia pudotti nuorukaisen, ja näin Garcia luonnollisesti myös nousi hyvin WTA ranking-listalla.

Tennis Guadalajara on kovan kentän turnaus, aivan kuten US Openikin. Täten US Open on hyvä vertauskohta, kun lähdetään miettimään mitä tuleman pitää. US Openissa nähtiin myös Serena Williams, joka voitti yllättäen virolaisen Anett Kontaveitin, joka pitää WTA Rankingin listasijaa kolme. Tämä todisti, että Williams pystyy edelleen haastamaan tennismaailman kovimpia pelureita, mutta hyvää virettä ei lopputurnaukseen löytynyt.

Vedonlyöntimielessä luonnollisesti Iga Swiatek on edelleen melko varma veto, mutta haetaan toki myös erilaisia, riskimpiä vetoja.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Tennis WTA 1000 Guadalajara Open -turnaukseen

Löytyykö siis todellisia haastajia Iga Swiatekille? Ei käytännössä, niin kauan kuin hän pelaa omalla tasollaan. Naisten tenniksestä puuttuu nykyisin usealta pelaajalta tietynlainen tasaisuus, ja usea korkeankin ranking sijoituksen pitävä saattaa yllättäen hävitä niin sanottuja helppoja otteluita. Tämä tekee tietysti vedonlyönnistä hyvin mielenkiintoista, kun voidaan saada korkean kertoimen voittoja esille.

Puolalainen on kuitenkin ollut se tasainen suorittaja, ja se näkyy myös WTA Tourilla, jossa hän lähtee käytännössä jokaiseen turnausvoittajasuosikkina. Kun otetaan huomioon, että kyseessä on vasta 21-vuotias pelaaja, on WTA tenniksessä toiminta suhteellisen suvereenia tällä hetkellä. US Openin voitto on todiste tästä, ja vaikka eriäkin tuli hävittyä, tuli voitto aina lopulta kotiin.

Pettymyksiäkin nähtiin US Openissa, kuten esimerkiksi kreikkalaisen Maria Sakkarin pelaaminen. Sakkari putosi 64-parhaan joukossa kiinalaista Xiyu Wangia vastaan, joka löytyy vasta rankingsijoitukselta 60, ja tämä on tosiaan US Openin jälkeen. Ennen turnausta hän oli vielä suhteellisen tuntematon suurelle osalle yleisöä. Sakkari ei siis vakuuttanut US Openissa, emmekä laittaisi rahojamme hänen puoleensa Guadalajarassakaan. Sama pätee myös espanjalaiseen Paula Badosaan, joka oli niin ikään pettymys US Openissa, pudoten samalla tyylillä kuin Sakkari, 64 parhaan joukossa.

Yksi musta hevonen on Aryna Sabalenka, jonka tie US Openissa päättyi semifinaaliin lopullista mestaria vastaan. Urheasti taistellut venäläinen kuitenkin pelasi hyvin Swiatekkia vastaan erin 6–3, 1–6 ja 4–6. Sabalenka oli noin vuosi sitten 2021 syyskuussa WTA rankingin sijalla kaksi, ja on nyt sijalla seitsemän. Näyttäisi ehdottomasti siltä, että nyt ollaan jälleen noususuhteessa, ja ranking sijoitus vain kohoaa. WTA Tournamentsit ovat jääneet vähän varjoon hänen osaltaan poliittisista syistä johtuen, mutta taitotaso on edelleen kova.

Ons Jabeur toki löytää itsensä sijalta kaksi, mutta finaali Swiatekkia vastaan näytti, ettei hänellä ole mitään asiaa haastaa maailman parasta naisten tennispelaajaa. Näin US Openin WTA Finals oli lopulta melkoinen pettymys monille seuraajille, eikä se pitänyt sisällään todellista jännitettä.

Vedot Tennikseen, Naisten WTA-turnauksiin ja Guadalajaran avoimiin LV BETillä

WTA Tour jatkuu, ja LV BET tarjoaa vetokohteet jokaiseen WTA 1000 -turnaukseen, ja jopa pienempiinkin otteluihin. Löydät tennis tulokset, tennis vedot eri kohteineen ja hyvillä kertoimilla, sekä tietysti analyysit meidän blogimme puolelta.

Tenniksessä voit veikata muutakin kuin otteluvetoa tai turnausvoittajaa, vaikka nämä ovatkin ne suosituimmat formaatit. Kun tietotasoa löytyy, voit lyödä vetoa eristä, virheistä, ässäaloituksista tai vaikkapa kokeilla tasoitusvetoa, jos esimerkiksi haluat veikata puolalaista Swiatekkia, mutta kaipaat korkeampaa kerrointa kohteeseen.

Tarvitset vain ilmaisen LV BET asiakastilin, ja vedonlyönti voi alkaa!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *