Meksiko vs Puola | FIFA World Cup Qatar 2022

Meksiko vs Puola | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Mexico - Poland Group CFIFA World Cup 2022 Lohko C -kohtaaminen Meksikon ja Puolan välillä laittaa kaksi hyvin tasaväkistä joukkuetta toisiaan vastaan ottelussa, joka saattaa ratkaista toiveet pudotuspeliotteluista. Täällä LV Bet vedonlyöntisivustollamme, laitoimme pöydän koreaksi parhailla mahdollisilla marketeilla ja optioilla – jotka varustimme kilpailukykyisillä kertoimilla – sekä tähän otteluun että muihinkin Qatar 2022 -tapaamisiin. Lue oppaamme alhaalta löytääksesi avainyksityiskohdat. Voit odottaa seuraavanlaista pakettia:

  • Mitä Meksiko voi loihtia Qatar 2022:ssa?
  • Onko Puolasta ottamaan haasteen vastaan?
  • Vedonlyöntivinkit Meksiko vs Puola -otteluun
  • Parhaat FIFA World Cup 2022 Lohko C -vedonlyöntimarketit

Tuleeko Meksiko murtamaan trendin?

Meksiko on lentänyt pihalle heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella seitsemän World Cup -turnausta putkeen. ’El Tri’ nimellä kutsuttavalla Meksikolla ei ole ollut ongelmia yltää lohkovaiheesta pois, mutta toiselle pudotuspelikierrokselle he eivät ole päässeet sitten 1986, vuosi, jolloin he isännöivät itse kilpailun.

Meksiko on ollut yleisesti melkoisen suvereeni oman alueensa kisoissa CONCACAFissa mutta kaksi viimeistä finaalia he ovat hävinneet Yhdysvalloille sekä Gold Cupissa että myös Nations Leaguessa. El Tri myös jäi Kanadan taakse heidän 2022 FIFA World Cup -karsintakampanjassaan. Parempia näytteitä tarvitaan Qatar 2022:ssa, jotta Meksiko voisi rikkoa trendin.

 Meksikon maalintekijät FIFA World Cup karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Raul Jimenez Keskushyökkääjä 8 3
Henry Martin Keskushyökkääjä 7 2
Alexis Vega Laitahyökkääjä 9 2
Hector Herrera Keskikenttä 10 1

Meksiko käy parhaillaan lävitse joukkueena tietynlaista muutosta. Suurin osa heidän suurpelaajistaan ovat jo ohittaneet huippunsa omilla ammattilaisurillaan, kuten Andres Guardado, Hector Herrera, Hector Moreno ja jos näin uskallettaisiin väittää – myös Raul Jimenez. Jimenez tulee kuitenkin olemaan heidän avainpelaaja Qatar 2022 -turnauksessa koska häneltä löytyy ruutia maalintekoyrityksiin, ja hänen tekemisiään tukevat Hirving Lozano sekä Jesus Manuel Corona. Tuleeko se olemaan tarpeeksi pitkään juoksuun turnauksessa? Tuskin, sillä El Tri kaipaa tarvittavaa syvyyttä ja laatua kokoonpanostaan, jotta he voisivat oikeasti haastaa eliittivastustajia.

Manageri Gerardo Martino on erinomainen valmentaja joka omaa vakuuttavan CV:n siitä lähtien kun hän otti ohjat vuonna 2019, mutta häneltä ja hänen joukkueeltaan vaaditaan täysin erheetön suoritus turnauksessa.

Lewandowski tai ei mitään Puolalle?

Puola on eliminoitu ulos lohkovaiheesta kolmessa viimeisessä kokeilussaan World Cupissa, ja vuonna 2018 he jäivät lohkonsa viimeiseksi. Pudotuspeleihin ei Puola ole yltänyt sitten vuoden 1986.

Heidän vire FIFA World Cup 2022 karsintavaiheessa varmisti joukkueelle kakkossijan heti Englannin jälkeen omassa lohkossaan, jonka jälkeen he siirtyivät pudotuspeleihin. Puola käveli Venäjän lävitse sillä he eivät päässeet mukaan peleihin, ja Ruotsi kaatui helpon oloisesti 2–0 lukemin, ja näin joukkue kirjasi itsensä Qatar 2022 -turnaukseen. Puola tarvitsee silti nostatusta Lohko C:ssä.

Puolan maalintekijät FIFA World Cup 2022 karsinnoissa  

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Robert Lewandowski Keskushyökkääjä 9 9
Adam Buksa Keskushyökkääjä 6 5
Karol Swiderski Keskushyökkääjä 9 5
Kamil Jozwiak Keskikenttä 8 2

Puola on siunattu yhdellä maailman parhaimmalla hyökkääjällä maailmassa, mitä tulee viimeistelytaitoon, nimittäin Lewandowskilla. Niin kauan kuin hän pysyttelee kentällä, on Puolalla mahdollisuudet voittaa jokainen ottelu Qatar World Cup 2022:ssa. Lahjakasta tukitiimiäkin riittää ympärille kuten Swiderski, Piotr Zielinski ja Jozwiak, mutta heidän on kaikkien nostettava tasoaan normaaliakin kovempaan World Cupissa. Ongelmia löytyy lähinnä joukkueen puolustuspäässä, sillä vaadittavaa kokemusta tai syvyyttä ei yksinkertaisesti löydy.

Manageri Czeslaw Michniewicz otettiin joukkueeseen vasta tammikuussa, mutta ohjaili joukkueensa läpi karsintojen hyvällä työllä. Hänellä on kuitenkin edessään massiivinen haaste, mikäli hän halajaa läpi lohkovaiheesta.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Meksiko vs Puola -otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko C:ssä

Tämä kyseinen FIFA World Cup 2022 Lohko C -kilpailu on tasainen taistelu. Meksiko vs Puola on vaikea arvioida, sillä molemmilla joukkueilla on vahvuuksia muuta myös heikkouksiakin.

Piirun verran on etu pakko olla Puolan puolella, koska heillä on käytössään se kentän ainoa todellinen maailmanluokan pelaaja. Laittaisimme rahat Lewandowskille tekemään maalin missä vaiheessa tahansa ottelua, ja jos kertoimet suosivat jopa kahtakin maalia, suosittelemme ottamaan tämän harkintamyssyyn. Puolan pitäisi pystyä voittamaan ottelun 2–0, mikäli he pystyvät iskemään Meksikon heikkouksiin puolustuspäässä.

Meksiko vs Puola LV BETillä

Täällä LV Betin vedonlyöntisivustolla on tarjolla useita eri vaihtoehtoja Meksiko vs Puola -otteluun.

Tietysti pääasialliset vedonlyöntimarketit joita tarjotaan Qatar 2022 -turnauksessa, ovat suorat otteluvedot, joissa veikataan jommankumman joukkueen voittoa, taikka tasapeliä. Vaihtoehtona ovat myös esimerkiksi molempien joukkueiden maalinteko -veto, sekä ”double chance” eli tuplaveto, jossa voidaan veikata kahta tulosta yhdellä vedolla.

Yli/alle vedonlyöntimarketit perustuvat yksinkertaisuudessaan tietyn ottelutapahtuman valintaan, jolloin LV Bet asettaa arvon – vedonlyöjän tehtävä on arvuutella, mennäänkö asetetut lukeman yli vai alle. Tapahtumat voivat olla esimerkiksi maalit, kulmat, rikkeet ja vapaapotkut.

Aikavälivedot ovat myös kovassa nosteessa, ja näissä keskitytään tiettyyn aikaväliin, eli saadaan jaettua ottelua pieniin osiin. Esimerkiksi, tehdäänkö avausmaali ensimmäisen 15 minuutin sisään? Onko Puola johdossa 30 minuutin jälkeen?

Pelaajakohtaiset marketit ovat aina suosittuja, kuten maalintekoveto. Muista nimi Lewandowski siinä vedossa. Voit myös veikata kuinka monta vetoa tietty pelaaja saa maalia kohden, kuinka monta kertaa hän on paitsiossa, tai saako tietty pelaaja punaisen kortin ottelussa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *