Belgia vs Marokko | FIFA World Cup Qatar 2022

Belgia vs Marokko | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Belgium - Morocco Group FAlkuperäisen Lohko F:n suosikki tulee potentiaalisen liukastumisen eteen taitotäytteisen, vapaavirtaisen afrikkalaisjoukkueen muodossa Belgia vs Marokko ottelussa Al Thaumama Stadionilla 27. marraskuuta.

Marokko voi luoda Belgialle todellisia ongelmia, etenkin kun joukkueen ensivahvuus on sen laitapelaaminen ja Red Devils todennäköisesti lähtee kolmen puolustajan formaatiolla, mutta eurooppalaiset ovat silti suosikit voittoon.

Veikkaatko että Belgia ottaa kaikki kolme pistettä kotiinsa? Lue lisää oppiaksesi kuinka vedonvälittäjät katselevat tämän Lohko F ottelun tapahtuvan.

  • Belgia vakuuttaa paikkansa hyökkäävällä jalkapallolla
  • Vauhdikas laitapelaaminen on Marokon valttikortti
  • Vedot tähän FIFA World Cup Lohko F -otteluun
  • LV BETin marketit Qatar 2022 turnaukseen

Belgia tulee rehentelemään raskaansarjan otteillaan

Harva voisi väittää, etteikö Roberto Martinez olisi yksi kansainvälisen jalkapallon huippumanagereita, yltäen statukseen käyttämällä surullisen aliarvostettua- ja käytettyä 3-2-3 formaatiota. Silti, hän valitsee joukkueensa erittäin hyvin sopivaksi systeemiinsä, ja se systeemi on tuottanut järkyttävät 2.78 maalia ottelua kohden hänen 74 ottelussaan puikoissa.

Belgia ei hävinnyt lainkaan heidän 2022 FIFA World Cup karsintakampanjassaan, päättäen kilpailun 6-2-0 tuloksella, 25 tehtyä maalia ja vain 6 päästettyä. Se oli vahva näyttö, joka vain vahvisti entisestään sitä voimaa, jota Red Devils näytti heidän viime World Cup juoksussaan, päätyen kotiin pronssimitalilla. Kaikkein tuoreimpana, Belgia lähti kotiin Italiaa vastaan lopputuloksella 2–1 EM-kisojen neljännesfinaaleissa, joka ei ole paha suoritus, kun otetaan huomioon, että Italia voitti koko karkelot tuona vuonna.

Osa pelaajista, jotka ovat lähenemässä aloituskokoonpanoa ja pääsevät kentälle penkiltä, kertovat paljon Belgian uskomattomasta potentiaalista myös jatkoa varten. Kyse on silti niistä veteraanitähdistä, jotka pelaavat nyt huipulla. Romelu Lukaku kärjessä, mestarimainen pelintekijä Kevin De Bruyne hänen takanaan ja Thibaut Courtouis vartioi edelleen maaliverkkoa.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Romelu Lukaku Keskushyökkääjä 4 5
Hans Vanaken Hyökkäävä keskikenttä 5 3
Kevin De Bruyne Hyökkäävä keskikenttä 4 2
Leandro Trossard Vasen laitahyökkääjä 7 2
Thorgan Hazard Vasen laita 4 2
Dennis Praet Keskikenttä 2 2
Christian Benteke Keskushyökkääjä 4 2

Vahvuus laidoilta voi kääntyä Marokon onneksi

Paikallinen media suurilta osilta maista, joissa hän on valmentanut, on tehnyt hänestä aina pahan jätkän, mutta Vahid Halilhodzic on, ilman epäilystäkään, erittäin menestynyt manageri, joka saa irti parhaat tehot pelaajista, joita hän suosii joukkueissaan. Bosnialainen vaatii kurinalaisuutta treeneissä ja ehdotonta pitäytymistä hänen metodeihinsa, mutta antaa pelaajille silti vapauksia kentällä.

FIFA World Cup 2022 karsinnoissa Marokko meni oman lohkonsa kärkeen Guinean, Guinea-Bissaun ja Sudanin ylitse, voittaen kaikki kuusi otteluaan, tehden 20 maalia ja päästäen vain yhden. Sitten, kahden ottelun pudotuspelissä Atlas Lions voitti DR Kongon yhteismaalein 5–2 pelattuaan ensimmäisen tasan 1–1. Tämä on heidän kuudes World Cup, saapuen turnaukseen pudottuaan hiljattain African Cup of Nations -turnauksesta Egyptiä vastaan lisäajalla.

Juuri nyt on epäselvää, mikäli pelaajat kuten Hakim Ziyech liittyvät porukkaan, mutta sillä aikaa, Achraf Hakimi, Sofiane Boufal, Tarik Tissoudali, Adam Masina ja Yahia Attiyat Allah taistelevat tärkeistä joukkuepaikoista laidoilla. Jokainen pystyy hyödyntämään nopeutta ja vahvaa teknistä osaamista rikkoakseen Belgian 3-4-3 formaation alakerran.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Ayoub El Kaabi Keskushyökkääjä 7 5
Ryan Mmaee Keskushyökkääjä 8 4
Achraf Hakimi Oikea puolustaja 7 2
Imran Louza Keskikenttä 6 2
Selim Amallah Hyökkäävä keskikenttä 6 2
Tarik Tissoudali Vasen laitahyökkääjä 2 2
Azzedine Ounahi Keskikenttä 1 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Belgia vs Marokkoon FIFA World Cup 2022 Lohko F:ssä

Marokko ei ole suurin altavastaaja FIFA World Cup 2022 Lohko F:ssä – se titteli menee Kanadalle ennen turnausta – mutta afrikkalainen joukkue ei ole kaukana. Belgia saapuu tähän otteluun vahvana suosikkina kertoimilla 1.45, joka on niukasti parempi kerroin kuin heidän lohkovoitto, joka puolestaan tarjoaa kertoimia 1.52.

Kertoimilla 7.25, on Marokko parhaillaan hullunrohkea haku tähän ottelun, ainakin vedonvälittäjien mielestä, vaikkakin heidän yleisformaatio, vahvuudet, ja maalinjanoisuus laittavat heidät paperilla hyviksi haastajiksi Belgiaa vastaan. Ja näin ollen, Marokko +1 tasoitusvedolla kertoimilla 1.95 on mielenkiintoa herättävä, kuten on myös Marokko ”to-score”-veto kertoimilla 2.5, tai jos Marokko pistäisi kahdesti verkot rullalle saataisiin kerroin 6.0.

Suomessa, voit kopata tämän Qatar World Cup 2022 kamppailun MTV3-kanavalta kello 15.00 suomenaikaa.

Vedot otteluun Belgia vs Marokko LV BETiltä

Belgia vs Marokko otteluun sekä kaikkiin muihin Qatar 2022 tapaamisiin, voit löytää kokonaisen paletin erilaisia vedonlyöntimarketteja johtavilla kertoimilla täältä LV BETistä. Halusit sitten lyödä vetoa molempien joukkueiden maalinteosta, Belgian voittovedosta reilulla tasoituksella, tai jopa molempien puoliaikojen erillisistä maalinteoista, löydät vedot näihin kaikkiin helpolla LV BETin kautta.

Juuri nyt, voit lunastaa kimpullisen erilaisia promootioita, mukaan lukien ”Acca Boost” aina 100 % asti ja Superduper-veto, joka tehostaa vetoasi 20 % tehokkuudella.

Jos haluat kokeilla onneasi tässä World Cup -törmäyksessä, tarkista eri marketit LV BETiltä tänään!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *