Franciaország – FIFA Világbajnokság Katar 2022 | Szurkolói összefoglaló

Franciaország – FIFA Világbajnokság Katar 2022 | Szurkolói összefoglaló

FIFA WC 2022 - France national teamEbben a blogban átfogóan foglalkozunk a francia labdarúgó-válogatottal és az esélyeivel arra, hogy megnyerjen egy újabb FIFA-világbajnokságot. Ön a francia labdarúgó-válogatott szurkolója? Nézze meg a fogadási tippeket és esélyeket az LV BET Sportfogadáson, és tegye meg fogadásait kedvenc csapatára.

Mindannyian tanúi lehettünk a francia csapat fantasztikus oroszországi diadalának, amely története során a második FIFA-világbajnoki győzelmüket jelentette. A francia csapatnak pontosan 20 évvel az első hazai pályán aratott győzelem után sikerült megismételnie a győzelmet a világbajnokság porondján.

Vajon Franciaország megússza, hogy a csoportkörben kiessen, mint oly sok más válogatott a világbajnokság megnyerése után?

Olvasson tovább, hogy többet megtudjon:

  • FIFA-világbajnokság történetéről
  • Franciaország útja Katarba
  • Franciaország csapata
  • LV BET fogadási tippek Franciaországra
  • Franciaország a FIFA világbajnokságon

Franciaország labdarúgó-válogatottja regnáló világbajnokként vág neki a katari világbajnokságnak, és szeretne továbbjutni, hogy megszerezhesse harmadik világbajnoki diadalát. A történelem során a legutóbbi világbajnokságok győztesei nem szerepeltek jól a következő világbajnokságon, mivel jellemzően már a csoportkörben kiestek.

Franciaország a FIFA világbajnokságon

Az oroszországi győzelemhez vezető út a francia válogatott számára kifogástalan volt, hiszen megnyerte az Ausztrália, Peru és Dánia alkotta csoportot. A kieséses szakaszba továbbjutva Franciaország a torna egyik legszórakoztatóbb és legizgalmasabb mérkőzésén Argentínával csapott össze, amely végül Franciaország javára, 4-3-as győzelemmel zárult. A negyeddöntőben Varane és Griezmann talált a hálóba Uruguay ellen, az elődöntőben pedig Samuel Umtiti első alkalommal talált be a francia válogatottban tétmérkőzésen, és ezzel bejutottak a döntőbe.

A döntő szórakoztató volt, mindkét fél korán betalált, de a francia labdarúgó-válogatott átvette az irányítást a fináléban, és gyors egymásutánban három gólt szerezve 4-1-re alakította ki a végeredményt. Hugo Lloris a záró szakaszban túl sokáig időzött a labdával, ezzel meghívta Mandzukicot, aki a labdát a hálóba buktatta, így alakult ki a 4-2-es végeredmény, amely így a francia labdarúgó-válogatott győzelmével zárult.

Franciaország sikerei és kudarcai az előző FIFA-világbajnokságokon

A francia labdarúgó-válogatott egyik legnagyobb sikere 2018-ban és 1998-ban volt, amikor is egészen a végső győzelemig jutott. Az 1998-as tornán a francia válogatott mindössze két gólt kapott az egész torna során, ami az egyik legkevesebb, amit egy csapat valaha is kapott, ha az összes mérkőzést végigjátszotta.

Az 1998-as franciaországi FIFA-világbajnokság megnyerésének sikere ellenére az 1998-as világbajnokság megnyerése után a regnáló bajnokok borzalmasan szerepeltek Dél-Koreában és Japánban. Franciaország két vereség és egy döntetlen után már a csoportkörben kiesett. A nyitómeccsen Szenegál ellen 1-0-ra kikapott Franciaország, majd döntetlent játszott Uruguay ellen, és újabb vereséget szenvedett Dániától.

A francia labdarúgó-válogatott másik kudarcnak nevezhető időszaka 1990 és 1994, amikor nem sikerült a csoportkörbe jutni, ami egy olyan válogatott számára, mint Franciaország, nagy csalódás volt.

Franciaország útja a 2022-es katari világbajnokságig

Franciaország válogatottja öt győzelemmel és három döntetlennel megnyerte a D-csoportot, és mindössze háromszor kapott ki. A D csoportot Ukrajna, Finnország, Bosznia-Hercegovina, végül Kazahsztán alkotta.

Franciaország kiváló, hatpontos előnnyel nyitott Ukrajnával szemben, így biztosította, hogy elsőként kvalifikálja magát a világbajnokságra.

Kik ellen játszik Franciaország a 2022-es katari világbajnokságon?

Franciaország labdarúgó-válogatottja a D csoportban játszik majd, ahol olyan csapatokkal találkozik, mint Tunézia, Dánia és az AFC-CONMEBOL rájátszásának győztesei.

Ez lesz a negyedik alkalom, hogy Franciaország Dániával találkozik a világbajnokság csoportkörében. A francia válogatott a favorit a D csoport megnyerésére, őt követi Dánia.

A francia válogatott mérkőzései a következők:

  • Franciaország – A rájátszás győztesei: 2022. november 22. 22:00 AI Janoub Stadium, AI Wakrah
  • Franciaország – Dánia: 2022. november 26. 19:00 Stadion 974, Doha
  • Tunézia – Franciaország: 2022. november 30. 18:00 Education City Stadium, AI Rayyan

Franciaország válogatottja a katari világbajnokságon

A világ egyik legillusztrisabb csapata minden bizonnyal Franciaország lesz, olyan fiatal tehetségekkel, mint Mbappe, aki több, mint alkalmas arra, hogy ilyen fiatalon újra feldobja a vb-t.

Hugo Lloris helyét tesztelik majd, hiszen Mike Maignon az egyik lehjobb szezonját élte át, az AC Milan aranykesztyűt nyert vele. Theo Hernandez szintén igényt tart a válogatottba való behívásra, miután egy remek szezont futott az immár olasz bajnokkal.

Kante a középpálya közepén nagy hatással lesz a Juventushoz ingyenesen visszatérő Paul Pogba-val együtt. A francia labdarúgó-válogatott játékosai mind arra fognak törekedni, hogy megismételjék a legutóbb Oroszországban elért sikert.

Hol lehet megnézni a 2022-es franciaországi FIFA-világbajnokság mérkőzéseit?

Franciaország-szerte lesznek olyan helyek, ahol jóllakhat, miközben nézheti a francia válogatott mérkőzéseit. A kezdési időpontok a mérkőzésektől függően változnak, de mindegyik mérkőzésre késő vagy kora délután kerül sor.

Az összes FIFA-világbajnokság licenc tulajdonú, valamint a mérkőzések közvetítési jogát birtokló bárokban és éttermekben nézheti majd az eseményeket.

További információkért látogasson el a FIFA hivatalos honlapjára itt.

Katari FIFA 2022-es Világbajnokság jegyárai, értékesítési dátumok és a torna szakaszai

A jegyértékesítéssel és a jegyek hozzáférhetőségével kapcsolatos további információkért látogasson el a hivatalos weboldalra, itt.

Minden jegy katari riálban (QAR) kerül értékesítésre katari lakosok és nemzetközi szurkolók számára egyaránt.

FIFA Világbajnokság Fordulói 1. Kategória 2. Kategória 3. Kategória
Nyitómérkőzések 2 250 1 600 1 100
Csoportmeccsek 800 600 250
Nyolcaddöntő 1 000 750 350
Negyeddöntő 1 550 1 050 750
Elődöntő 3 480 2 400 1 300
Bronzmérkőzés 1 550 1 100 750
Döntő 5 850 3 650 2 200

Fogadási tippek és oddsok Franciaország nemzeti csapatára

Franciaország labdarúgó-válogatottja a D csoport megnyerésének favoritja. A D-csoport végső győztesének (1.40) szorzóval fogadhatunk. Emellett (3.75) szorzóval fogadunk arra, hogy Franciaország ismét bejut a döntőbe.

Franciaország nemzeti labdarúgó-válogatottjára tett fogadások az LV BET-nél

Az LV BET-nél a fogadási lehetőségek széles skáláját kínáljuk. A francia válogatott kieséses szakaszára is megteheti fogadásait. Arra is fogadhat, hogy a csapat bejut-e a világbajnokság döntőjébe vagy sem. 

Franciaország korai kiesését a csoportkörben (9.00), az elődöntőben való kiesését pedig (6.00) szorzóval árazzuk. Kylian Mbappé a legesélyesebb a góllövőlista élére, hiszen (10.00) szorzóval fogadhatnuk rá.

Legyen naprakész és tájékozott a legfrissebb világbajnoki hírekről és fogadási piacokról ezen a héten az LV BET segítségével.

Kövesse az LV BET Sport blogját, hogy további információkat találjon az élő sportokról, valamint az esport izgalmas online világáról, és maradjon naprakész a világ legnagyobb sporteseményeiről.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *