A Diamond League és az atlétika fogadási lehetőségei

A Diamond League és az atlétika fogadási lehetőségei

Silesia Kamila Skolimowska Memorial 2022Az atlétika éves szezonjának nagyon fontos sorozata az IAAF Diamond League, amely 2022. május 13. és 2022. szeptember 8 között kerül lebonyolításra. 14 helyszínen, 32 versenyszámban küzdenek a Diamond League versenyein, de az, hogy melyik helyszínen melyik versenyszámok vannak és azokból mit lehet élőben követni, azt helyszínenként határozta meg az IAAF és a szervezőbizottság. Az atlétika Gyémánt Liga első állomása májusban került megrendezésre a katari Dohában, az utolsó, döntő versenyre pedig majd a svájci Zürichben kerül sor. Az atlétika versenyszámai közül mindegyik ott van a Gyémánt Liga sorozatában, de nem minden helyszínen fogunk minden számmal találkozni.

A Diamond League 2022 13 versenye az atlétika hu azaz magyar világában is kiemelkedő esemény, magyar kommentárral is meg lehet nézni az egyes állomások bizonyos versenyeit. Természetesen a Diamond League mellett zajlik még az élet az atlétika világában, főleg, hogy folyamatosan a változások. Azzal például, hogy a Diamond League Shanghai állomása törlésre került, a Silesia Kamila Skolimowska Memorial lesz majd fókuszban a legnagyobb versenyzők között, hiszen a nemzetközi atlétikai szövetség ezt választotta a kieső kínai verseny helyére, mint alternatív találkozási lehetőség. De mire lehet és érdemes fogadni a Kamila Skolimowska Memorialon? Mindenkinek érdemes felkeresnie az LV BET sportfogadási blogját mert itt számtalan érdekesség kifejezetten jó profitot ígérő tippeket is találhatunk a gyémánt liga versenyeihez. A következőkben szó lesz tehát:

  • A sziléziai Kamila Skolimowska Memorial bemutatásáról
  • A legjobb fogadási tippekről a sziléziai atlétikai találkozóról
  • Az LV BET kínálatáról a gyémánt liga és a lengyel verseny kapcsán

A Diamond League beugró Kamila Skolimowska versenyének részletes bemutatása

2022 augusztus hatodikán fog majd megrendezésre kerülni a Kamila Skolimowska Memorial versenye a Sziléziai Stadionban, ami a lengyelországi Chorzów városában található. A verseny először 2009-ben került megrendezésre, akkor még Varsó városában, majd 2018-tól került át a felső-sziléziai Chorzówba. 2020-tól kezdődően része a Világ Atlétikai Kontinentális Sorozatának és most a legmagasabb szintre lépnek, hiszen a Diamond League Shanghai versenyének kieső rendezvénye helyett a lengyel verseny került be a legmagasabban jegyzett atlétikai versenysorozatba.

Nem mintha egyébként eddig is kispályás versenyről lett volna szó, futott itt 400 méteren Steven Gardiner, 400 méter gáton Alison dos Santos, de legendás volt az a verseny, amelyen Auriol Dongmo dobott egy óriásit súlylökésben. De nézzük is meg, hogy mire érdemes fogadni és tippelni a 2022-es Kamila Skolimowska Memorial versenyén!

Fogadási tippek és szorzók a Diamond League beugró Kamila Skolimowska versenyére

Atlétika vonatkozásában elég egyszerűek szoktak lenni a fogadási piacok. Mert bár nagyon sok versenyre lehet fogadni, ezek tekintetében főleg arra lehet tippelni, hogy ki nyeri meg az adott számot. Néha előfordul fogadási lehetőség a nagy versenyeknél az előfutamokra vagy éppen arra, hogy lesz-e világrekord valamelyik számban, de az esetek többségében a fogadók is csak a győztesekre szoktak tippelni. A mostani lengyel verseny vonatkozásában is főleg a győztesekre fókuszálnak a fogadási piacok.

Az idei Kamila Skolimowska versenyének vonatkozásában az itt már korábban is rekordot beállító Alison dos Santost lehet majd figyelni a férfi 400 méteres síkfutásban, hiszen az első négy Diamond League versenyből hármat ő nyert meg ebben a számban. Kristjan Ceh is elég ígéretes fogadási tipp, hiszen a diszkoszvető a férfiaknál az első három Diamond League verseny mindegyikét megnyerte. A női 800 méter is hasonlóan ígéretes, itt az első négy versenyből hármat Keely Hodginson tudott megnyerni.

Fogadások a 2022-es Diamond League Shanghai helyett beugró lengyel versenyre

Az atlétika tekintetében az egyik legismertebb és legnagyobb sportfogadási iroda, az LV BET számtalan fogadási lehetőséget kínál az összes ismert versenyre. Nincs ez másként a Diamond League versenyek esetén sem, így a Kamila Skolimowska verseny minden egyes számára fogadhatunk majd, bár alapvetően csak a győztesekre tudunk tippelni. Rendkívül alacsony a szorzója annak, hogy Alison dos Santos nyerni fog a férfi négyszáz méteren, tekintve, hogy a brazil sikerére nagyon komoly esély mutatkozik.

Ha kicsit merészebbek vagyunk, akkor a női 800 méteren Hodgkinson egyetlen kihívójára Athing Mura is érdemes fogadni. De hogy még mit érdemes megtippelni? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát és győződjön meg maga az összes fogadási lehetőségről!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *