A Tour de Pologne fogadási lehetőségei

A Tour de Pologne fogadási lehetőségei

the cycling race Tour de Pologne 2022A Tour de Pologne az országúti kerékpározás európai világában egy ismertebb verseny, amely egyben Lengyelország nemzeti körversenye is. A 2022-es Tour de Pologne a 79. kiadása lesz már a kerékpározás legnagyobb lengyel versenyének és egyben az UCI világkörüli turné 2022-es naptár része is. A verseny 2022. július 30-án kezdődik Kielcében és Krakkó városában fejeződik majd be augusztus ötödikén. A 2022-es UCI világkörüli turné 2022-ben 33 különböző versenyből áll, ezek közé tartozik a lengyel körverseny mellett például a Tour de France vagy éppen a Vuelta is.

Az UCI world tour 2021 29 versenyből állt, ezek között tavaly is ott volt a Tour de Pologne 2021 is, amelyet Joao Almeida nyert meg Portugáliából, Matej Mohoric és a lengyel Michal Kwiatkowski előtt. Az idei Tour de Pologne egyértelműen fontos verseny a sorozatban, amely néhány nappal a Tour de France után kerül majd lebonyolításra, így biztosan számíthatunk egy elég erős mezőnyre majd. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy kik indulnak majd a viadalon és kikre érdemes fogadni? Akkor azt javasoljuk mindenkinek, hogy olvassa tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan érdekesség mellett Tour de Pologne fogadási tippeket is olvashatunk! A következőkben pedig szó lesz majd:

  • A Tour de Pologne 2022 versenyéről és az indulókról
  • Fogadási tippekről és szorzókról
  • Az LV BET által kínált fogadási lehetőségekről a Tour de Pologne vonatkozásában

A Tour de Pologne 2022 bemutatása

A Tour de Pologne 2022 versenye július 30-án kezdődik a lengyel Kielce városában és 2022. augusztus ötödikén fejeződik majd be Krakkóban. Hét szakaszból áll majd a verseny, amelyek között lesz egy időfutam is, augusztus negyedikén. A legtöbb szakasz nagyjából 200 kilométeres, a leghosszabb a harmadik szakasz lesz Krasnik és Przemysl között, 238,3 kilométerrel. A legrövidebb szakasz majd a negyedik lesz, Lesko és Sanok között augusztus negyedikén 179,4 kilométeren. A verseny időtartama alatt a versenyzőknek összesen végül 1244,1 kilométert kell letekerniük, többnyire normál országúti szakaszon, de lesz erős hegyi menet is.

Az időfutam augusztus negyedikén lesz majd Szaflary és a Bukovina Resort között, 15,4 kilométeres távon. Tavaly egyébként hasonló erősségű volt a lengyel körverseny, akkor is a Bukovina Resortnál kitűzött befutó jelképezte a királyetap végét a versenyen. Tavaly minden szakaszt már versenyző nyert meg, erre az idén is komoly esély mutatkozik. A következőkben megnézzük, hogy milyen fogadási lehetőségeink vannak!

Fogadási tippek és szorzók a Tour de Pologne 2022 versenyére

Az országúti kerékpározás az elmúlt években egyértelműen népszerűvé vált Magyarországon és a fogadók körében is. Általánosságban egy-egy szakasz győztesére fogadnak leginkább a fogadók, de a Tour de Pologne és más körversenyek vonatkozásában is népszerű fogadási piac a végső győztes megtippelése vagy éppen a hegyi menő fogadása. A Tour de Pologne 2022 vonatkozásában az már most látható, hogy igen komoly versenyre van kilátás, hiszen még nem teljesen megerősített a résztvevők rangsora, de a legmagasabban jegyzett csapatok lesznek itt.

Így indulni fog nagy esélyekkel az Astana csapata, de a Cofidis és az AG2R is. A nagy esélyesek közül ott lesz majd Lengyelországban Richard Carapaz, akinek a végső győzelemre is komoly esélyei vannak. De szintén komoly esélyei vannak a Jumbo-Visma színeiben érkező versenyzőnek is.

Fogadások a Tour de Pologne versenyére az LV BET oldalán

Miután az országúti kerékpározás kifejezetten népszerűvé vált az elmúlt időszakban, az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportfogadási oldal, az LV BET is szinte már minden országúti kerékpárversenyre biztosít fogadási lehetőségeket, így a Tour de Pologne versenyére is. Richard Carapaz egyértelműen a legnagyobb esélyesnek számít, bár még nem teljesen tiszta, hogy kik fognak indulni és ott lesz-e például Tadej Pogacar vagy Primoz Roglic az indulók között. A két szlovén ugyanis jelenleg uralja a kerékpározás világát, szóval ha indulnak, ők a legnagyobb esélyesek kétségtelenül.

De ha valaki szeretné megtudni, hogy még mire és kikre lehet fogadni a Tour de Pologne 2022 vonatkozásában, akkor azt javasoljuk, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát és blogját, ahol az összes lehetőség áttekintése mellett nagyszerű fogadási tippeket és jó tanácsokat is lehet találni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *