Kanada – Marokkó | 2022-es katari FIFA-világbajnokság

Kanada – Marokkó | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Canada - Morocco Group FDecember 1-jén szinte biztosan Horvátország Belgium elleni mérkőzése fogja a legtöbb nézőt vonzani, de egy potenciálisan nagyszerű mérkőzésre számíthatunk az Al Khorban megrendezésre kerülő Kanada-Marokkó mérkőzéssel.

Az észak-amerikaiak és az afrikaiak egyaránt be akarják bizonyítani, hogy a 2022-es katari tornán is versenyképesek lehetnek. Vagy ha valamelyik fél az utolsó két mérkőzésén kisebb csodát tesz, akkor ez a mérkőzés lehetőséget adhat arra, hogy a következő fordulóba jutásért küzdjenek.

Ki nyeri az F csoport esélyteleneinek csatáját? Nézze meg, hogy merre billen az odds itt.

  • Kanadának megvan a tehetsége, hogy megbüntesse Marokkót
  • Marokkónak le kell zárnia a kanadai sztárokat
  • Hogyan látják a fogadóirodák ezt a 2022-es FIFA-világbajnokság F csoportjának mérkőzését?
  • Fogadás a 2022-es katari világbajnokságra az LV BET-nél

A szabadon igazolható tehetségek megzavarják Marokkó védelmét

John Herdman vezetőedző 2018-ban került a kanadai válogatott élére, és azóta a nemzet minden idők legizgalmasabb tehetségei közül néhányat nevelt ki, a bennük rejlő sokoldalúságra és atletikusságra támaszkodva. Ez lehetővé teszi számára, hogy a Les Rouges sztárjait a következő ellenféllel szemben bevethesse, és sokkal nagyobb szabadságot adjon a sztároknak, így Kanada némileg kiszámíthatatlanná válik, és a hagyományos stratégiákkal nehéz megfékezni.

A támadó és védekező képesség, amelyet ez a rugalmasság biztosít Kanadának, teljes mértékben megmutatkozott a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezői során. Kanada 23 gólt lőtt és csak hetet kapott, és 14 mérkőzésből 28 ponttal vezette a CONCACAF selejtezőtáblázatát. A 2022-es katari időpontok a második részvételt jelentik a világ legnagyobb egysportos tornáján, és igyekeznek javítani az 1986-os három vereségen és nulla kapott gólon.

Ezen a mérkőzésen minden szem a csodálatosan atletikus Alphonso Daviesre szegeződik, aki gyakran balhátvédként vagy balközépen kezd, hogy aztán a támadások megindulásakor más területekre vándoroljon. Szintén a csatármozgások motorja lesz minden bizonnyal az FC Porto játékmestere, Stephen Eustáquio, a szélső Cyle Larin és az agresszív támadó Jonathan David.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Cyle Larin Csatár 16 13
Jonathan David Csatár 18 9
Lucas Cavallini Csatár 10 5
Alphonso Davies Védő / Középpályás 13 4
Tajon Buchanan Csatár 17 3
Junior Hoilett Csatár 13 3
Mark-Anthony Kaye Középpályás 15 2
Atiba Hutchinson Védő 11 2

Marokkó saját sztárja a kanadaiakkal csap össze

Vahid Halilhodžićnak talán át kell alakítania szokásos stratégiáját. A 2021-es, 2022 elején megrendezett Afrikai Nemzetek Kupáján a taktikájának nyitottsága miatt Marokkó minden bizonnyal végig támadó veszélyt jelentett, de többnyire a kulcsjátékosok leállítását és a magas sorfal erőltetését használták ki az ügyes csatárok.

Mégis, a 2022-es CAF FIFA-világbajnokság selejtezőiben a Marokkó lendületes módszerei uralták az I. csoportot, hat meccsből hat győzelemmel, 20 kapott és egy kapott góllal. A következő fordulóban 1-1-es döntetlent értek el, majd 4-1-re legyőzték a Kongói Demokratikus Köztársaságot, így jutottak tovább Katarba. Az atlantai oroszlánoknak ez a hatodik szereplésük a világbajnokságon, miután az Afrikai Nemzetek Kupáján a negyeddöntőbe jutottak, ahol Egyiptom hosszabbításban vetett véget nekik.

A legbiztosabb védekező középpályásként Marokkó Sofyan Amrabatra támaszkodik majd, hogy lezárja a kanadai támadókat, mielőtt a védőknek be kell lépniük. Achraf Hakimi, mint kreatív kiugró a jobb oldalon, a mérkőzés nagy részében lefoglalhatja Daviest, a 23 éves játékos vitathatatlanul egy szinten van a kanadaiakkal, ami a tehetséget illeti, és hasonló, sokoldalú, kétirányú játékstílussal rendelkezik.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Ayoub El Kaabi Csatár 7 5
Ryan Mmaee Csatár 8 4
Achraf Hakimi Védő/ Középpályás 7 2
Imran Louza Középpályás 6 2
Selim Amallah Középpályás 6 2
Tarik Tissoudali Csatár 2 2
Azzedine Ounahi Középpályás 1 2

Fogadási tippek és oddsok a Kanada – Marokkó mérkőzésre a 2022-es FIFA World Cup F csoportjában

A torna előtt Kanada volt a legnagyobb esélyes a 2022-es FIFA-világbajnokság F csoportjának megnyerésére, 12/1-es szorzóval a marokkói 10/1-es szorzóval szemben. Ettől függetlenül mindkét csapatnak csak halvány esélyt adtak arra, hogy az európai titánok, Belgium és Horvátország által kitömött csoport élére kerüljenek.

Ezek az esélyek csak egyedülállóan csábítóvá teszik a Kanada – Marokkó mérkőzés erőpróbáját. A harmadik fordulóra az eredmény talán már nem is számít, de mindkét csapat be akarja bizonyítani, hogy képes gólt lőni és nyerni a világbajnokságon. Marokkó nyílt játékával és támadó szellemiségével rengeteg gól várható az Al Thumama Stadionban.

A mérkőzés kezdőrúgása brit idő szerint 15 órakor lesz, a mérkőzést a BBC közvetíti.

Fogadások a Kanada vs Marokkó mérkőzésre az LV BET-nél

Ha a labdarúgás statisztikai vonaláról van szó, az esélyeket az LV BET World Cup fogadási oldalain találja. A hendikepek, ázsiai totók, mérkőzéseredmények, dupla esélyes oddsok, összesített gólok, helyes gólok, valamint az egyéni csapat- és játékospiacok segítségével itt megtalálja a keresett oddsokat.

A világbajnoki fogadások felturbózásához nézze meg az LV BET promóciókat. Új játékosként igénybe veheti népszerű Bet & Get ajánlatunkat, de ha már van számlája, akkor is kaphat fokozott oddsokat a halmozókra és a Superduper fogadásra.

Akár Kanadát, akár Marokkót részesíti előnyben, a legjobb oddsokat kapja a mérkőzésre az LV BET-nél.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *