Marokkó – Horvátország | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Marokkó – Horvátország | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Morocco - Croatia Group FA november 23-án az Al Bayt Stadionban megrendezésre kerülő Marokkó-Horvátország mérkőzéssel kezdődik az F csoport, ahol egy felszabadultan játszó afrikai csapat próbálja meg bizonyítani a szabadkártyás státuszát egy európai nehézsúlyú ellenféllel szemben.

A 2018-as világbajnokság második helyezettje, és néhány rutinos sztárja egy újabb próbálkozást tesz a végső sikerért, így biztos, hogy Horvátország nagyon óvatos lesz, hogy elkerülje a korai botlást az esélytelenebb Marokkó ellen.

Vajon a kiöregedő horvát csapat meg tud küzdeni egy olyan marokkói csapattal, amelynek nincs vesztenivalója? Nézze meg az LV BET oddsokat és tippeket itt!

  • Marokkó egészen másképp fest majd a 2022-es katari tornán.
  • Horvátországot Modrić vezetésével nagyon nehéz lesz legyőzni.
  • Mire érdemes fogadni ezen a 2022-es FIFA-világbajnokság F csoportjának mérkőzésén?
  • Fogadjon az F csoport nyitómérkőzésére.

Marokkó irányítása kétséges

Kevesen vitatnák Vahid Halilhodžić megbízhatóságát, aki Elefántcsontpartnak, Algériának, Japánnak és most Marokkónak is vb-kvalifikációt biztosított, de akárcsak Elefántcsontpart és Japán esetében, a bosnyák lehet, hogy nem lesz ott a 2022-es katari világbajnokságon. Halilhodžić és az Atlanti Oroszlánok néhány sztárja közötti viták nehezítették a dolgot.

Marokkó eddig ötször volt ott a világbajnokságon, 1986-ban Anglia, Lengyelország és Portugália csoportkörének megelőzésével jutott tovább a csoportkörből. A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében tökéletes mérleggel az I. csoport élére törtek, a harmadik fordulóban pedig legyőzték a Kongói Demokratikus Köztársaságot. A 2021-es Afrikai Nemzetek Kupáján Marokkó a negyeddöntőben a későbbi döntős Egyiptommal találkozott, és hosszabbításban 2-1-es vereséget szenvedett.

Ha a fegyelemre törekvő edző marad a csapat élén, Marokkó gyors passzokat fog játszani, és a legtechnikásabb játékosaikon keresztül, akik közé Achraf Hakimi, Youssef En-Nesyri és Sofiane Boufal tartozik, felfelé fog nyomulni a pályán. Hátul az Atlanti Oroszlánok Bono kezében és Romain Saïss irányító jelenlétében bíznak majd, Sofyan Amrabat pedig közvetlenül elől helyezkedik el.

Név Poszt Meccsek Gólok
Ayoub El Kaabi Támadó 7 5
Ryan Mmaee Támadó 8 4
Achraf Hakimi Hátvéd 7 2
Imran Louza Középpályás 6 2
Selim Amallah Középpályás 6 2
Tarik Tissoudali Támadó 2 2
Azzedine Ounahi Középpályás 1 2

Nem lenne túlzás azt állítani, hogy Zlatko Dalić átalakította a horvát csapatot mióta 2017-ben átvette az irányítást, és a válogatottat egy olyan bátor csapattá alakította, amely képes volt felvenni a versenyt a legnagyobbakkal, ezzel a kontinens egyik elitjévé emelte. A légkör megváltoztatása volt a kezdet, de az, hogy az olyan veteránoknak, mint Luka Modrić és Ivan Perišić kevesebb védekezési felelősséget és sokkal több kreatív szabadságot engedett, megváltoztatta az eredményeket.

Miután Horvátország 1998-ban, az első világbajnokságán harmadik lett, két évtizedbe telt, mire ismét túljutattak a csoportkörön, ami a döntőbe jutással végződött. A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében Kockastiék egyetlen ponttal jutottak túl egy kemény csoporton, és csak egyszer kaptak ki. Az Euro 2020-on azonban már a 16 között kiestek.

Modrić, Andrej Kramarić, Domagoj Vida és Perišić mindannyian elmúltak 30 évesek, de még mindig kulcsszerepet játszanak Dalić csapatában. Körülöttük Marcelo Brozović, Mateo Kovačić és Mario Pašalić adnak még némi fiatalos lendületet.

Név Poszt Meccsek Gólok
Ivan Perišić Támadó 10 3
Mario Pašalić Középpályás 10 3
Luka Modrić Középpályás 7 3
Andrej Kramarić Támadó 9 2
Marko Livaja Támadó 7 2
Lovro Majer Középpályás 2 2

Aki a 2022-es labdarúgó-világbajnokság F csoportjában a Marokkó-Horvátország mérkőzést nézi, az egyértelmű favoritot lát, és papíron Kockastiéknak könnyedén el kellene intézniük az Atlanti Oroszlánokat.

A bukmékerek egyértelműen a horvát győzelemre számítanak, az európai csapat egyértelmű favorit.

Horvátország csak a második favorit az F csoport megnyerésére, de ez leginkább azon a feltételezésen alapul, hogy az első két mérkőzést megnyerik, majd az utolsó meccsen kikapnak Belgiumtól. A piacok alapján Marokkónak van némi esélye a továbbjutásra.

Marokkó és Horvátország összecsapását november 23-án 10 órakor láthatják az ITV-n az Egyesült Királyságban.

Fogadások a Marokkó – Horvátország mérkőzésre az LV BET-nél

Az LV BET-nél a 2022-es katari mérkőzés összes időpontjára vonatkozóan széles választékot talál a fogadható lehetőségek és oddsok között. Minden mérkőzésen fogadhat a mérkőzés eredményére, megteheti a dupla esélyt, fogadhat győztesre a hendikep-piacokon, és megteheti a helyes végeredményre vonatkozó tippjét.

Ha további ösztönzést szeretne, nézze meg promóciós oldalunkat, ahol üdvözlő bónuszt talál, ha újonnan érkezett, valamint egy halom odds-, és acca boost-ot a számlatulajdonosok számára.

Ha már tudja, ki lesz a győztes ezen a mérkőzésen, ragadja meg a legjobb oddsokat az LV BET-nél.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *