Argentiina vs Meksiko | FIFA World Cup Qatar 2022

Argentiina vs Meksiko | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Argentina - Mexico Group CVanhat veriviholliset lyövät päät yhteen tässä FIFA World Cup 2022 Lohko C:n Argentiina vs Meksiko -taistelussa. LV Betin vedonlyöntisivustolla on meillä tarjolla parhaat marketit ja kertoimet tähän kilpailuun. Voit odottaa seuraavanlaisia puheenaiheita meidän Qatar 2022 vedonlyöntioppaasta.

  • Suoriutuuko Messi ja Argentiina?
  • Lentääkö Meksiko tutkan alla?
  • Argentiina vs Meksiko vedonlyöntivinkit
  • Parhaat FIFA World Cup 2022 Lohko C -vedonlyöntimarketit

Kuinka Argentiina selviytyy Qatar 2022 painostuksen alla?

Argentiina on käytännössä aina yksi mestarisuosikeista World Cup -turnauksissa, johtuen heidän historiastaan ja nykypäivänä lähinnä Lionel Messin lahjakkuuksista viimeisellä kolmanneksella. Heidät eliminoitiin 16 parhaan kierroksella pudotuspeleissä vuonna 2018, kun Ranska päihitti heidät jännitysnäytelmässä. Saksa puolestaan voitti heidät 2014 vuoden finaalissa jatko-ottelussa.

Albiceleste on joutunut kärsimään tuskallisia tappiota, ja he tulevat olemaan varmasti määrätietoisia toimittamaan eväät Qatar World Cup 2022 -turnauksessa. Lionel Scalonin miehet ylsivät toiseksi heidän 2022 FIFA World Cup -karsintakampanjassaan, mutta heidän voitto Copa America 2021 editiossa todisti, että he ovat joukkue, joka pystyy suuruuteen Qatar 2022:ssa.

Argentiinan maalintekijät FIFA World Cup 2022 karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Lionel Messi Hyökkääjä 15 7
Lautaro Martinez Keskushyökkääjä 14 7
Angel Di Maria Keskikenttä/laita 13 3
Nicolas Gonzalez Laitahyökkääjä 11 3

Messi pelaa todennäköisesti viimeistä World Cup -turnaustaan ja täten hän on varmasti erityisen päättäväinen lopettaakseen World Cup -uransa hienolla tavalla. Paineet lähtivät jossain määrin pois olkaimista, kun Argentiina voitti Copa American – Messin ensimmäisen maajoukkuetason pokaalin. Siitä ei kuitenkaan ole epäilystäkään, että Messi on tarkkaillut Qatar 2022 -päivämääriä jo hyvin pitkään ja hartaasti, ja kaipaa epätoivoisesti kunnon painaumaa World Cupin historiankirjoihin. Tukea tulee Martinezin ja Di Marian avustuksella viimeisellä kolmanneksella, siinä missä nousevat tähdet kuten Gonzalez voisivat olla mukana rakentamassa kivaa yllätystä Albicelestelle.

Scaloni teki heti vaikutuksen ensimmäisessä turnauksessaan Argentiinan puikoissa Copa America -voitollaa. Qatar 2022 World Cup turnaus on kuitenkin eri tasoinen, ja vaatii tyylipuhtaita suorituksia ja yritystä kaikilta joukkueen pelaajilta, mikäli he haluavat voittaa Meksikon ja edetä myöhempiin peleihin.

Onko Meksiko valmis muutokseen kohti uusia tuulia?

Meksiko on ollut varsinainen malli, mitä tulee johdonmukaisuuteen World Cupissa. He ovat yltäneet pudotuspelivaiheeseen viimeiset seitsemän turnausta putkeen, mutta jokainen kerta he ovat pudonneet ensimmäisellä kierroksella. El Tri toivoo joukkueena epätoivoisesti uusia tuulia Qatar World Cup 2022 -turnauksen myötä.

Meksiko tuli toiseksi heidän FIFA World Cup 2022 -karsinnoissaan, jääden Kanadan jälkeen CONCACAF-alueella, jossa he ovat kokeneet useita pettymyksiä viime aikoina, häviten muun muassa Yhdysvalloille Gold Cupin ja Nations Leaguen finaaleissa. Gerardo Martinon miehistön on siis nostettava pelitasoaan Argentiina vastaan, ja ylipäätään World Cupissa.

Meksikon maalintekijät FIFA World Cup 2022 karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Raul Jimenez Keskushyökkääjä 9 3
Henry Martin Keskushyökkääjä 7 2
Alexis Vega Keskushyökkääjä 9 2
Hector Herrera Keskikenttä 11 1

Meksikon valiolaatu, pois lukien Hirving Lozano, on vanhentumaan päin, mutta heiltä löytyy silti sopivasti dynamiittia Qatar 2022 -turnaukseen. Hyvänä päivänään Jimenez on kova asiakas kolmannella puoliskolla, siinä missä Lozano korosti taitojaan kun hän pisti Saksan lasarettiin 2018 vuoden World Cupissa. Mikäli joukkueesta löytyy kuitenkaan tarpeeksi syvää ja lahjakasta kokoonpanoa, on hälyttävä kysymys, ja saattaa katkaista joukkueen siivet turnauksessa.

Martinolla on hieno kokemus valmentajana, ja saa varmasti parhaat ulos pelaajistaan, mutta se tulee silti olemaan todella haastavaa nousta ylös FIFA World Cup Lohko C:stä ja ottaa positiivinen tulos taistelusta Argentiinaa vastaan.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Argentiina vs Meksiko -otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko C:ssä

Tämä ottelu tulee olemaan yksi FIFA World Cup Lohko C:n kohokohdista ja kauttaaltaan koko lohkovaiheen Qatar 2022:ssa.

Argentiina vs Meksiko on klassikkotaistelu kahden joukkueen välillä, jotka ovat tyyliltään hyvin samankaltaisia, joskin Meksikoa ei olla kutsuttu Copa American peleihin viime aikoina. Joukkueilla on pitkä historia, ja ottelun pitäisi olla tunteikas.

Etulyöntiaseman on mentävä kylläkin Argentiinalle, mutta ottelusta tulee tasainen. Otetaan tähän veto, jossa Lautaro Martinez tekee maalin, ja Albiceleste voittaa tuloksella 1–0. Tämänkaltaiset ottelut voivat olla räjähdysherkkiä, joten odotamme myös useita rikkeitä kamppailussa. Argentiinan Cristian Romero sekä Meksikon Hector Herrera ovat hyviä hakuja, mitä tulee kortteihin.

Vedot Argentiina vs Meksiko -otteluun LV BETillä

Argentiina vs Meksiko nousee korkealle kun katsotaan Qatar 2022 lohko-otteluita, etkä tule myöskään pettymään suuresta skaalastamme tarjottuja vetoja täällä LV BETin vedonlyöntisivustolla. Tässä parhaat marketit, joita suosittelemme.

Kokonaispeliajan tulos – Otteluvedossa valitaan mikäli Argentiina tai Meksiko voittaa ottelun, taikka pelataanko ottelussa tasan.

Tasoitusveto – Tässä vedossa altavastaajalle ja ennakkosuosikille laitetaan tietty arvo LV BETin puolelta, ja arvo määrittyy todennäköiseen lopputulokseen. Jos pystyt voittamaan vedon tasoituksella, voit kerätä hedelmälliset kotiutukset vedosta.

Double Chance – Tässä voisi olla hyvä marketti Argentiina vs Meksikoon, sillä ottelu on tasainen. Tämä veto antaa sinulle mahdollisuuden veikata kahta tulosta yhden sijaan. Joten voit veikata Argentiinaa ja tasapeliä, Meksikoa ja tasapeliä, tai vaikkapa Argentiinan ja Meksikon voittoa yhdellä vedolla.

Pelaajamarketit – Jos uskot taas Messin tai Martinezin tekevän ensimmäisen maalin (tai missä tahansa otteluvaiheessa), tai uskot että Romero ottaa keltaisen kortin, tai haluat vaikkapa veikata kuinka monta vetoa Messi saa maalia kohden tai on paitsiossa, voit valita tämän vedonlyöntimuodon.

Bet Builders – Meidän omassa suosikissamme voit käyttää luovuttaa vedoissasi. Voit yhdistellä monta vetoa yhteen lappuun, joka kiihdyttää kertoimet aivan uusiin sfääreihin, ja täten potentiaalinen palautus kohoaa suuriin lukuihin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *