Saksa vs Japani | FIFA World Cup Qatar 2022

Saksa vs Japani | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Germany - Japan Group ELukuisia vuosia oli Saksa yksi kansainvälisen jalkapallon pelätyimpiä voimia, mutta vuonna 2018 he epäonnistuivat nousemaan omasta World Cup -lohkostaan ja Euro 2020 -turnauksessa he hävisivät Englannille 16 parhaan joukossa, eli ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

He varmastikin toivovat onnen kääntyvän paremmaksi Qatar 2022:ssa, ja ilman epäilystäkään on heillä koossa joukkue, joka pystyy parhaillaan tekemään syvän juoksun kilpailussa.

Mitä taas tulee Japaniin, he puolestaan yrittävät uusia menestyksen neljän vuoden takaa, jossa he pääsivät pudotuspeleihin saakka, vaikkakin on todettava että FIFA World Cup 2022 Lohko E on laittanut heidät Saksan, Espanjan ja Costa Rican kanssa samaan ryhmään – tämä on kaukana ideaalisesta.

Muistathan että voit lyödä vedot kiinni Saksa vs Japaniin LV BETillä, jossa pääset myös käsiksi vedonlyöntivinkkeihin- ja kertoimiin jokaiseen World Cup 2022 otteluun.

  • Pystyykö Saksa löytämään jälleen parhaan vireensä isolla lavalla?
  • Voisiko Japani yllättää vastoin kertoimia FIFA World Cup Lohko E:ssä?
  • Miten lyödä vetoa Saksa vs Japani otteluun?
  • World Cup 2022 vedonlyöntivihjeet- ja kertoimet

Saksa haikailee vanhoja hyviä päiviä

Vain Brasilia on voittanut enemmän World Cup editioita kuin Saksa, joskin se tuntuu jo ikuisuudelta kun saksalaiset viimeksi nostivat kuuluisaa Julet Rimet -pokaalia vuonna 2014.

Epäilystäkään ei ole siitä, etteikö tämä nykyinen sukupolvi omaisi lahjoja lopettaakseen menestyksen kuivan kauden – Antonio Rudiger, Niklas Sule, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Ilkay Gundogan, Thomas Muller, Kai Havertz ja Serge Gnabry muodostavat tyylikkään selkärangan, joka vetelee vertoja mille tahansa.

Mutta heidän viimeaikaiset tulokset suurturnauksissa ovat olleet uskomattoman epätyydyttäviä verrattaessa Saksan korkeisiin standardeihin, ja joukkueelta tuntuu puuttuvan se tietynlainen itsevarmuus ja voima jotka ovat olleet läsnä edellisten vuosien menestystarinoissa.

Ainakin he liisivät lävitse 2022 FIFA World Cup karsintojen erittäin varmalla otteella, voittaen yhdeksän kymmenestä pelatusta ottelustaan – toki lohko oli helppo.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Ilkay Gundogan Keskikenttä 8 5
Serge Gnabry Hyökkääjä 8 5
Timo Werner Hyökkääjä 8 5

Kysymys kuuluukin, pystyykö Saksa nostamaan pelitasoaan kovempia vastuksia vastaan isolla lavalla? Heidän vire UEFA Nations Leaguessa on ollut varmaa joskin ei mitenkään hämmästyttävää, tosin 5–2 voitto Italiasta tuossa kilpailussa kesäkuussa varmasti teki hyvää itsevarmuudelle.

Päävalmentaja Hansi Flick lähtee turnaukseen epäkadehdittavasta asemasta – Saksa lähtee Qatar World Cup 2022 turnaukseen yhtenä suosikkina voittamaan pokaalin, vaikkakin he omaavat huonon viimeaikaisen vireen suurturnauksissa. Hän toivoo että pelaajat nousevat kantavat vastuun tällä kertaa.

Japani toivoo pientä ihmettä FIFA World Cup Lohko E:ssä

Sekä Saksa että Espanja ovat keränneet huomion itseensä, mitä tulee suurvoimiin kansainvälisellä tasolla, ja etenkin Lohko E:ssä.

Mutta Japani on edelleen kilpailukykyinen joukkue, ja kun nämä suurmaat kohtaavat keskenään lohkossa, tulee se olemaan yksi Qatar 2022 -taisteiluiden kohokohtia turnauksen alkuvaiheessa. Japanin on käytettävä mahdollisuutensa tarkkaan, ja seurattava kumpi suurmaa pudottaa pisteitä heidän välisessä ottelussa, mutta he myös tietävät tarvitsevansa positiivista tulosta Saksaa ja/tai Espanjaa vastaan, mikäli he haluavat pitää kiinni jatkohaaveistaan FIFA World Cup 2022 Lohko E:ssä.

Se on urotyö, jonka he ovat saavuttaneet kolmesti viime viidessä osallistumisessa World Cuppiin, ja he ovat edelleen vakaa joukkue, joka omaa vahvan työmoraalin, ja vaikka heiltä puuttuu tähtinimiä, pystyvät he silti parhaillaan luomaan shokin tai toisenkin.

Japani liisi melkoisen helposti FIFA World Cup 2022 karsintojen lävitse AFC-alueella, tulten toiseksi omassa kolmannen kierroksen lohkossaan, luoden selkeän seitsemän pisteen pesäeron seuraavaan haastajaan, Australiaan.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Takumi Minamino Hyökkääjä 15 10
Yuya Osako Hyökkääjä 11 10
Junya Ito Keskikenttä 14 6

Päävalmentaja Hajime Moriyasu tulee pitämään silmällä tarkkaan eurooppalaisten jalkapalloliigojen ensimmäisiä kuukausia, sillä useat hänen avainpelaajat – mukaan lukien Minamino, Genki Haraguchi ja Takehiro Tomiyasu – pörräävät Euroopan suurliigojen laitumilla.

Vedonlyöntivihjeet- ja kertoimet Saksa vs Japani otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko E:ssä

Tämä Saksa vs Japani ottelu on todella vaikea arvioida.

Paperilla, saksalaisten pitäisi olla lämpimät suosikit otteluun, miettien puhtaasti heidän pelaajiensa laatua, mutta he ovat todellakin alisuorittaneet isoilla lavoilla viime aikoina.

Japanin organisoitu, huolellinen ja ahkera joukkue tulee taistelemaan erittäin lujaa jokaisesta pallosta, ja heiltä löytyy juuri tarpeeksi ruutia hyökkäyspäästä satuttamaan Saksaa, mikäli mahdollisuus sellaiseen nousee.

Tämä on ottelu jossa maalien pohjalle rakennetut vedot saattaisivat olla fiksumpi vaihtoehto, kuin suoranainen ottelu- tai tulosveto.

Vedot Saksa vs Japani otteluun LV BETiltä

Miten ikinä haluatkaan laittaa vetosi Saksa vs Japani otteluun, löydät kasoittain tarjolla olevia erilaisia vedonlyöntimarketteja- ja kertoimia LV BETiltä.

On olemassa yli 300 itsenäistä vaihtoehtoa jokaista World Cup ottelua kohden, joten halusit sitten veikata ottelun voittajaa, ottelun maalimääriä, tai kumpi joukkue suorittaa tasoitusvedon ylitse, ole varma siitä että LV BET on sinun kotisi sinun Qatar 2022 vetoihisi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *