USA:n Grand Prix 2022 ‚Äď F1 kilpailu

F1: Yhdysvaltojen Grand Prix 2022

United States Grand Prix 2022 - F1 RaceYhdysvaltojen Grand Prix 2022 ajetaan aina jännittävän Japanin GP:n jälkeen, ja kyseessä on F1 kalenterin neljänneksi viimeinen osakilpailu. Varsinaisen kisan ajankohta on sunnuntaiyönä kello 22:00 suomenaikaa, 23. lokakuuta. Ketkä ovat kilpailun ennakkosuosikit, millainen on radan profiili, ja minkälaisia vetoja suosittelisimme tähän kilpailuun? LV BET kertoo vinkit ja analyysit!

Vedot saat kiinnitettyä F1-osakilpailuihin kautta kauden aina LV BETin urheilusivustolta!

  • F1 2022: N√§ytt√§isi nyt silt√§, ett√§ Max Verstappen ja Red Bull menev√§t omia menojaan
  • Parhaat vedonly√∂ntivinkit USA:n Grand Prixiin F1 2022 kisassa
  • LV BET tarjoaa parhaat kertoimet ja marketit kaikkiin F1 2022 kilpailuihin

Formula 1 2022: Onko Max Verstappen pysäytettävissä enää?

Hallitseva maailmanmestari Formula 1 2021 -kaudelta on hollantilainen Max Verstappen, joka ajaa Red Bull Racing -tallissa. Moni osasikin varmasti odottaa Verstappenin olevan ennakkosuosikki mestaruuteen, mutta aivan n√§in kovaa keskikauden dominanssia tuskin edes kovimmat fanit odottivat. Ranskan Grand Prix kun ajettiin Circuit Paul Ricardilla kes√§ll√§, voitti Max Verstappen tuolloin kilpailun, eik√§ t√§m√§n j√§lkeen ole kaveri h√§vinnyt ainuttakaan kilpailua ‚Äď nyt Verstappenin voittoputki on viisi osakilpailua.

Vielä ennen tätä Ranskan GP:tä, oli mestaruustaisto suhteellisen auki, ja Ferrarikin näytti haastavan tosissaan Red Bullia autoillaan. Charles Leclerc ja Carlos Sainz Jr. voittivat vielä kilpailuja peräjälkeen hyvää tahtia alkukaudesta, mutta nyt on hymy hyytynyt. Italian GP:n (Monzan) jälkeen nyt Verstappenilla on 335 pistettä, ja seuraavalla eli Leclercillä vasta 219 pistettä. Vaadittaisiin siis suoranainen ihme, mikäli hollantilainen vielä häviäisi mestaruuden.

Tiimitasolla taas Red Bull johtaa niin ik√§√§n noin 150 pisteen erolla Ferrariin. Mercedes haastaa kolmantena Ferraria, ja todellisuudessa suurin kilpailu n√§hd√§√§nkin 2‚Äď3 sijoituksista loppukaudesta ‚Äď sek√§ tallitasolla ett√§ my√∂s yksitt√§isten kilpailijoiden pisteiss√§.

Italian Monzan GP meni juuri niin kuin moni osasi odottaakin. Max Verstappen sanoi kilpailun jälkeen, että heidän ei tarvitse edes voittaa enää, mutta he haluavat silti. Nyt kilpailuja on jäljellä kuusi kappaletta, ja piste-ero on 116 henkilökohtaisella tasolla. Kun voitosta saadaan 25 pistettä, on kyseessä lähes matemaattinen mahdottomuus Leclercille, jonka pitäisi käytännössä voittaa jokainen kilpailu, mutta Verstappenin pitäisi jäädä käytännössä myös pisteittä. Leclerc sai Italiassa vielä paalupaikan aika-ajoissa, mutta sekään ei lopulta riittänyt Red Bullin vauhdille.

Carlos Sainz sen sijaan ajoi hienosti Ferrarillaan neljänneksi, aloitettuaan kisan sijalta 18. Kenties tässä olisikin yksi kuski, jota pitää silmällä lähtiessämme Yhdysvaltain Grand Prixiin.

Jenkkien GP:t√§ on j√§rjestetty jo vuodesta 1908 aina silloin t√§ll√∂in; yhteens√§ 50 kertaa ymp√§ri Amerikan maata. Viime kaudella kilpailun voitti Max Verstappen, ja Lewis Hamilton ajoi tiukan kisan j√§lkeen toiseksi. Mutta tuolloin Mercedes oli hivenen l√§hemp√§n√§ Red Bullin tasoa ‚Äď toisin on t√§n√§ vuonna, ja Red Bull menee omia menojaan. 2019 kilpailu meni Valtteri Bottakselle, ja sit√§ ennen vuonna 2019 Kimi R√§ikk√∂selle. 2001 my√∂s Mika H√§kkinen voitti kilpailun jenkeiss√§, joten suomalaiset ovat viihtyneet t√§√§ll√§ jo pitk√§√§n.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet F1 USA:n Grand Prix 2022 -kilpailuun

F1 USA GP 2022 kilpailu l√§htee tuttuun tapaan vapailla harjoituksilla perjantaina. N√§m√§ ovat aina vedonly√∂nnin kannalta hyvi√§ kultakaivoksia informaatiolle, josta saadaan mutuja vetoihin. Totuushan on se, ett√§ kyll√§ Max Verstappenin putki katkeaa v√§kisinkin jossain vaiheessa ‚Äď jos ei paremmalla ajolla, niin v√§hint√§√§nkin yksi tallivirhe tai auton tekninen hajoaminen mahtuu viel√§ F1 kalenteriin.

F1 aikataulu tuttuun tapaan sitten siirtyy itse aika-ajoihin. Vaikka Charles Leclerc on paalupaikkoja voitellutkin tänä vuonna, ei aina silti voittoa ole pystytty pitämään hallussa. Verstappen on sellaisessa kisakunnossa, että nyt vaaditaan erittäin kovia suorituksia Ferrarilta.

Kylm√§verinen suorittaja on tietysti Lewis Hamilton, joka voi aina potentiaalisesti haastaa ‚Äď jollei voitoista ‚Äď niin v√§hint√§√§n palkintopallisijoituksista.

F1 USA aikataulu on siinä mielessä nihkeä suomalaisille ja eurooppalaisille, että virallinen kisa lähtee käyntiin kello 22:00 sunnuntaiyöllä. Live-vedot voivat olla siis usealle pelaajalle vain haave tällä kertaa.

Kuitenkin kaikki sanottuna, lähtisimme itse laittamaan palkintopallivedoksi seuraavanlaista riviä: Max Verstappen voittamaan jälleen kerran, ja Lewis Hamilton ajaa toiseksi, Carlos Sainz kolmanneksi. Tähän saadaan varmasti hyvä kerroin, sillä normaalisti varmempi Leclerc ei ole rivissä mukana.

On nimittäin sellainen kutina, että Charles Leclercin moraali on allapäin, nyt kun Italian GP:n jälkeen Max Verstappen käytännössä varmisti mestaruuden. Varmasti kuitenkin etenkin Ferrarin puolelta laitetaan kaikki peliin tallipisteiden varjolla, ja täten uskomme Leclercin tallikaverin nousevan hyvään suoritukseen.

Kaikki F1 2022 osakilpailuvedot LV BETiltä

LV BET tarjoaa vedot monipuolisin kertoimin jokaiseen F1/Formula 1 kilpailuun vuodella 2022 ja eteenpäinkin. Saat useita eri vedonlyöntivaihtoehtoja käyttöösi hyvillä kertoimilla: kisavoittajaveto, palkintopalliveto, taikka tarkemmat vedot kuten varikkopysähdysten määrä tai turva-autojen ilmeneminen.

Formula 1 on yksi jännittävimpiä vedonlyöntilajeja, ja nyt kun tietyt kuskit ja tallit ovat vähän liiankin ylivoimaisia, voidaan lisäjännitettä hakea helposti muutamien riskivetojen kautta.

Luo siis oma LV BET asiakastili ilmaiseksi jo tänään, ja ota osaa vedonlyömiseen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *