A Tour de France kerékpározás fogadási tippek

A Tour de France kerékpározás fogadási tippek

A 2022-es Tour de France vagy rövidítve a TDF a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 109. versenye lesz már. A verseny július elsején kezdődik majd a dániai Koppenhágában és a megszokott módon a párizsi Champs-Élysées legendás útján fejeződik majd be július 24-én. A versenyt követi majd közvetlenül a Tour de France női kiadása, amelynek első napja a Tour de France utolsó napján lesz.

A TDF 2021 rendkívül izgalmas versenyt hozott, hatalmas meglepetésekkel, nagyszerű hajrákkal, így biztosan számíthatunk nagyszerű küzdelemre ismét. De kíváncsiak vagyunk, hogy kik a nagy esélyesek és mire érdemes fogadni? Böngésszük az LV BET sportfogadási oldalát, ahol rengeteg fogadási tippet és kerékpárfogadási jó tanácsot fogunk majd találni. A következőkről lesz szó:

  • A Tour de France versenyéről
  • A Tour de France 2022 legjobb tippjeiről
  • Az LV BET fogadási ajánlatáról a Tour de France versenyére

A Tour de France 2022 kerékpáros körverseny bemutatása

  1. július elsején kezdődik és július 24-én fejeződik be a 2022-es francia kerékpáros körverseny a Tour de France. A Tour de France route avagy a verseny útvonala már jó régen összeállt, a dániai első szakasz után lesz még két dániai szakasz, de a peloton tesz majd egy kitérőt Belgiumba és több szakasz erejéig Svájcba is. A megszokott módon lesz királyetap is, ezúttal július 14-én, amikor Brianconból Alpe d’Huezre fog feltekerni a mezőny 166 kilométer megtétele után. Ezúttal is folyamatosan küzdenek majd a kerékpárosok a sárga trikó mellett a legjobb sprinternek járó zöld trikóért vagy a helyi menőnek járó pöttyös trikóért.

A Tour de France 2021 versenye alapján már most kijelenthető, hogy nagyszerű versenye van kilátás. Tavaly a TDF 2021 versenyét Tadej Pogacar nyerte Szlovéniából az UAE Team Emirates csapatának mezében, több mint 5 percet verve az összetett második Jonas Vingegaardra és a harmadik Richard Carapazra. A legjobb sprinter címet Mark Cavendish szerezte meg, a legjobb hegyi menő pedig nem meglepő módon Pogacar lett – ő egyébként a legjobb fiatal versenyzőnek járó fehér trikót is megszerezte a végén. De most nézzük, hogy mire érdemes fogadnia a Tour de France 2022 versenyére idén!

Fogadási tippek és szorzók a Tour de France 2022 versenyére

A bevezetőben már röviden említettük, hogy milyen címekért küzdenek a Tour de France versenyén az indulók, ez egyébként megmutatta azt is, hogy melyek a legnépszerűbb és legjobb fogadási piacok a francia kerékpáros körversenyen. Alapvetően a fogadók többsége a TDF végső győztesére fogad, illetve a legjobb sprinter személyét próbálja meg eltalálni, de vannak sokan, akik az egyes versenyek első helyezettjét próbálják meg eltalálni – erre például komolyabb esély van egy királyetap vagy egy időfutam vonatkozásában.

Az nem kérdés, hogy a több kisebb versenyt is megnyerő szlovén Pogacar a legnagyobb esélyes a TDF idei végső győzelmére, de most úgy tűnik, hogy a legnagyobb kihívója a végén nem más lesz, mint Primoz Roglic. Természetesen befolyásolhatja Roglic teljesítményét egy nemrégiben beszedett térdsérülés, de nem nyúlunk mellé, ha erre a két kerékpárosra fogadunk a végső győzelem vonatkozásában. Daniel Martínez, Aleksandr Vlasov és a TDF 2021 második helyezettje, Jonas Vingegaard is jó lehet egy szakaszgyőzelemre legalább, de a végére is odakerülhetnek majd. Nézzük is mit kínál az LV BET a Tour de France 2022 vonatkozásában!

Fogadások a 2022-es Tour de France kerékpározás versenyére az LV BET oldalán

Mivel a világ legnépszerűbb országúti kerékpáros versenyéről van szó, nem meglepő módon rengeteg fogadás piacot kínál hozzá az egyik legnépszerűbb online sportfogadási oldal, az LV BET is. A végső győztes mellett az egyes szakaszok győztesére és eredményére is fogadhatunk és bőségesen fogunk nagyszerű szorzókat találni az egyes piacok tekintetében. A végső győzelemre ennél a bukmékernél is Tadej Pogacar a legesélyesebb, az ő sikere 1,55-ös szorzót biztosít azoknak, akik rá fogadnak.

Még két komoly esélyes van az LV BET-nél a végső győzelemre, egyrészt a 3,75-ös szorzóval álló Primoz Roglic és az 5,5-ös szorzóval álló Jonas Vingegaard. Mindkét versenyző esetén érdemes megfontolni, hogy kockáztatunk-e, hiszen Pogacar kimagaslóan erős és nem nagyon látható esély arra, hogy valaki megszorítsa. De mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET oldalát és győződjön meg a kínálatról saját maga!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *