Real Madrid – FC Barcelona

Real Madrid – FC Barcelona

Real Madrid vs Atletico de Madrid - Derbi MadrileñoSeuraava La Liga El Clasico pelataan 16. lokakuuta 2022 Madridissa, Santiago Bernabeu Stadiumilla. Näillä näkymin kohtaamisesta on tulossa hyvin kilpailukykyinen, sillä molemmat joukkueet pelaavat taas oletetuilla tasoillaan. Minkälaisia vetoja tähän suureen jalkapallo-otteluun voitaisiin hakea? LV BET analysoi tulevaa ottelua.

Jos pidät lukemastasi, löydät lisää artikkeleita täältä urheilublogistamme. Jos taas haluat vetosi kiinnitettyä, siirry suoraan LV BETin vedonlyöntiportaaliin!

  • Real Madrid vs FC Barcelona: Lähtökohdat ja ennakkoasetelmat
  • Parhaat vedonlyöntimuodot, vinkit ja kertoimet El Clasicoon
  • LV BET, La Liga, Real Madrid ja Barcelona kaudella 22/23

Ennakkoasetelmat La Liga kauden 2022/23 ensimmäiseen El Clasicoon

La Ligan ja UEFA mestarien liigan puolustava mestari Real Madrid on aloittanut kauden 22/23 samalla intensiteetillä, kuin mihin viime vuonna jäätiin. Tämä ei ole yllätys, sillä kesän siirtoikkunassa joukkueesta ei juurikaan lähtenyt avainpelaajia pois.

Vanhempaa pelaajakalustoa karsittiin pois, eli Isco, Marcelo ja Bale jatkavat kaikki otteitaan muualla, ja suurpalkkaisten poistuminen vapautti varmasti taloudellisesti Real Madridin palkkapussia huomattavasti. Suurin todellinen menetys on 30-vuotiaan puolustavan keskikentän Casemiron myynti Manchester Unitediin, josta Pohjois-Englantilaiset maksoivat 70 miljoonaa euroa. Tämä menetys kuitenkin paikattiin jo siirtoikkunan alussa, sillä nuori 22-vuotias Aurelien Tchouameni pelaa samaa paikkaa, ja on toistaiseksi pelannut hyvin.

Antonio Rudiger tuli myös Chelseasta vahvistamaan puolustusta ilmaisella siirrolla, ja pelaaja tuo mukanaan paljon kokemusta, joka osaa ohjata puolustuspään toimintaa.

Carlo Ancelotti toimii edelleen kapellimestarin roolissa. 63-vuotias on tärkeä rauhoittava elementti Real Madridin tekemiseen, sillä mikään tilanne ei hetkauta konkaria tässä vaiheessa.

Real Madrid oli siis suhteellisen hiljainen siirtoikkunassa, ja tämä on varmasti kohtuullinen liike, kun kyseessä ovat La Liga mestarit.

Barcelona sen sijaan oli aktiivisempi siirtoikkunassa, siinä missä viime kausi oli jossain määrin uudelleenrakentamisen aikaa. Nyt rahaa pistettiin likoon, pääasiallisesti kolmen suurhankinnan muodossa. Suurin näistä on tietysti Robert Lewandowskin tulo joukkueeseen, ja 33-vuotias onkin kerennyt tekemään neljässä ottelussaan jo viisi maalia. Täten Barcelona näyttää heti erittäin vahvalta hyökkäyssuuntaan käytännössä mitä tahansa maailman puolustusta vastaan.

Myös Raphinha ostettiin Leedsistä 58 miljoonan euron hintalapulla. Oikea laituri on niin ikään aloittanut hyvin katalonialaisten paidassa. Jules Kounde ostettiin topparin paikalle Sevillasta.

Mutta ilmaisia siirtoja tehtiin niin ikään, onhan Barcelonan vetovoima massiivinen, vaikka kuinka talousongelmissa oltaisiinkin. Andreas Christensen, Hector Bellerin, Marcos Alonso ja Franck Kessie kaikki liittyivät sinipunaisiin.

Suuria menetyksiä ei joukkue joutunut kärsimään; Aubameyang ja Coutinho siirtyivät molemmat takaisin englannin valioliigaan.

Barcelona kävi lävitse siis käytännössä täydellisen siirtoikkunan, ja haasta jälleen tosissaan La Ligan mestaruudesta.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Real Madrid vs FC Barcelona otteluun La Ligassa

Kausi on vielä nuori, mutta La Liga sarjataulukko tulee todennäköisesti olemaan näiden joukkueiden taistelua tuttuun tapaan myös kaudella 2022–23. La Liga joukkueista vain Villareal näyttää pelaavan näiden lisäksi hyvää jalkapalloa.

Vaikka Barcelona on suorittanut hyvällä tasolla toistaiseksi, on edelleen pidettävä Real Madridia ennakkosuosikkina, etenkin kotikentällään. El Clasicossa voi kuitenkin tapahtua aina käytännössä mitä tahansa, ja joukkuevireet heitetään usein romukoppaan. Kyseessä on hyvin tunnerikas ottelu, jossa momentumi päättää usein pelin kulun.

Molemmat joukkueet osaavat tällä hetkellä ainakin tehdä maaleja. Molemmilla on neljän La Liga ottelun jälkeen 11 tehtyä maalia neljässä ottelussaan. Real Madrid on päästänyt neljä, ja Barcelona vain yhden.

Joukkueet pelasivat myös mestarien liigan lohkovaiheottelunsa hiljattain. Madrid voitti vieraissa Celticin 0–3, ja Barcelona kotonaan Viktoria Plzenin 5–1. Barcelona voitti tätä ennen Sevillan vieraissa 0–3 ja Valladolidin kotonaan 4–0. Nämä ovat kaikki hyvin vakuuttavia lukemia, ja vireellisesti Barcelona onkin todella pelottava tekijä.

Viimeksi El Clasico päättyi Barcelonan vierasvoittoon Santiago Bernabeulla 0–4 lukemin, vaikka Real Madrid olikin jo käytännössä voittanut mestaruuden tuossa kohtaa.

Tuloksen kannalta siis veikkaisimme ainakin maaleja. Tarkista yli/alle-marketit, ja suosittelemme myös Lewandowskin maalintekomarkettia. Kenties myös Benzema voisi tehdä maalin. Itse sanoisimme, että ottelu päättyy tasan 2–2, taikka se menee niukasti Barcelonalle, mutta otteluveto tai tulosveto ei ole ihan ykköshaku tähän otteluun. Vetomarketti ”both teams to score” on siis niin ikään hyvä haku tähän otteluun.

Kuinka sitten esimerkiksi marketit, jotka perustuvat kortteihin ja pelaajien rikkeisiin? Kun kyseessä on kuumaverinen El Clasico, on tämä aina hyvä pitää mielessä. Etenkin Realin paidassa puolustava keskikenttä Tchouameni ottaa usein keltaisen kortin vähintään taktisessa mielessä, sillä homma kuuluu yksinkertaisesti hänen pelipaikkansa rooliin. Sama pätee valkopaidoilla myös Eduardo Camavingaan. Real Madrid pelaajat eivät kuitenkaan hirveästi turhia kortteja ota.

Barcelonassa taas kannattaa seurata Franck Kessien otteita keskikentällä, mitä tulee mahdollisiin rikkeisiin. Nostetaan pallille myös Frenkie de Jong ja tietysti Sergio Busquets. FC Barcelona pelaajat ottavat enemmän kortteja verrattuna Realiin.

Vedot La Liga otteluihin kaudella 2022/23 LV BETiltä

Oli miten oli, on hienoa nähdä, että La Ligasta on mitä todennäköisimmin tulossa huomattavasti jännittävämpi mestaruuden kannalta viime vuoteen verrattuna. Oli kyseessä La Liga tai La Liga 2, saat vetosi jokaiseen otteluun LV BETiltä kilpailukykyisillä kertoimilla.

Odota siis ottelua, jossa tehdään maaleja, mutta myös rikkeitä: Molemmilta löytyy kuuma hyökkääjä, mutta itse kohtaaminen on tunnetusti kuumaverinen.

Luo ilmainen LV BET asiakastili ottaaksesi osaa toimintaan ottelussa Real Madrid vs FC Barcelona – 16. syyskuuta Santiago Bernabeulla!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *