Kroatia vs Kanada | FIFA World Cup Qatar 2022

Kroatia vs Kanada | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Croatia - Canada Group FMarraskuun 27. päivä, Kroatia vs Kanada näyttää Euroopan raskaansarjalaisen otteet kumota Belgian yritykset ensimmäisen kierroksen otteluista, sekä Belgian aikaisemmat tulokset Marokkoa vastaan samana päivänä.

Ottelu, joka järjestetään Khalifa International Stadiumilla, luo jälleen uuden mahdollisuuden Kanadalle käyttää heidän mahtavaa joustavuuttaan yrityksissään löytää aukkoja Kroatian järjestelmästä, ja rakentaa heidän parasta World Cup kampanjaa.

Voiko Kanada tuoda alas tämän jättiläisen? Katsotaan mitä vedonvälittäjät ovat mieltä tästä Qatar World Cup 2022 taistosta.

Kroatian yritykset panostaa heidän kokeneisiin tähtiinsä

Ylitse kaiken muun, mitä Zlatko Dalic on tuonut tähän Kroatian kansallisjoukkueeseen, on tunnelma yhtenäisyydestä ja voittajien mentaliteetista. Hän antaa tähtipelaajiensa käyttää vahvuuksiaan, rakentaen heidän taitojen ympärilleen, tavalla jotta pelaajat kuten Ivan Perisic ja Luka Modric voiva keskittyä pelinrakentamiseen.

FIFA World Cup 2022 karsinnoissa, Kroatia voitti Venäjän, Slovakian, Slovenian, Kyproksen ja Maltan voittaakseen Lohko H:n 23 pisteellä ja +17 maalierolla. Tämä yritys antaa Kockastin veteraaneille vielä yhden mahdollisuuden Qatar 2022:ssa, ja idea on varmasti mennä yksi askel eteenpäin heidän kakkospaikastaan World Cup 2018:ssa Venäjällä.

Vaikkei Kroatia päässyt ylitse 16 parhaan sakin EM-kisoissa vuonna 2021, turnaus antoi mahdollisuuden uusille lahjakkuuksille, tehden tästä World Cup kokoonpanosta vieläkin vahvemman. Nyt, joukkueen tutut kasvot saavat rinnalleen nuorekkuutta Josko Gvardiolin, Nikola Vlasicin, Josip Brekalon, Duje Caleta-Carin ja Luka Ivanusecin muodossa.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Ivan Perišić Vasen laita 10 3
Mario Pašalić Hyökkäävä keskikenttä 10 3
Luka Modrić Keskikenttä 7 3
Andrej Kramarić Keskushyökkääjä 9 2
Marko Livaja Keskushyökkääjä 7 2
Lovro Majer Hyökkäävä keskikenttä 2 2

Kanadaa ei pitäisi aliarvioida

On helppo tyrmätä Kanada ja heidän 47-vuotias päävalmentaja totaalisina altavastaajina Lohko F:ssä, mutta John Herdmanilla on käytössään monipuolinen ja korkealaatuinen ryhmä käytössään. Hän vaihtaa mieluusti formaatioita ja taktiikoitaan riippuen tulevasta vastustajastaan, ja Kanadan parhaat pelaajat tekevät tämän joustavuuden hyvin helpoksi.

Saadakseen paikka 2022 FIFA World Cupissa, Kanada oli kärkipaikalla CONCACAFissa, päihittäen Meksikon heidän huomattavasti paremmalla +16 maalierolla ja kolmen pisteen erolla Yhdysvaltoihin. Se sanottuna, Meksiko pääsi kostamaan tämän myöhemmin Kanadalle 2021 Gold Cupissa, jossa he voittivat Kanadan semifinaaleissa. Tämä on Kanadan toinen World Cup, joista heidän ensimmäinen meni plörinäksi häviten kaikki kolme ottelua, päästäen viisi maalia, eikä edes maalintekokaan onnistunut.

Pelipäivänä, riippumatta Hermanin lähettämästä lopullisesta formaatiosta, on todennäköisesti Stephen Eustaquio pelaaja, joka orkestroi toimintaa keskellä samalla kun Jonathan David kiusaa vastustajan puolustuspäätä. Taas laidoilla, Cyle Larin ja Alphonso Davies käyttävät heidän nopeuttaan ja loppumatonta moottoria pitäen Kroatian laiturit ja laitapuolustajat kiireisinä.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Cyle Larin Vasen laitahyökkääjä 16 13
Jonathan David Keskushyökkääjä 18 9
Lucas Cavallini Keskushyökkääjä 10 5
Alphonso Davies Vasen laitapuolustaja 13 4
Tajon Buchanan Oikea laitahyökkääjä 17 3
Junior Hoilett Vasen laitahyökkääjä 13 3
Mark-Anthony Kaye Keskikenttä 15 2
Atiba Hutchinson Keskuspuolustaja 11 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Kroatia vs Kanada otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko F:ssä

Kun pelipäivä saapuu Kroatia vs Kanadan kohdalle, on Pohjois-Amerikan joukkue altavastaajana. Les Rouges saa 4.6 kokoiset kertoimet omaan voittoon, kun taas Kroatia hymyilee tyytyväisesti kertoimilla 1.78. Kertoimet myös suosivat muutamaa maalia, jossa yli 2.0 yhteismaaleille annetaan kerroin 1.52.

FIFA World Cup Lohko F näyttäisi pitävät kaksi selkeää suosikkia vedonvälittäjien mukaan, jossa Belgia istuu kertoimilla 1.52, ja Kroatia puolestaan kertoimilla 3.5, mitä tulee lohkovoittoon. Kanada on kauempana kertoimilla 13.0 samassa kategoriassa, jälkeen Marokon 11.0 kertoimien. Se mielessä, kertoimilla 10.0, on Kanadalla pienimuotoinen mahdollisuus päästä ulos Lohko F:stä ja neljännesvälieriin asti.

  1. marraskuuta, voit kopata Kroatian näytökset Kanadaa vastaan suorana kello 18.00 MTV3-kanavalta.

Vedot Kroatia vs Kanada otteluun LV BETillä

Jos voit kuvitella sen päässäsi, voit myös tehdä sen vedon LV BETillä. Mikäli haluat povata vuoden 2018 hopeamitalistia varsinaiseen voitonmarssiin tai luotat Kanadan voittoon mutta molempien joukkueiden maalintekoon, löydät siihen marketit sivustoltamme. Jos tunnet olosi vieläkin seikkailunhaluisemmaksi, tarkista meidän ”Erikoisuudet” välilehti, tai kokeile vaikka tarkkaa tulosvetoa.

Kaikkiin sinun urheiluvetoihisi, löydät katteen LV BET promootioita, jotka voivat antaa sinulle lisävaroja, tai lisätehoja potentiaalisiin voittoihisi. Halusit sitten kerrointehostuksen tai tervetuliaisbonuksen, saat ne varmasti meiltä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *