A Speedway GP Cardiff 2022 fogadási lehetőségei

A Speedway GP Cardiff 2022 fogadási lehetőségei

FIM Speedway GP of Great Britain - CardiffA 2022-es Speedway Grand Prix a 28. szezonja már a Speedway GP sorozatának és ez fog majd dönteni a 77. FIM Speedway világbajnokság sorsáról is. A salakmotorozás egyik csúcsviadalának számító verseny 12 futamból áll a 2022-es évben. A lebonyolítás a Speedway kerékpár sorozatban elég egyedi, hiszen minden versenyen indulni fog ugyanaz a 15 versenyző, melléjük pedig egy wild card pozíció és két tartalék csatlakozik minden Speedway futamra. A Speedway GP 2021 győztese Artem Laguta volt, de ő az idei sorozatban nem tudott elindulni.

Ennek a Speedway GP sorozatnak a 7. állomása az augusztus 13-án Cardiffban megrendezésre kerülő verseny, ahol az lesz majd a nagy kérdés, hogy képes lesz-e valaki megszakítani a lengyel hegemóniát. De hogy pontosan mit is jelent a lengyel hegemónia és mire is érdemes fogadni a Speedway GP cardiffi versenyén? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy folytassa tovább az LV BET sportfogadási blogjának olvasását, ahol bemutatjuk a Speedway GP sorozatát és egyben megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket is. A következőkben lesz tehát szó:

  • A cardiffi salakmotoros viadal bemutatásáról
  • A legjobb fogadási tippekről a Speedway Grand Prix kapcsán
  • Az LV BET kínálatáról a salakmotorozás világából specifikusan kitérve a cardiffi versenyre

A Speedway GP Cardiff 2022 viadalának részletes bemutatása

2022 augusztus 13-án Cardiffban találkozik a salakmotorozás globális krémje, hiszen itt kerül megrendezésre a Speedway GP idei sorozatának hetedik versenye. Az indulók között a 2021-es viadal első hat helyezettje mellett a Grand Prix Challenge három feljutója mellett a Speedway Európa-bajnokát is megtalálhatjuk. Ezen kívül még öt nevet ad a mezőnybe a sorozat promótere, a Discovery Sports Events, így alakult ki a cardiffi indulók mezőnye. Persze ehhez még jöttek hozzá nevek minden egyes versenyen, így Cardiffban is, de azért elmondható, hogy összességében a fix indulóktól várhatóak a jó eredmények.

Az első versenyek alapján nagyon gyorsan kirajzolódott az esélyesek listája, hiszen két lengyel versenyző uralja az eddigi sorozatot, megelőzve az északi versenyzőket. Az egyetlen nem európai indulónak számító ausztrálok nem igazán tudnak beleszólni a sorozat sorsába. A cardiffi versenyt egyébként már 1995 óta tartják egy 272 méter hosszú pályán, de legutoljára 2019-ben volt itt Speedway GP. Akkor Leon Madsen nyert Dániából. A legeredményesebb versenyző Cardiffban egyébként egy ausztrál motoros, de nagy meglepetés lenne, ha most ausztrálok tudnának nyerni. De hogy kikre és mire érdemes fogadni a Speedway GP cardiffi versenyén? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját és oldalát, ahol megtalálhatjuk mindig a legjobb tippeket!

Fogadási tippek és szorzók a Speedway GP Cardiff 2022  versenyére

A salakmotor tekintetében a fogadási lehetőségek elég egyértelműek. A legnépszerűbb általában az adott verseny győztesére történő fogadás, bár a Speedway GP vonatkozásában a sorozat végső győztesére is elég sokan szoktak fogadni. Még meg kell említeni, hogy elég sűrűn lehet például fogadni arra, hogy két versenyző közül melyik végez előrébb vagy éppenséggel, hogy egy adott versenyző bejut-e a legjobb háromba.

A Speedway GP Cardiff 2022 versenye vonatkozásában a fogadási tippeket eléggé meghatározzák a sorozat korábbi versenyei. Így például elmondható, hogy a győzelemre a leginkább esélye a híres lengyel versenyzőnek, Bartosz Zmarzliknak van, de honfitársa, Maciej Janowski is beleszólhat majd a győzelem sorsába. Rajtuk kívül talán még az északiakra van értelme fogadni, így Lingdren és Leon Madsen is esélyes lehet arra, hogy versenyt nyerjen.

Fogadások a 2022-es Speedway GP cardiffi versenyére

A motorsportok egyik kevésbé ismert, ám rendkívül izgalmas szakága a salakmotorozás. A népszerűsége bizonyos országokban kifejezetten nagy, így nem csoda, hogy az egyik legismertebb és legnagyobb fogadási oldal, az LV BET is számtalan fogadási lehetőséget kínál a Speedway GP futamaira. A leggyakoribb piac a futam győztesére és a végső győztesre való fogadás. A legjobb szorzót az kínálja az LV BET-nél is, hogy Bartosz Zmarzlik megnyeri a versenyt, de Janowski és Madsen sikere is teljesen vállalható kockázatot jelent.

Amennyiben azonban kíváncsiak vagyunk a teljes kínálatra és arra, hogy kikre milyen szorzóval lehet még fogadni, akkor azt javasoljuk, hogy mindenki keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát, ahol számtalan fogadási esemény mellett fogadási tippeket és salakmotorozással kapcsolatos jó tanácsokat is olvashatunk elég sűrűn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *