Argentiina vs Saudi Arabia | FIFA World Cup Qatar 2022

Argentiina vs Saudi Arabia | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Argentina - Saudi Arabia Group CArgentiina vs Saudi Arabia on FIFA World Cup 2022 Lohko C:n avausottelu. Molemmat joukkueet lähtevät hakemaan hyvää aloitusta turnaukseen, jotta rima ja tempo saadaan asetettua heti lähdöstä sellaiselle standardille, joka riittää pudotuspelikierroksiin ja vielä pidemmällekin. Täällä LV Betin vedonlyöntisivustolla voit lyödä vetoa eri pelitapahtumiin monipuolisin kertoimin kautta laajojen vedonlyöntimarkettien, mitä tulee tähän World Cup -taistoon sekä muihin turnauksen peleihin.

Voit odottaa seuraavia puheenaiheita lukemalla tämän oppaan

  • Katsaus Argentiinan prospekteihin
  • Kuinka Saudi Arabia tulee pärjäämään?
  • Meidän parhaat vedonlyöntivinkit Argentiina vs Saudi Arabia -otteluun
  • Yhteenveto FIFA World Cup 2022 Lohko C:n vedonlyöntimarketeista

Pystyykö Argentiina aloittamaan kampanjansa pirteästi

Argentiina alisuoritti viime World Cupissa, häviten kivuliaasti 16 parhaan joukon pudotuspelivaiheessa, ja neljä vuotta sitä ennen tuli karvas finaalitappio Saksaa vastaan. Vaikka joukkueella on käytössään usean mielestä maailman paras jalkapalloilija Lionel Messin muodossa, ei Argentiina ole pystynyt voittamaan World Cup -kannua.

Tietynlainen painostuksen elementti on siis olemassa Lionel Scalonilla ja hänen joukkueellaan ottaakseen kaiken hyödyn irti Lionel Messin viimeisistä ammattivuosista. He toki päättivät 28 vuoden turnausblokin tyylikkäästi voittamalla Copa American vuonna 2021 – ensimmäinen kansainvälinen suurpokaali Lionel Messin aikakautena joukkueen paidassa – mutta heidän on silti nostettava tasoaan uudelle tasolle Qatar 2022 -turnauksessa mikäli he haluavat nostaa pokaalia ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1986.

Argentiinan maalintekijät FIFA World Cup -karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Lionel Messi Hyökkääjä 15 7
Lautaro Martinez Hyökkääjä 14 7
Angel Di Maria Keskikenttä 13 3
Nicolas Gonzalez Keskikenttä 11 3

Argentiina on siunattu lahjakkuuksilla tehdäkseen syvän sukelluksen tässä kilpailussa. Vaikka Messi ei tällä hetkellä operoi enää aivan huipputasollaan, on hän silti yksilöratkaisija ’Albicelestelle’. 35-vuotias tulee olemaan edelleen avainhenkilö kentällä World Cupissa, ja hänellä on vielä muutama kana varmasti kynittävänä tässäkin turnauksessa.

Martinez saattaa olla häntäkin vaikutusvaltaisempi pelaaja viimeisellä kolmanneksella. Hyökkääjä on ehdottomasti uransa huipulla ja on kukoistanut hienosti viime aikoina sekä Argentiinan kansainvälisellä tasolla, että myös Inter Milanin paidassa seuratasolla. Hän voisi lähettää todellisen sanoman tässä turnauksessa jokaiselle, ja periä tavallaan Messin soihdun ja ykköstähden paikan joukkueessa.

Scaloni on onnistunut valmentajana siinä missä muut ovat epäonnistuneet, ohjaamalla Argentiinan Copa America pokaaliin vuonna 2021. Hän on ollut joukkueen perämiehenä vuodesta 2018 saakka, jolloin hän korvasi Jorge Sampaolin, ja vaadittavat ominaisuudet joukkueen johtamiseen aivan päätyyn asti häneltä löytyy.  

Nouseeko Saudi Arabia tarjottuun haasteeseen kiinni?

Saudi Arabia on nyt karsiutunut World Cup -turnaukseen kahdesti putkeen. Vuonna 2018 he epäonnistuivat nousemaan lohkovaiheesta eteenpäin, häviten kaksi ottelua kolmestaan, joten Qatar 2022 -turnauksessa on varmasti päättäväisyyttä suorittaa paremmin.

Saudit tekivät hyvää työtä heidän FIFA World Cup 2022 karsintakampanjassaan, voittaen seitsemän ottelua kymmenestä viimeisessä karsintavaiheessa ja näin he voittivat koko lohkon jättäen muun muassa Japanin ja Australian taakseen. Kysymys kuuluukin mikäli he pystyvät nostamaan vaihdetta kun World Cupin eliittivastustajat tulevat kentälle.

Saudi Arabian maalintekijät FIFA World Cup -karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Saleh Al-Shehri Keskushyökkääjä 13 7
Salem Al-Dawsari Laitahyökkääjä 13 7
Salman Al-Faraj Keskikenttä 14 4
Fahad Al Muwallad Laitahyökkääjä 13 4

Saudi Arabialla ei ole juurikaan profiloituneita tähtiä riveissään, mutta he osallistuvat turnaukseen suurella sydämellä ja taistelutahdolla. Al-Shehri ja Al-Dawsari osoittivat karsintavaiheessa että heiltä löytyy lahjakkuutta, mutta heidän on suoritettava aivan voimiensa huipulla Qatar 2022:ssa.

Manageri Herve Renaldilta löytyy World Cup -kokemusta entisenä Marokko-valmentajana, mikä tulee varmasti auttamaan turnauksessa etenkin vakuuttavan 2022 FIFA World Cup karsintavaiheen jälkeen.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Argentiina vs Saudi Arabia -otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko C:ssä

Argentiinan kokoonpanossa on niin paljon talenttia, että he ovat selkeästi ennakkosuosikin paikalla tässä FIFA World Cup Lohko C:n avausottelussa Saudi Arabiaa vastaan.

Messi, Martinez, Di Maria ja Paulo Dybala sekä monet muut ovat kyvykkäitä kaatamaan jopa maailman parhaat vastustajat, joten jos mietit otteluvetoa Argentiina vs Saudi Arabia -otteluun, laita rahasi Albicelesten voiton puolelle.

On muitakin mielenkiintoisia vedonlyöntivinkkeleitä jotka nostavat päätään kohtaamisessa, kuten tasoitusveto, mikä voisi toimia hyvin mikäli Argentiina voittaa ottelun liiankin helposti. Messi ja Martinez voisivat olla myös maalintekijävetoon hyviä valintoja oikeastaan läpi koko Qatar World Cup 2022 -turnauksen.

Argentiina vs Saudi Arabia LV BETillä

On olemassa kourallinen erilaisia vetoja mitä voitaisiin harkita Argentiina vs Saudi Arabia Qatar 2022 -otteluun tässä Lohko C:n taistossa Lusailissa.

Kenties mielenkiintoisin näistä on kokonaispeliajan lopputulos. Tässä ”otteluvedossa” yksinkertaisesti veikataan kumpi joukkue vetää pidemmän tikun, vai onko tasapeli sittenkin todennäköisin.

Yli/alle marketit ovat nousussa jalkapallovetomaailmassa, ja tässä LV BET asettaa rajapyykin, esimerkiksi maalien tai kulmapotkujen määrään. Vedonlyöjän tarvitsee vain veikata, tuleeko maaleja tai pulmapotkuja enemmän vai vähemmän kuin asetettu raja.

Tasoitusvedot antavat joustoa vetoihin, ja tarjoavat suurempia kertoimia kuin otteluvedot. Nämä toimivat hyvin, mikäli uskot tietyn joukkueen olevan selkeästi parempi vastustajaansa nähden.

Pelaajakohtaiset marketit ovat myös hyvin suosittua kauraa, esimerkiksi maalintekoveto, ensimmäinen maalintekijä, kortit ja rikkeet, paitsiot, syötöt ja monet muut ovat vaihtoehtoina.

Yhdistelmävedot eli Bet Builderit taas voidaan ottaa käyttöön jos halutaan esimerkiksi yhdistää otteluveto ja pelaajakohtainen veto yhdelle lapulle ja näin kertoimet saadaan vielä korkeammalle. Riski toki myös kasvaa ohessa.

Tee katsaus sivustollemme nähdäksesi kaikki mitä tarjoamme tähän otteluun sekä muihinkin otteluihin Qatar 2022 -turnauksessa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *