F1 Amerikai Nagydíj fogadási lehetőségek

F1 Amerikai Nagydíj fogadási lehetőségek

United States Grand Prix Austin 2022 - F1 RaceA 2022-es F1 versenynaptár 19. futama, a Japan Grand Prix után következő Forma 1 amerikai nagydíj, amelyet a texasi Austin városában bonyolítanak majd le. F1 USA Nagydíjak már az 1900-es évek eleje óta kerülnek megrendezésre, eddig 50 amerikai nagydíj volt az F1 történetében. Összességében az F1 Naptár alapvető részét képezi és már 10 különféle helyszínen bonyolítottak le ilyen futamokat a múltban. Kifejezetten rövid és gyors pályának számít, nem csoda, hogy az Amerikai Nagydíj időmérő nagyszerű fogadási lehetőségeket tartogat. Maga egy kör 5,513 kilométer hosszú, ezen a pályán kell 56 kört teljesíteni, hogy kijöjjön a valamivel több mint 308 kilométeres végső táv.

Természetesen a Forma 1 közvetítés elérhető az austini viadalról is és mivel ez már a világbajnokság egyik utolsó versenye, ezért itt igazán kiélezett harcra lehet számítani a végső győzelemre esélyes pilóták között 2022-ben is. Főleg, hogy az F1 2021 sorozatában Max Verstappen futotta itt a legjobb mért időt és ő nyerte meg a futamot is. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire érdemes fogadni az F1 2022 sorozatának amerikai nagydíján? Azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan érdekesség és hír mellett megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket is. A következőkben tehát lesz még szó:

  • Az F1 naptár 2022-es amerikai nagydíjának bemutatásáról
  • Megmutatjuk a legjobb fogadási tippeket
  • Végigmegyünk az LV BET fogadási kínálatán az Formula 1 Amerikai Nagydíj vonatkozásában

Az F1 Amerikai Nagydíj teljeskörű bemutatása

A 2022-es Amerikai Nagydíjat 2022. október 23-án bonyolítják majd le az Egyesült Államokban található Austin városában. Az Amerikai Nagydíj menetrend teljesen ugyanolyan, mint a többi versenyé a sorozatban, tehát pénteken egy szabadedzéssel kezdenek a csapatok és pilóták, szombaton jön majd az F1 időmérő és az F1 hírek címlapjain szereplő nagy futamra majd vasárnap kerül sor. Az eddig 50 alkalommal megrendezett amerikai nagydíjon Lewis Hamilton nyert a legtöbbször, szám szerint hatszor, a csapatoknál pedig a Ferrari gyűjtötte be a legtöbb sikert, tízet.

A 2021-es sorozatban az amerikai nagydíjon Max Verstappen nyerte az időmért és így ő indult az első rajtkockából. Innen indulva nyert is, Lewis Hamilton és Pérez előtt. Ha ismét Verstappen nyerne, nem nagyon lepődnénk meg, de inkább nézzük is meg, hogy kire és mire érdemes fogadni az amerikai Formula 1 nagydíjon!

Fogadási tippek és szorzók az F1 Amerikai Nagydíj versenyére

Az F1 világában a sportfogadás kifejezetten népszerű, minden nagydíjra száznál is több különféle piacon lehet fogadni. Így fogadhatunk a futamgyőztesre, a pódiumon álló pilótákra, fogadhatunk két pilóta egymás elleni eredményére, megtippelhetjük azt, hogy hány kieső lesz, fogadhatunk a leggyorsabb körre, a pole pozícióra és még sok minden másra is. Az F1 Amerikai Nagydíj vonatkozásában a fogadási tippünket a világbajnoki teljesítmény határozza meg.

Mi a szinte már biztos világbajnoknak tekinthető Max Verstappenre fogadnánk, mint győztes, és neki is adnánk a legjobb időmérő eredmény tippjét is. Abból kiindulva, hogy ki ment még jó időket és ki nyert még versenyeket, egyértelműen még Charles Leclerc nevét rakhatjuk be a fogadásaink kalapjába, nagyon nem könnyű ilyet mondani, de óriási meglepetés lenne, ha nem ez a két pilóta teljesítménye határozná meg az amerikai nagydíjat idén.

Fogadások a 2022 F1 Amerikai Nagydíj versenyére az LV BET-nél

Tekintve, hogy az F1 minden sportágat figyelembe véve az egyik legnépszerűbb fogadási eseménynek számít a sportfogadás világában, a legnépszerűbb fogadóirodák közé tartozó LV BET is számtalan fogadási lehetőséget kínál minden futamra, így az amerikai nagydíj vonatkozásában is. Természetesen nem csak a győztesre fogunk fogadásokat találni, hanem akár még a pole pozícióra is, de azért a leginkább stabil fogadási tippnek az LV BET-en is a futamgyőztes számít.

Nem meglepő módon a legjobb szorzót Max Verstappen sikerére adja ez a bukméker, talán még Leclerc és Pérez az, akik labdába rúghatnak mellette az időmérőn és a futamon is. De nem is mutatjuk be a teljes kínálatot ebben a cikkben, azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát, ahol számtalan egyéb fogadási lehetőség böngészhető, ha pedig tippekre vagyunk kíváncsiak, akkor az LV BET sportfogadási blogja lehet segítségünkre!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *