Puola vs Saudi Arabia | FIFA World Cup Qatar 2022

Puola vs Saudi Arabia | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Poland - Saudi Arabia Group CPuola vs Saudi Arabia saattaa olla merkittävä kohtaaminen taistelussa 16 parhaan joukkoon Qatar 2022:ssa. Jos haluat mukaan toimintaan, tarkista LV BETin vedonlyöntisivusto, josta löydät laajan skaalan vedonlyöntimarketteja. Täältä vedonlyöntioppaastamme voit odottaa seuraavanlaisia puheenaiheita:

  • Onko Puola yhden miehen joukkue?
  • Voisiko Saudi Arabia loihtia yllätyksen?
  • Puola vs Saudi Arabia vedonlyöntivinkit
  • Parhaat FIFA World Cup 2022 Lohko C -vedonlyöntimarketit

Mitä pitäisi odottaa Puolalta?

Puola ei saanut aikaiseksi suurempia saavutuksia heidän aikaisemmissa yrityksissään World Cup -kilpailuissa. He ylsivät 16 parhaan joukkoon vuonna 1986, ja heidät on eliminoitu turnauksen lohkovaiheessa viimeisellä kolmella yrityksellään, mukaan lukien 2018 World Cup -turnaus.

Puolalaiset suoriutuivat hyvin heidän FIFA World Cup 2022 -karsinnoissaan, sijoittumalla toiseksi lohkossaan yltääkseen pudotuspeleihin. Puolalle annettiin vapaa passi Venäjä-kohtaamisesta, ja tärkeässä ottelussaan Ruotsia vastaan he voittivat kun oli pakko, ja näin he varmistivat paikan Qatar 2022 -tapahtumaan.

Heidän tarvitsee kuitenkin nostaa omaa peliään uudelle tasolle, tosin Saudi Arabiaa ja Meksikoa vastaan Lohko C:ssä he varmasti näkevät mahdollisuudet voittaa.

Puolan maalintekijät FIFA World Cup -karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Robert Lewandowski Keskushyökkäjä 9 9
Karol Swiderski Keskushyökkäjä 9 5
Adam Buksa Hyökkääjä 6 5
Kamil Jozwiak Laitahyökkääjä 8 2

Avain löytyy Lewandowskin taskusta, mitä tulee Puolan menestykseen Qatar World Cup 2022:ssa. Hän on se ainoa todellinen maailmanluokan pelaaja joukkueessa, ja pystyy paukuttelemaan maaleja oikeastaan milloin tahansa, todiste tästä on yllä oleva taulukko 2022 FIFA World Cup -karsinnoista.

Mikäli hän suorittaa parhaalla tasollaan, on Puolalla mahdollisuudet päästä ulos lohkovaiheesta. Hänen näytteet etenkin Saudi Arabiaa sekä Meksikoa vastaan voivat määrittää Puolan juoksun turnauksessa, vaikkakin tukea löytyy hyökkäyspäässä Swiderskin ja Buksan muodossa.

Czeslaw Michniewicz on nauttinut hyvästä lähdöstä hänen korvattuaan Paulo Sousan, ohjaamalla Puolan World Cuppiin. Mutta kova työ alkaa vasta Qatarissa, ja kun katsotaan heidän vastustajiaan, jääminen lohkovaiheeseen nähtäisiin pettymyksenä.

Onko Saudi Arabia tarpeeksi sisukas altavastaaja?

Saudi Arabia oli todella vakuuttava heidän FIFA World Cup -karsintakampanjan aikana – oma lohko tuli viimeisteltyä kärjessä, jättäen muun muassa Japanin ja Australian varjoon. He hävisivät vain kerran viimeisessä karsintavaiheessa, ja varmistivat näin paikan Qatar 2022 -turnaukseen.

Saudi Arabia ei ole tehnyt päättäväistä iskua World Cuppiin menneisyydessä, eikä lohkovaiheesta olla vielä päästy ulos. He eivät tule voittamaan joukkueita yksilösuoritteilla, vaan tilalle vaaditaan joukkuepeliä koko turnauksen lävitse.

Saudi Arabian maalintekijät FIFA World Cup 2022 -karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Saleh Al-Shehri Keskushyökkääjä 13 7
Salem Al-Dawsari Laitahyökkääjä 13 7
Salman Al-Faraj Keskikenttä 14 4
Fahad Al Muwallad Keskikenttä 13 4

Al-Shehri ja Al-Dawsari olivat vakuuttavia heidän karsintakampanjassaan, molempien tehdessä seitsemän maalia. Al-Faraja ja Al Muwallad olivat myös terävinä, todistaen että Saudi Arabialla on vankka hyökkäys ja keskikenttä mitä tuoda mukaan kilpailuun. Niin sanottua eliittilahjakkuutta ei joukkueesta kuitenkaan löydy, mikä saattaa syntyä ongelmaksi Lohko C:ssä, jossa vastaan tulee pelaajia kuten Lewandowski ja Lionel Messi.

Manageri Herve Renaldin kokemus tulee olemaan elintärkeä – valmensihan hän Marokkoa vuonna 2018 World Cupissa, ja voitti Africa Cup of Nations -kilpailun Sambialla sekä Norsunluurannikolla. Taktiikka ja työmoraali ovat Saudi Arabian avainasemassa Saudi Arabian Qatar 2022 -kampanjassa.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Puola vs Saudi Arabiaan FIFA World Cup 2022 Lohko C:ssä

Puola vs Saudi Arabia -ottelu FIFA World Cup Lohko C:ssä laittaa häkkiin kaksi joukkuetta joilta molemmilta löytyy uskoa voittoon. Sen pitäisi tehdä ottelusta hyvin mielenkiintoisen, ja hyvän ottelun myös neutraaleille faneille. Lewandowskin vaikutus tulee olemaan läsnä Puolan pelissä.

Hän on kentän paras pelaaja, ja etenkin puolustuslinja, joka ei pelaa juurikaan hänen kaliiberin hyökkääjiä vastaan, tulee olemaan ongelmissa, ja näin Barcelona-miehen pitäisi pystyä tykittämään joukkueensa voittoon. Otetaan vetoon Puolan voitto kokonaispeliajalla ja kenties vielä 3–1 veto tarkkaan tulosvetoon.

Swiderski pitäisi olla hyvä veto maalintekijäksi, sillä tuskin Lewandowski kuitenkaan jokaista Puolan maalia tekee – mikäli kertoimet näyttävät hyviltä hänen kohdalleen tässä ottelussa, laittaisimme siihen maalintekijävedon. Muu veto voisi olla puoliaikavedot, eli Puolan pitäisi johtaa molempien puoliskojen päätöksessä.

Puola vs Saudi Arabia LV BETillä

On olemassa lukuisia eri mahdollisuuksia, mikäli sinua kiinnostaa vedonlyönti LV BETin vedonlyöntisivuston kautta Puola vs Saudi Arabia otteluun Qatar World Cup 2022:ssa.

Yksi veto joka vedonlyöjiä kiehtoo ylitse muiden, on otteluveto. Tässä valitaan yksinkertaisesti ottelun voittaja lapulle, taikka veikataan tasapeliä.

”Double chance” -veto taas antaa mahdollisuuden valita kaksi otteluvetoa yhden sijaan. Voit siis valita yhden joukkueen voittamaan sekä tasapelin kylkeen, tai kattaa molemmat päädyt veikkaamalla että joko Puola tai Saudi-Arabia voittaa ottelun.

Yli/alle marketit ovat yksinkertainen optio, joita voidaan hyödyntää kauttaaltaan, kuten maalien, kulmapotkujen, korttien, vapaapotkujen, heittojen tai muiden pelitapahtumien kohdalla. Valitse vain yli tai alle meidän asettaman arvon perusteella.

Pelaajamarketit antavat niin ikään mahdollisuuden veikata pelitapahtumista, keskittyen tiettyyn pelaajaan. Esimerkiksi vaihtoehtoina ovat ottelun ensimmäinen maalintekijä, keltainen kortti, paitsiot tai vedot maalia kohden.

Kenties kaikista paras vaihtoehto on kuitenkin ”Bet Builder” -ominaisuus, jossa voidaan yhdistellä useita eri vetoja yhteen vetoon, joka puolestaan nostaa kertoimia huomattavasti, ja pudottaa sijoituksen rajapyykkiä pelaajalta hyviinkin tuloihin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *