Puola vs Argentiina | FIFA World Cup Qatar 2022

Puola vs Argentiina | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Poland - Argentina Group CPuola vs Argentiina kohtaamisessa on potentiaalia olla yksi ratkaisevista FIFA World Cup 2022 Lohko C:n otteluista, kun Robert Lewandowski ja Lionel Messi laitetaan kehiin. Draamasta ei tule olemaan puutetta tässä ottelussa. Onneksi, LV BETin vedonlyöntisivusto on valmiina toimintaan ja aloituspotkuun, ja täten kaikki eri vedonlyöntikulmat ovat käytössä otteluun, mukaan lukien suuri skaala vedonlyöntimarketteja- ja kertoimia. Tässä vedonlyöntioppaassamme käymme seuraavanlaisia asioita lävitse:

  • Voiko Puola viimein päästä irti pudotuskirouksestaan?
  • Mureneeko Argentiina paineen alla?
  • Meidän vedonlyöntivinkit Puola vs Argentiinaan
  • Yhteenveto FIFA World Cup 2022 Lohko C:n vedonlyöntimarketeista

Voisiko Puola päästä pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa sitten 1986?

Puola teki hyvää työtä heidän FIFA World Cup 2022 -karsinnoissaan, viimeisteltyä paikan toisena heti Englannin jälkeen, voittaen kuusi kymmenestä ottelusta. He saivat vapaan passin ottelustaan Venäjää vastaan ensimmäisellä kierroksella, kunnes he voittivat seuraavalla kierroksella Ruotsin 2–0, ja täten varmistivat paikan Qatar 2022 -turnaukseen, kiitos Lewandowskin ja Piotr Zielinskin maalien.

Puolalaisten on nyt kanavoitava tämä vire World Cuppiin, missä he eivät ole päässeet pudotuspelivaiheeseen sitten vuoden 1986. Joukkueelta vaaditaan erityisen lujaa suorittamista Argentiinaa vastaan, mutta tämä ottelu saattaa olla ”kaikki tai ei mitään” -tilanne joukkueelle, ja kenties jotain taianomaista voisi olla luvassa.

Puolan maalintekijät FIFA World Cup karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Robert Lewandowski Keskushyökkääjä 9 9
Adam Buksa Keskushyökkääjä 6 5
Karol Swiderski Keskushyökkääjä 9 5
Kamil Jozwiak Laitapelaaja 8 2

Lewandowski on Puolan ässä hihassa tässä turnauksessa. Vain muutamat pelaajat maailmassa ovat parempia kuin hyökkääjä, mitä tulee maalinedustaan, ja hän näytti maaliaistinsa FIFA World Cup 2022 karsintojen aikana. Hän ei ole enää aivan uransa huipulla, mutta siinä missä tämä on hänen viimeisin World Cup -turnaus, on sanomattakin selvää, että hän haluaa lähteä tyylikkäästi ja tehdä vaikutuksen. Puolalla on lupaavia pelaajia joukossaan kuten Buksa ja Swiderski, mutta Lewandowskin on tehtävä se raskas työ, etenkin Argentiinaa vastaan.

Puolan manageri Czeslaw Michniewicz peri ohjat kun Paulo Sousa yllättäen lähti joukkueesta, mutta hän kokosi joukkueen yhteen ja ohjasi Puolan voittoon Ruotisa vastaan. FIFA World Cup Lohko C ei ole pahin lohko, mikä antaa Puolalle mahdollisuuden, mutta Michniewiczilta ja hänen joukkueeltaan vaaditaan paras mahdollinen suoritus joka ottelussa.

Kaikki katseet seuraavat Messiä ja Argentiinaa

Argentiina lähtee jälleen retkelle uuteen World Cup -kampanjaan korkein odotuksin. Albiceleste pudotettiin ulos 16 parhaan kierroksella vuonna 2018, hävittyään seitsemän maalin jännitysnäytelmän Ranskaa vastaan. Neljä vuotta sitä aikaisemmin, Argentiina hävisi finaalissa Saksalle. On siis reilua väittää että heillä on muutama kana kynittävänä Qatar 2022:ssa, hävittyään kahdelle viimeiselle World Cup mestarille.

Albiceleste oli joukkueena vakuuttava karsintavaiheessa, yltäen toiseksi heti Brasilian jälkeen varmistaakseen paikan Qatar 2022 -peleihin. Valloitettuaan Copa American pitkän tauon jälkeen vuonna 2021, on joukkueessa viimein uskoa vetää World Cup turnaus päätyyn saakka.

Argentiinan maalintekijät FIFA World Cup 2022 karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Lionel Messi Hyökkääjä 15 7
Lautaro Matinez Keskushyökkääjä 14 7
Angel Di Maria Keskikenttä/laita 13 3
Nicolas Gonzalez Keskikenttä 11 3

Messi on avain Argentiinan menestykseen turnauksessa, joka voi olla hänen viimeinen World Cup. Hän vihdoin voitti suurturnauksen Albicelesten paidassa heidän riemukkaan Copa America voiton jälkeen, mutta hän ja hänen joukkuetoverinsa jahtaavat nyt epätoivoisesti Qatar World Cup 2022 -kannua yltääkseen legendaarisen Diego Maradonan apajille. Messi ei operoi enää hänen voimiensa huipullaan, mutta tukea saapuu Martinezin, Di Marian ja Paulo Dybalan puolelta viimeisellä kolmanneksella.

Tasapaino joka löytyy Argentiinan joukkueesta voisi antaa heille ylilyöntiaseman muita joukkueita vastaan. Manageri Lionel Scaloni on jo johtanut joukkueensa yhteen suurkruunuun, ja toinen siihen päälle voisi tehdä hänestä yhden kaikkienaikojen Argentiinan managereista. Paljon on siis Argentiinalla testamentattavaa turnauksessa.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Puola vs Argentiinaan FIFA World Cup 2022 Lohko C:ssä

Taistelu Puolan ja Argentiinan välillä voi johtaa suuriin seuraamuksiin FIFA World Cup Lohko C:ssä ja koko lopputurnauksessa. Se on viimeinen ottelu Lohko C:ssä ja sen 90 minuuttia saattavat pitää sisällään molempien joukkueiden haaveet ja toiveet loppumenestyksen kannalta. Argentiina tarvitsee Messin pelihousut päällään, ja Puola tarvitsee mahtisuorituksen Lewandowskilta.

Ottaisimme tähän vedon, jossa molemmat joukkueet tekevät maalin, mutta tasapeliä emme usko tähän otteluun. Argentiinalla on yksinkertaisesti liikaa syvyyttä ja voimaa joukkueessa, joten otteluvetoon laittaisimme Albicelesten ryhmän, ja tulosvedoksi laitetaan 3–1. Yli/alle vedossa laittaisimme yli 2.5 maalia tähän otteluun.

Puola vs Argentiina LV BETillä

On olemassa lukuisia eri vaihtoehtoja jotka ponnahtavat silmille LV BETin vedonlyöntisivustosta tähän Puolan ja Argentiinan kohtaamiseen FIFA World Cup 2022 Lohko C:ssä.

Varsinaisen peliajan lopputulos – Eli suora otteluveto (1X2) on veto, jossa veikataan tulosta. Voitto joko Puolalle tai Argentiinalle, taikka tasapeli ovat vaihtoehtoina.

Molempien puoliaikojen voitto – Tässä vedossa vastataan kyllä tai ei, kun kysytään, tuleeko jompikumpi joukkueista voittamaan molemmat puoliajat. Se voi olla siinä mielessä hankalampaa veikata, sillä joukkue voi voittaa ottelun voittamatta molempia puoliskoja.

Yli/alle – LV BET tarjoaa arvot tiettyihin ottelutapahtumiin, kuten maalit, kulmapotkut, vapaapotkut, kortit, paitsiot ja monet muut. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on valita tarjotun arvon yli tai alle.

Pelaajamarketit – Kun Messi ja Lewandowski ovat kentällä, pelaajamarketit ovat varmasti houkutteleva vedonlyöntiformaatti tässä Puola vs Argentiina ottelussa. Voit lyödä vetoa esimerkiksi maalintekijöistä, ensimmäisestä maalintekijästä (tai viimeisestä), korteista tai vedoista kohden maalia.

Bet Builders – Yhdistelmäveto on marketti joka mahdollistaa usean eri vedon yhdistämisen yhteen pakettiin, ja täten kertoimet kohoavat raketin lailla korkeammalle. Tässä tapauksessa toki riski on myös korkeampi, mutta myös palautus potentiaalisesti massiivinen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *