Australia vs Tanska | FIFA World Cup Qatar 2022

Australia vs Tanska | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Australia - Denmark -  Group DFIFA World Cup Lohko D:n kulminaatio näkee Australian ottavan yhteen Tanskan kanssa 30. marraskuuta.

Olettaen että Ranska ryntää myrskyn lailla lohkon kärkeen, voi tällä yhteenotolla olla seuraamuksia sen suhteen, että ketä ottaa Ranskan rinnalla lohkon toisen paikan 16 parhaan joukkoon. Tanska, Euro 2020 kilpailun semifinalisti, toivoo varmasti että he ovat se joukkue, mutta heillä ei ole varaa kompastella – ei tässä ottelussa ausseja vastaan tai toista Lohko D:n joukkuetta, Tunisiaa vastaan.

Australia puolestaan toivoo varmastikin pääsevänsä pudotuspelivaiheeseen toista kertaa World Cup historiassaan.

Tämä Australia vs Tanska ottelu voi siis olla hyvinkin merkittävässä roolissa molemmille joukkueille, ja kuten aina, löydät hyvin analysoidut vedonlyöntivinkit ja kilpailukykyiset kertoimet otteluun suoraan täältä LV BETiltä.

  • Onko Australia heikolla jäällä FIFA World Cup Lohko D:ssä?
  • Voiko Tanska toistaa heidän Euro 2020 menestyksen?
  • Mikä on paras tapa lyödä vetoa Australia vs Tanskaan?
  • Mistä löydät parhaat World Cup 2022 kertoimet

Socceroos toivoo ponnistavansa suuren loikan eteenpäin

Sitähän luulisi että Australian kokoinen maa pystyisi resursseillaan menemään heittämällä eteenpäin FIFA World Cup 2022 karsinnoista heidän AFC-alueellaan. Tämänhän pitäisi olla helppo nakki Australialle.

Mutta todellisuus oli kaukana ruusuilla tanssimisesta Socceroossille tällä kertaa, ja heidän karsinnoissaan Qatar 2022 turnaukseen oli jopa elementti hyvää onnea mukana – he maalasivat myöhään ottelussaan UAE:ta (Yhdistyneet arabiemiirikunnat) vastaan AFC-pudotuspeleissä, kunnes he joutuivat myös rangaistuspotkukilpailuun Perua vastaan.

Päävalmentaja Graham Arnoldilla on todellakin kovan luokan duuni edessään, mikäli hän halajaa omasta joukkueestaan kilpailukykyisen Qatar World Cup 2022 turnaukseen mennessä.

Yksi heidän suurimmista ongelmista on vuotava puolustus, he nimittäin päästivät yhteensä yhdeksän maalia kymmenessä kolmannen kierroksen karsintaotteluissaan.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Jamie Maclaren Hyökkääjä 11 7
Harry Souttar Puolustaja 10 6
Mitchell Duke Hyökkääjä 15 5

Hurmaavatko tanskalaiset FIFA World Cup 2022 Lohko D:ssä?

Kaikkein optimistisimmatkin tanskalaiset jalkapallofanit olivat varmasti yllättyneitä, kun joukkue ylsi neljän parhaan joukkoon Euro 2020 turnauksessa.

Ei siinä etteikö joukkueesta muka löytyisi paljon laadukasta materiaalia, nimittäin Kasper Hjulmand pystyy valitsemaan suuresta sadosta pelaajia koska pelailevat seuratasolla Euroopan ’Big Five’ liigoissa.

Siksi he ovatkin povattu FIFA World Cup 2022 Lohko D:n kakkospaikan haltijat heti Ranskan jälkeen, ja tämän seurauksena heidän pitäisi pystyä heittämään Australiakin sivummalle tyylillä.

Heillä on aivan tarpeeksi maalintekijöitä kauttaaltaan läpi kentän, joka todistettiin heidän 2022 FIFA World Cup karsintakampanjassa, jossa he voittivat yhdeksän kymmenestä pelatusta ottelusta:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Andreas Skov Olsen Hyökkääjä 10 5
Joakim Maehle Puolustaja 9 5
Mikkel Damsgaard Hyökkääjä 6 2

Tanskalta olisi saattanut riittää puhtia aivan loppuunkin asti Euro 2020 karkeloissa, mutta kiistanalainen rangaistuspotku Englannille semifinaaleissa muutti tuhkimotarinan tuhkaksi. Päävalmentaja Kasper Hjulm on kuitenkin valvonnallaan ylläpitänyt hyvää edistystä siitä lähtien: Tanska on voittanut kolme heidän ensimmäisestä neljästä Nations League ottelustaan – mukaan lukien voitto Ranskaa vastaan.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Australia vs Tanskaan FIFA World Cup 2022 Lohko D:ssä

Nämä kolmannen kierroksen ottelut ovat mitä todennäköisimmin kaikkein tärkeimmät ottelut Qatar 2022 kohtaamisista usealle joukkueelle, siinä missä kohtalo päättyy joko kotimatkaan tai turnauksessa etenemiseen.

Tanska tulee kenties tarvitsemaan ainakin yhden pisteen tästä ottelusta turvatakseen paikan pudotuspeleihin, kun taas Australialle tässä vaiheessa kyseessä on lähinnä oma kunnia, kuin haaveet 16 parhaan joukkoon.

Jalkapallo on hauska vanha laji, kuten on joskus tullut todettua, mutta tanskalaiset eivät paljoa naureskele jos he eivät pysty kohtaamaan kunnolla ausseja tässä vaiheessa. Kyllä, Socceroos tulee taistelemaan jokaisesta irtopallosta täysillä kuten on australialaisilla tapana, mutta tanskalta löytyy taitoa ja kokemusta eliittitasolla voittamaan tämän ottelun – ja helposti.

Skandinavialaiset ovat selkeät suosikit myös kertoimien perusteella tässä Australia vs Tanska kohtaamisessa, ja vedonlyöjiä kiinnostaakin varmasti tasoitusvedot joita tarjotaan LV BETillä.

Löit sitten vetoa miten päin vain, voit katsoa tämän ottelun suorana 30. marraskuuta YLE:n kanavilta kello 17.00 suomenaikaa.

Vedot Australia vs Tanskaan LV BETiltä

Klassiset ja aasialaiset tasoitusvedot ovat varmasti monen vedonlyöjän mieleen tätä ottelua ajatellessa, sillä Tanskan oletetaan marssivan voittoon kenties kahden tai useamman maalin marginaalilla.

Tietysti, myös huomattava määrä muitakin vedonlyöntimarketteja on tarjolla LV BETillä, jotka pitävät sisällään otteluvedot, tulosvedot, maalit yhteensä, molempien joukkueiden maaliveto, ensimmäisen ja toisen puoliajan tapahtumat sekä paljon muuta lisää.

Kaikki mitä tarvitset liittyäksesi mukaan toimintaan, on avata ilmainen LV BET asiakastili – älä huoli, tämä prosessi on helppo ja kestää vain muutaman tovin!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *