Iran vs USA | FIFA World Cup Qatar 2022

Iran vs USA | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Iran - USA Group BFIFA World Cup 2022 Lohko B saadaan pakettiin Iran vs USA -ottelun myötä Thumama Stadiumilla Dohassa, ottelussa, jossa molemmat joukkueet jahtaavat halukkaasti paikkoja pudotuspelivaiheeseen. Joukkueiden edelliset kaksi Lohko B -ottelua ovat tässä vaiheessa määrittäneet kuinka paljon joukkueilla on pelattavaa jäljellä, mutta parhaassa tapauksessa kyseessä on hyvinkin merkittävä tapaaminen Dohassa. Voit liittyä mukaan vedonlyöntiin Iran vs USA -ottelussa LV BETin vedonlyöntiportaalin kautta, joka tarjoaa monipuolisen skaalan vaihtoehtoja World Cup -turnaukseen.

Katsotaanpa yhdessä kaikki tarvittava informaatio liittyen Iran vs USA -otteluun, kuten

  • Katsaus Iranin viimeaikaisiin otteisiin
  • Mitä meidän pitäisi odottaa USA:n joukkueesta
  • Vedonlyöntivinkit otteluun Iran vs USA
  • Tarjolla olevat vedonlyöntimarketit tähän FIFA World Cup 2022 Lohko B -kilpailuun

Millaisia näytteitä odotamme Iranilta?

Iran on nyt karsiutunut World Cup -turnaukseen kolmatta kertaa putkeen, mutta janoavat varmasti jo suurempaa vaikutusta Qatar 22 -kisoissa verrattuna aikaisempiin suorituksiin. He ovat eivät ole pystyneet selviytymään lohkovaiheesta eteenpäin viimeisessä viidessä turnausosallistumisessaan, keräten vain kaksi voittoa yhteensä.

Iran pääsi kuitenkin semifinaaleihin 2019 vuoden Asian Cupissa, joka oli selkeästi merkki edistyksestä, kunnes Japani pudotti joukkueen ulos. Dragan Skocic oli erittäin vaikuttunut joukkueen esityksistä World Cup 2022 -karsinnoissa, voittaen koko Lohko A:n, jättäen esimerkiksi Etelä-Korean taakseen. Jonkinlaista optimismia pitäisi siis löytyä Iranin jalkapallofanien keskuudesta – ja kenties myös toivoa suoriutua hyvin Yhdysvaltojen joukkuetta vastaan.

Iranin maalintekijät FIFA World Cup -karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Sardar Azmoun Keskushyökkääjä 14 10
Mehdi Taremi Hyökkääjä 13 8
Alireza Jahanbakhsh Laitahyökkääjä 12 5
Ali Gholizadeh Keskikenttä 14 3

Iranilta löytyy lahjakkuuksia riveistään jonka johtohahmona on toiminut Azmoun, joka paukutteli hyvää tahtia maaleja karsintojen aikana. Hyökkääjän tehtävä onkin johdattaa maalintekoyrityksiä Yhdysvaltoja sekä Iranin muita vastustajia vastaan FIFA World Cup Lohko B:ssä.

Taremilla on myös vahva kokemus ja näyttö hyökkäyspäässä, ja tukea tulee myös vaarallisen Jahanbakhshin muodossa laidalta. Iranilla on tarpeeksi lahjoja hyökkäyksessä luodakseen ongelmia vastustajien päädyssä, tosin ongelmat voivatkin syntyä eritoten omassa päädyssä, jossa kokemuksen ja laadukkaiden vaihtopelaajien puute ovat läsnä.

Manageri Skocic otti joukkuejohdon haltuun vuonna 2020 ja ohjasi ryhmän FIFA World Cup 2022 -karsinnoista läpi helposti. 53-vuotias haluaa varmasti olla ensimmäinen päävalmentaja, joka on lähettänyt Iranin lohkovaiheista läpi – nyt täällä Qatarin World Cupissa 2022.

Kuinka USA tulee näyttäytymään?

Yhdysvaltojen taistelu lävitse 2022 FIFA World Cup -karsinnoista ei mennyt ruusuilla tanssien. Yhdysvaltain jalkapallomaajoukkue tuli kolmanneksi Meksikon ja Kanadan varjolla varmistaakseen paikkansa Qatar 2022 -turnaukseen.

Tämä suoritus oli monelle yllättävän heikko, kun otetaan huomioon heidän muut viimeaikaiset suoritteet: Voitto CONCACAF Nations Leaguesta sekä Gold Cup -voitto, jossa joukkue päihitti myös Meksikon. Jos siis jenkit pelaavat omalla, potentiaalisella tasollaan, pitäisi luottoa löytyä etenemiseen jatkopeleihin Lohko B:stä.

USA:n maalintekijät FIFA World Cup -karsinnoissa 

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Christian Pulisic Laitahyökkääjä 10 5
Ricardo Pepi Keskushyökkääjä 10 3
Brendan Aaronson Keskikenttä 11 2
Weston McKennie Keskikenttä 7 2

Yhdysvalloilla on suuri määrä lahjakkaita pelaajia käytössään. Pulisic tulee olemaan avainpelaaja kyseisessä Iran vs USA -kamppailussa, hyödyntäen hänen nopeuttaan sekä viimeistelytaitoaan hyökkäyspäässä. Manageri Gregg Berhalter toivoo varmasti Chelsea-miehen loistavan tähden lailla ja ottavan ohjat Qatar 2022 -turnauksessa.

Mutta myös Brenden Aaronson, Yunus Musah, Giovanni Reyna ja Ricardo Pepi tarjoavat parhaillaan loistonäytteitä hyökkäyksessä. Keskikentällä myllää vahva koneisto Weston McKennien ja Tyler Adamsin johdattamana, jotka rakentavat vankan kilven puolustuksen eteen. Puolustus onkin lähtökohtaisesti jenkkien suurin heikkous kilpailussa, ja vain pari nimellistä pelaajaa löytyy valikoimasta mitä laittaa omaan päätyyn.

Manageri Berhalterilla on vakuuttava juoksu joukkueen päävalmentajana siitä lähtien kun hän otti paikan vuonna 2018. Hänen sekä hänen joukkueensa on kuitenkin pelattava lähestulkoon tyylipuhdas lohkovaihe, mikäli he haluavat jatkopeleihin turnauksessa, ja sen pitäisi päättyä ehdottomasti voittoon tässä Dohassa järjestettävässä Iran vs USA -ottelussa.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Iran vs USA -otteluun FIFA World Cup Lohko B:ssä

Tästä FIFA World Cup 2022 Lohko B -taistelusta pitäisi kaiken perusteella tulla kiehtova ottelu. Voi hyvinkin olla, että molempien toisen kierroksen toiveet ovat kiinni juurikin tästä ottelusta, ja mikäli näin edelleen on tällä ottelukierroksella, pitäisi kyseessä olla hieno ottelu. Yhdysvaltojen pitäisi pystyä voittamaan ottelu, kun katsotaan heidän tulivoimaa kentän viimeisellä kolmanneksella – vastassa on hyvin kokematon Iranin puolustusryhmä.

Iranilla on niin ikään kuitenkin lahjakkuuksia hyökkäyksessä, ja mahdollisuus pitäisi olla ainakin yhteen maaliin, ovathan Azmoun ja Taremi niin ikään sen verran kovia viimeistelijöitä. Kuitenkin pelaajat kuten Pulisic, Reyna, Aaronson ja muut ovat sen verran kovia pelureita että heidän pitäisi pystyä lähettämään USA 2–1 voittoon. Azmoun voisi olla hyvä heitto maalintekijä-vetoon ottelussa, kun katsotaan suotuisia kertoimia sekä kaverin viimeistelytaitoa karsintavaiheessa.

Suomalaiset katsojat voivat nähdä ottelun suorana Sub TV:n kanavalta klo 21.00 suomenaikaa.

Iran vs USA LV BETillä

On olemassa useita marketteja Qatar World Cup 2022 -turnauksen Iran vs USA -matsiin LV BETin vedonlyöntisivustolla, ja seuraavaksi nostamme esille muutamat erityisen mielenkiintoiset vedonlyöntimuodot:

Otteluveto – Tämä on veto, jossa veikataan kumpi joukkue voittaa ottelun, tai voit myös veikata tasapeliä (1X2).

Yli/alle – On lukuisia eri yli/alle-vetoja joita voidaan tarkastella. Tärkeimmät näistä ovat esimerkiksi maalit, kulmapotkut, virheet (kortit), vapaapotkut ja paitsiot. LV BET asettaa rajan, ja sinä vain veikkaat, mennäänkö ottelussa yli/alle asetetun rajan.

Tasoitusveto – Molemmat puolet saavat arvon LV BETiltä, ja sinun täytyy arvata, voittaako esimerkiksi USA kolmen maalin erolla.

Pelaaja – Näissä marketeissa, voit keskittyä yksittäiseen pelaajaan, eli mitä hän saa aikaiseksi kentällä: punainen tai keltainen kortti, veto maalia kohden, maali, paitsioasema ja niin edelleen.

Yhdistelmävedot – Jos käytät Bet Builderia, voit yhdistää useat vedot yhteen pakettiin Iran vs USA:n kaltaisessa ottelussa, nostaen omia kertoimia, joskin tietysti riski on tällöin suurempi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *