A legjobb ATP Masters Canada fogadási lehetőségek

A legjobb ATP Masters Canada fogadási lehetőségek

National Bank (ATP) Montreal Open 2022A Canadian Open egy évente megrendezésre kerülő ATP Masters 1000 tenisz verseny Kanadában. Meglepő módon az ATP tennis sőt az egész tenisz világának második legrégebbi versenyéről beszélünk, ahol az ATP ranglista szerinti legjobb teniszezők tűnnek fel minden évben. Ez egy szabadban, kemény borításon megrendezett torna, amely az ATP Masters sorozatának részét képezi. Az ATP Masters az ATP Tour része és minden évben 9 versenyből áll, amelyeken az ATP ranking szerinti legjobb teniszezők jelennek meg. Elég ha megnézzük az eddigi ATP eredmények listáját itt, láthatjuk, hogy kik nyertek mostanában. Például tavaly Daniil Medvegyev nyert, az ATP Montreal 2019 győztese pedig Rafael Nadal lett, akinek amúgy is különösen jól megy itt.

A 2022-es ATP Canadian Open idén nem egy Montreal ATP verseny, hiszen kétévente rendezik csak Montrealban a versenyt, idén viszont Ontarioban és Quebecben pattog majd a labda a hálónál. A tenisz hírek szerelmesei már biztosan figyelik, hogy kik indulnak és kik mit nyilatkoznak előzetesen, de aki további részletekre kíváncsi, az kövesse inkább az LV BET sportfogadási blogját. Itt ugyanis számtalan hír és érdekesség mellett fogadási tippeket is találhatnak azok, akik fogadni is szeretnének. A következőkben lesz még szó:

  • A 2022 Canadian ATP Masters 1000 tenisztornáról
  • A legjobb fogadási tippekről és szorzókról
  • Valamint a Canadian ATP Masters 1000 fogadási tippjeiről az LV BET-nél

Az ATP Masters Canada tornájának bemutatása

2022 augusztus hetedikén kezdődik Kanadában az idei Canadian Open, amely az ATP Masters 1000 sorozatának hatodik versenye idén. Egy héten át megy a tenisz a pályán, egészen augusztus 14-éig, amikor majd sor kerül a döntőre. Keményborításos pályán zajlanak a meccsek és abból kiindulva, hogy közel 7 millió forint az összdíjazás, biztosak lehetünk benne, hogy nagyszerű tenisz eredmények születnek majd. Az indulók között ott lesz az ATP ranking vagy ATP ranglista összes népszerű és jól álló versenyzője, úgyhogy a teniszrajongók számára nagyszerű szórakozást ígér ez a verseny, a fogadóknak pedig ígéretes lehetőségeket. A következőkben megnézünk néhány jó fogadási tippet a Canadian Open ATP Tour versenyre!

Fogadási tippek és szorzók a 2022-es ATP Masters Canada tornájára

Teniszre még azoknak is érdemes fogadni, akik egyébként annyira nem tapasztaltak a sportfogadás világában, hiszen alapvetően csak két eredményre lehet fogadni, nincs döntetlen eredmény. Ráadásul a tornák első szakaszában a ranglista alapján lehet tippelni, hiszen egy-két meglepetés mellett általában a papírforma szokott érvényesülni. Lehet fogadni a meccsek győztese mellett a szettek arányára, győzteseire és például arra, hogy ki hányszor nyeri el a másik játékos adogatását.

Fogadási szempontból figyelembe vehetjük a korábbi ATP Masters versenyek eredményét is, hiszen idén már nyert Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas és a feltörekvő fiatal sztár, Carlos Alcaraz is. Nem teljesen biztos még az indulása, de Medvegyev is nagy esélyes lehet. Ha le akarjuk szűkíteni fogadási szempontból, akkor az orosz mellett Nadal, Djokovic és Tsitsipas számítanak esélyesnek. Ha a végső győzelmükre nem is akarunk fogadni, az biztos, hogy a Canadian Open első szakaszában ezek a teniszezők biztosan át fognak gázolni ellenfeleiken. Ezt vegyük figyelembe fogadási szempontból mindenképpen!

Fogadások a 2022-es ATP Masters Canada tenisztornára az LV BET-nél

Az ATP Masters Canada tenisztornája a világ második legrégebbi tenisztornája és egyben az ATP Tour legnagyobb versenyei közé tartozik minden évben. Így nem meglepő módon a legnagyobb és legismertebb sportfogadási oldal, az LV BET is számtalan fogadási lehetőséget biztosít az ATP Masters Canada versenyére. Értelemszerűen fogadhatunk a végső győztes mellett az egyes meccsek győzteseire is, de számtalan egyéb speciális piac is rendelkezésünkre áll. A szorzók alapján Tsitsipas, Djokovic, Nadal és Medvegyev a nagy esélyesek, érdemes megfontolni az ő fogadásukat szinte minden meccsen.

Összességében elmondható, hogy számtalan fogadási piacunk van minden egyes meccsre, de a teljes kínálatot nem fogjuk bemutatni itt, ha kíváncsi rá valaki, akkor keresse fel az LV BET sportfogadási oldalát, ahol a teljes eseménylista átnézhető szorzókkal és piacokkal együtt. Aki pedig szeretne érdekességeket és tippeket is olvasni, az kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol rendszeresen találhatunk érdekes tenisz fogadás tippeket!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *